Karşılaştırma S3 mini 4.3 güncelleme alacak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Galaxy ace a touchwiz 5 rom yapanlar vardı belki S3 miniyede yaparlar

• Beğen
Tepkiler: Dede ve theeternal

MaxipmaN

Üye
4.4.2 hayatta almaz s3mini

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Almaz...

best1905

best1905

Üye
O değilde s3 miniye 4.2.2 bari verseler

• Beğen
Tepkiler: mointain ve theeternal
smh60

smh60

Üye
Diger telefon S3 miniye CM 11 kurdum rahatım :-)

• Beğen
Tepkiler: theeternal
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Benim için 4.3 önemli sd karta uygulama taşıma olayına cidden ihtiyacım var.Telefondaki şu subway surf tarzı oyunları pek sevmiyorum genelde gta, max payne tarzı oyunlar oynuyorum ve doğal olarak 4 gb yetmiyor.

hocam cm kur keyfine bak sende sayaç diye bi dert de yok istediğin zaman stok rom istediğin zaman custom rom kullanırsın. 4.3 gelse bile samsung orta seviye telefonlarda isteksiz olduğu için güncellemeyi baştan savma yapar cihazın kasar birüsürü sıkıntı. senin yerinde olsam şöyle güzel bi rom kurup kernele ayar çekerdim ;)

smh60

smh60

Üye
Carbon CM 11 tavsiyem :-)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
4.3 almaz, alsa da farkı olmaz.
Kendine kızmana lüzum yok ama evet mantıklı bir seçim olmamış S3 mini. S3 de mantıklı bir seçim olmazdı bana göre.
Neyse şuan telefona yapabileceğin en mantıklı iş, stabil bir cm bulup yüklemek.

• Beğen

sahello

Üye
    Konu Sahibi
hocam cm kur keyfine bak sende sayaç diye bi dert de yok istediğin zaman stok rom istediğin zaman custom rom kullanırsın. 4.3 gelse bile samsung orta seviye telefonlarda isteksiz olduğu için güncellemeyi baştan savma yapar cihazın kasar birüsürü sıkıntı. senin yerinde olsam şöyle güzel bi rom kurup kernele ayar çekerdim ;)
sayaçtan kastn ne?Ben şu an odin ile root atıcam ama unroot yapsam bile odin sayacı arttığından garanti %100 gidiyormuş sanırım doğrumu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sayaçtan kastn ne?Ben şu an odin ile root atıcam ama unroot yapsam bile odin sayacı arttığından garanti %100 gidiyormuş sanırım doğrumu

dediğim sayaç i9500 i9505 ve note3 için

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
gmd ye bile 4.4 gelecek :D :D :D adamlar 4.1 de daha :D s3mini

• Beğen
Tepkiler: Mustafa-26
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
Arkadaşlar bu telefonu geçen yaz aldım, ailemi fazla zor durumda bırakmayayım diye s3 almadım ama o kadar pişmanımki almadığıma her gün küfür ediyorum kendime.bu lanet telefona 4.3 gelecekmi bir bilgisi olan varmı?Ona göre rootluycam, sd karta uygulama taşımak için istiyorum bu güncellemeyi.Ayrıcada bir sorum var sizce s3 mini alarak büyük bir hata yaptım mı, yani kendime böyle sövmekte haklımıyım?
valla bende çok pişmanım s3 mini aldığıma hiç bişey yok beş para etmez bende senn gibi düşündüm aileyi zor duruma sokmiyayım diye s3 mini aldım almz olaydım şimdi satsam babam birdaha izin vermez almaya napacm bilmiym

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bence en matıklısı cm 10.1 veya 10.2 kurun cm 11 beta ise onuda kurabilirsiniz samsungun romlarındada gayet iyi ve stabildir

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
ya musti kardeş boşver ya he s3 daha iyi tmm bi tutturmuşunuz 1700alıyo diyo antutuden s3 gmd ile kapışıyordu hile olmadan önce :D 1400dü s3 gmd 600tldi s3 e güncellemeler gelince samsung yazılımda ne yaptıysa sonradan fark açtı gmdye :D bunuda biliyoz gmd ye 4 4 geliyo dur bakayım samsungcular şimdiden kendini teselli ediyo s3 gmd den çok iyi fakat s3 e 4 4 gelmiyo gmd ye mi gelecek diye dur bakayım nisanda gmd ye 4 4 gelince ne bahane bulacaklar bu sefer ha 4 4 gelirse eger gmd ye gmd de 1600 1700 civarı puan alacak bunda emin olun

• Beğen
Tepkiler: Mustafa-26

Üst Alt