evtO değilde s3 miniye 4.2.2 bari verseler
carbonDiger telefon S3 miniye CM 11 kurdum rahatım :-)

Benim için 4.3 önemli sd karta uygulama taşıma olayına cidden ihtiyacım var.Telefondaki şu subway surf tarzı oyunları pek sevmiyorum genelde gta, max payne tarzı oyunlar oynuyorum ve doğal olarak 4 gb yetmiyor.
Carbon CM 11 tavsiyem :-)
Aynen ben carbon kullanıyorum carbonda kişileştirme daha fazlasayaçtan kastn ne?Ben şu an odin ile root atıcam ama unroot yapsam bile odin sayacı arttığından garanti %100 gidiyormuş sanırım doğrumuhocam cm kur keyfine bak sende sayaç diye bi dert de yok istediğin zaman stok rom istediğin zaman custom rom kullanırsın. 4.3 gelse bile samsung orta seviye telefonlarda isteksiz olduğu için güncellemeyi baştan savma yapar cihazın kasar birüsürü sıkıntı. senin yerinde olsam şöyle güzel bi rom kurup kernele ayar çekerdim![]()
sayaçtan kastn ne?Ben şu an odin ile root atıcam ama unroot yapsam bile odin sayacı arttığından garanti %100 gidiyormuş sanırım doğrumu
valla bende çok pişmanım s3 mini aldığıma hiç bişey yok beş para etmez bende senn gibi düşündüm aileyi zor duruma sokmiyayım diye s3 mini aldım almz olaydım şimdi satsam babam birdaha izin vermez almaya napacm bilmiymArkadaşlar bu telefonu geçen yaz aldım, ailemi fazla zor durumda bırakmayayım diye s3 almadım ama o kadar pişmanımki almadığıma her gün küfür ediyorum kendime.bu lanet telefona 4.3 gelecekmi bir bilgisi olan varmı?Ona göre rootluycam, sd karta uygulama taşımak için istiyorum bu güncellemeyi.Ayrıcada bir sorum var sizce s3 mini alarak büyük bir hata yaptım mı, yani kendime böyle sövmekte haklımıyım?
Arkadaşım bilesi varmı çok iyi telefon birde 4.4 gelcek iyiki s3 almamışım hem param cebimde kaldı hemde kafam rahatgmd ye bile 4.4 gelecek![]()
![]()
adamlar 4.1 de daha
s3mini

s3 gmd den cok daha iyi bir cihazArkadaşım bilesi varmı çok iyi telefon birde 4.4 gelcek iyiki s3 almamışım hem param cebimde kaldı hemde kafam rahat![]()
Tartışma yaratmak istemiyorum ama neye dayanarak söylüyorsun ?s3 gmd den cok daha iyi bir cihaz
1400dü s3 gmd 600tldi s3 e güncellemeler gelince samsung yazılımda ne yaptıysa sonradan fark açtı gmdye
bunuda biliyoz gmd ye 4 4 geliyo dur bakayım samsungcular şimdiden kendini teselli ediyo s3 gmd den çok iyi fakat s3 e 4 4 gelmiyo gmd ye mi gelecek diye dur bakayım nisanda gmd ye 4 4 gelince ne bahane bulacaklar bu sefer ha 4 4 gelirse eger gmd ye gmd de 1600 1700 civarı puan alacak bunda emin olun