Galaxy S3 Android 4.3 Güncellemesi Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Android 4.3 Güncellemesi Sızdırıldı
Samsung’un Galaxy S III için sunacağı Android 4.3 güncellemesi resmi olarak yayınlanmadan sızdırıldı.

Son dönemde akıllı telefon modelleri ile oldukça başarılı olan Samsung, bir taraftan pazarda ki liderliğini sağlamlaştırırken, diğer taraftan da rekor gelir ve kar rakamları ile yatırımcılarının yüzünü güldürüyor. Güney Kore devi akıllı telefon segmentinde Galaxy S ve Galaxy Note amiral gemisi modelleri ile dikkatleri üzerine çekmekte.

2013 senesine baktığımızda Nisan ayında Galaxy S4 adında ki modelini sunan firma, Eylül başında da diğer amiral gemisi modeli Galaxy Note 3′ü duyurmuştu. Almanya Berlin’de ki Unpacked etkinliğinde ayrıca Galaxy Note 3 modelinden başka ilk akıllı saati Galaxy Gear‘ı da gün yüzüne çıkardı.

Galaxy Gear akıllı saat, Android 4.3 yüklü Galaxy modelleri ile uyumlu bu nedenle de Samsung’un çok hızlı bir şekilde en üst modelleri Galaxy S4, Galaxy S III ve Galaxy Note IIiçin Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi sunacağı bilgisi gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde Samsung, Galaxy S4 modeli için Android 4.3 güncellemesi sunmaya başlamıştı.Diğer modeller Galaxy S III ve Galaxy Note II beklenirken, Galaxy S III Android 4.3 Jelly Bean güncellemesinin sızdırıldığı ortaya çıktı.

Beklemek istemiyorsanız eğer, tüm sorumluluk size ait olarak yeni güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Detaylar aşağıda…

Model: GT-I9300
Ülke: Almanya (Vodafone)
Sürüm: Android 4.3
Yapım Tarihi : 26 Ekim 2013 00:24:03 +0000
Ürün Kodu: VFG
PDA: I9300XXUGMJ9
CSC: I9300VFGGMJ5
MODEM: I9300BUUGMJ3
Download:

Galaxy S III Android 4.3 güncellemesi sızdırıldı

• Beğen
Tepkiler: xmustx ve abdurrahmancam

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Teşekkürler :-)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yenilik ne var acaba?

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
daha fazla mağzadaki uygulamaları destekliyordur

PriZm

PriZm

Üye
Hadi hayırlı olsun.Geliştiriciler artık S4 ve Note 3 yazılımlarını rahatlıkla portlayabilirler.

mqeen

mqeen

Üye
Buda güncellememi ya 4.1.2 ile aynı TouchWiz de bi değişim yok ayarları sekme haline getirmişler.En azından Kamera S4 deki gibi olabilirdi. Yine custom romlara kaldik.

Ama yinede tsklr kardeşim paylaşımın için :) :cool:

PriZm

PriZm

Üye
Ben demiştim....

• Beğen
Tepkiler: Nextman
mqeen

mqeen

Üye
S3 kullanan arkadaslarim samsung dan bisey beklemeyin. Size suanda kullandigim ve cokta memnun kaldığım S4 Revolution v7 custom romunu tavsiye ediyorum. Note 3 ten birebir port edilmis cok stabil bir rom 1 haftadır test ediyorum en ufak bi bug yok.:cool:

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
note3 veya s4le aynı olmayıp sekme :hmmm

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şu güncelleme için kaç ay bekledim gelmedi :D
Hadi hayırlı olsun s3 kullanan arkadaşlar. Sammobileden resimlere baktığım kadarıyla:
*Yeni Galeri gelmiş (kameradaki değişiklik varmı bilmiyorum resimleri gösterilmiş)
*Yeni Müzik ve Video gelmiş
*Yeni Ayarlar Menüsü ve yeni Bildirim Paneli gelmiş
*Yeni GroupPlay ve Hesap Makinesi gelmiş
*Yeni SVoice gelmiş
*Yeni Rehber ve Arama Ekranı gelmiş
*Yeni Tarayıcı gelmiş
*Yeni Kilit Ekranı gelmiş
*ve bir kaç yenilik daha

Gayet göze hoş görünüyor tek merak ettiğim Şarj Konusu? Kullananlar denedikten sonra belirtir artık.

