Haber Galaxy S3 için Android 6.0 Marshmallow tabanlı ROM yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S3 için Android 6.0 Marshmallow tabanlı ROM yayınlandı
ROM geliştiricisi Samsung’un popüler telefonu Galaxy S3 için Android 6.0 ROM’unu yayınladı.


Akıllı telefon pazarının lider ismi Samsung, yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Yeni modeller üzerinde çalışan Samsung, daha önce sunduğu modellere yazılım desteği vermek için çalışmakta.



Samsung’un daha önce sunduğu ve büyük satış başarılarına imza atan Galaxy S3 modelinin yazlım desteği, tam bir yılan hikayesine dönmüştü. Büyük beğeni kazanan Galaxy S3 modeli için ROM geliştiricileri çalışmalar yapmış ve beklenilen güncellemeleri uyarlamayı başarmışlardı. Şimdide en ünlü Custom ROM geliştiricisi olan Cyanogenmod, Galaxy S3 akıllı telefon modeli için Android 6.0 Marshmallow tabanlı ROM yayınladı. Açık kaynaklı kod yapısı ile geliştirilmeye imkan tanıyan Android platformu, geliştiriciler tarafından hazırlanan ROM’lar ile cihazlarda istenilen deneyimi yaşamaya imkan tanıyabiliyor.

Android’in son sürümü olan Android 6.0 Marshmallow’un yayınlanmasından sonra Custom ROM unvanını elinde bulunduran Cyanogenmod, çalışmalara başladı. Üzerinde çalışılan Custom ROM daha Nightly aşamasında. Cyanogenmod ekibi, Samsung’un büyük beğeni kazanan Galaxy S3 modeli için Android 6.0 Marshmallow tabanlı Cyanogenmod 13 Nightly ROM’unu yayınladı. Tabi ki yayınlanan bu ROM’u yüklemek için cihazınızın root’lu olması gerekmekte. Yayınlanan ROM test aşamasından olduğundan bazı eksiklikleri ve hataları da bulunmakta. Galaxy S3 cihazınız için Cyanogenmod 13 Nightly ROM’unu indirip yükleyebilirsiniz.

Galaxy S3 için Android 6.0 Marshmallow tabanlı ROM yayınlandı - MaxiCep
 


Üst Alt