Galaxy S3 Android 4.3 Alarm sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ensonkral06

ensonkral06

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Android 4.3 Alarm sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Samsung Galaxy s3 telefonuma android 4.3 yükledim Türkiye'sini. 4.3 cidden çok güzel, beğenmiştim. Ama gece kuruyorum alarmı sabah çalmıyor. Alarm saati geçiyo hiçbi tepki yok. Telefonumda çok fazla kasma filan da yok. Alarmı denemek için 3-5dk sonrasına kuruyorum çalıyor. Saat süresi çok olunca çalmıyor alarm. 4.3 romu çok beğendim ama bu alarm sorunumu nasıl düzeltebilirim ? Format filanda attım ama durum aynı. :duvar2:
Yardımcı olursunuz umarım. Teşekkürler Şimdiden :bigstar:

MaxipmaN

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Samsung Galaxy s3 telefonuma android 4.3 yükledim Türkiye'sini. 4.3 cidden çok güzel, beğenmiştim. Ama gece kuruyorum alarmı sabah çalmıyor. Alarm saati geçiyo hiçbi tepki yok. Telefonumda çok fazla kasma filan da yok. Alarmı denemek için 3-5dk sonrasına kuruyorum çalıyor. Saat süresi çok olunca çalmıyor alarm. 4.3 romu çok beğendim ama bu alarm sorunumu nasıl düzeltebilirim ? Format filanda attım ama durum aynı. :duvar2:
Yardımcı olursunuz umarım. Teşekkürler Şimdiden :bigstar:
perşembe sabah benim note2 çalmadı geç kaldım hoca gelmemiş sessizdeydi belki ondandır

ensonkral06

ensonkral06

Üye
    Konu Sahibi
perşembe sabah benim note2 çalmadı geç kaldım hoca gelmemiş sessizdeydi belki ondandır

Ama sessizdeyken de çalıyodu benim önceki romlarda :S. Ya mesela ben 06:30 a kuruyorum alarmı 06:30 u geçiyo saat gidiyo baya ama, hala alarm saatine 06:30 yazıyo çalmadığı halde. 4.1.2 ye dönmek zorunda kalıcam galiba :(

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Alternatif alarm uygulamalari tercih edebilirsin :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Baska bir tane daha indir ikisinide kur garanti olsun :)

Üst Alt