Gelmeyen yeni özellikler ise gördüğüm kadarıyla:
*Yeni Hava Widgeti yok
*Yeni TouchWiz yok
*S4 ve Note 3 gibi son çıkan telefonlarda bulunan yeni uygulamalar yok (mesela SHealth, STranslator vs vs)

Bundan sonrası artık yapımcılara bakar custom romlar akar :D Gelmeyen tüm özellikler custom romlar ile sunulacaktır hadi hayırlı olsun.

PriZm

PriZm

Üye
Şu güncelleme için kaç ay bekledim gelmedi :D
Hadi hayırlı olsun s3 kullanan arkadaşlar. Sammobileden resimlere baktığım kadarıyla:
*Yeni Galeri gelmiş (kameradaki değişiklik varmı bilmiyorum resimleri gösterilmiş)
*Yeni Müzik ve Video gelmiş
*Yeni Ayarlar Menüsü ve yeni Bildirim Paneli gelmiş
*Yeni GroupPlay ve Hesap Makinesi gelmiş
*Yeni SVoice gelmiş
*Yeni Rehber ve Arama Ekranı gelmiş
*Yeni Tarayıcı gelmiş
*Yeni Kilit Ekranı gelmiş
*ve bir kaç yenilik daha

Gayet göze hoş görünüyor tek merak ettiğim Şarj Konusu? Kullananlar denedikten sonra belirtir artık.

Gelmeyen yeni özellikler ise gördüğüm kadarıyla:
*Yeni Hava Widgeti yok
*Yeni TouchWiz yok
*S4 ve Note 3 gibi son çıkan telefonlarda bulunan yeni uygulamalar yok (mesela SHealth, STranslator vs vs)

Bundan sonrası artık yapımcılara bakar custom romlar akar :D Gelmeyen tüm özellikler custom romlar ile sunulacaktır hadi hayırlı olsun.
Note 2 için olan sızıntı 4.3 ün birebir aynısı.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
sonuçta bu güncelleme de Jelly bean asıl değişikliği gelirse eğer 4.4 de görürüz inşallah.

TheMadness

TheMadness

Üye
Performans düşüklüğü olmasa ve kernel kaynakları olsa geçerdim de yok, 4.4 geçeceğim ben :D

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
4.4 kaynak ihtiyacı 512 mb mış muş :D efsane olur vallahi :D

best1905

best1905

Üye
4.4 kaynak ihtiyacı 512 mb mış muş :D efsane olur vallahi :D
Söylenenler doğru olsa gerek nexus 5 ve s4 karşılaşması ni izledim nexus 5 açık ara fark attı iphone 5s ide hız konusunda 1-2 saniye geçiyorSamsung knox diye bişey duydum telefon unroot yapilamiyormus bu knoxu bilen varmı ?

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet herkes başına dert aldı :) ama aceleci davranmayan ise avantajlı :) 4.3 sürümü hangi ülkeyi yüklersen yükle 4.2 down etmek istediğinde fail alıyorsun mecbur Fs rom atıyorsun ama sayacın 1 oluyor ve geçmiş olsun şimdilik çözümü yok dahada kötüsü samsung 2. sürümü yayınlamaya hazırlanıyor. :zzz:

PriZm

PriZm

Üye
Knox un zararları(yararı yok bana göre):

Downgrade yok
Root yapabilirsin, ancak cwm yada custom rom atarsan işin biter.Download menüsünde Warranty bit sayacı 0x1 olarak kalıcı kalır.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu sefer geliştiriciler bile kara kara düşünüyor heleki biz S4 kullanıcıları daha 4.3 almadan uygulamayı görmedik 2.0 sürümün çalışması başladı işler kötü :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt