Öneri Bağış Butonu

Sponsorlu Bağlantılar

kfahaa

kfahaa

Üye

belki karşılığını vermek isteyenler vardır
maxicepe giren herkesmi fakir yani?
mesela bir telefoncuya gidip 50 tl ye yaptırabileceğin bir sorunu burada bedavaya çözebilirsin ve bu durumdan dolayı sorununu çözen kişiye destek amaçlı bir bağışta bulunabilirsin yada kullandığın yazılımdan memnun değilsin ve adam sana daha iyi bir yazılım çıkarmış...
yani örnekler çoğaltılabilir zaten arkadaş belirtmiş bağış butonu diye bağış = gönüllü verilen / Bağışlanan şey, yardım, hibe, teberru.

yada şöyle bir örnek vereyim reklamlara tıklamak mecburimi ama arada sırada tıklıyorum maksat ufakta olsa destek olmak :)

kişisel görüşüme geleyim; bence bu iş tutmaz :D
zaten olsa sen zengin olursun :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

-Emre

-Emre

Üye
konuyu okumadım ama direkt yorum yapıyorum; böyle bir şeyin Türkiye'de olması imkansızdan öte.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kfahaa
-Emre

-Emre

Üye
Site yoneticisi olabilir demis bi okusaydin keske :)

ondan demedim, yöneticiler isterse ekleyebilir. Ama bazı zekiler şu kadar bağış yap sorunu çözeyim deyip dolandırıcılığa başvurur. Bu kaçınılmaz bir şey

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Maalesef olabilir doğru :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Daha öncede dedim bunu yapan olursa elbet biri bu tür şeylere karşı ceza verir

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
yaren_dede

yaren_dede

Üye
ondan demedim, yöneticiler isterse ekleyebilir. Ama bazı zekiler şu kadar bağış yap sorunu çözeyim deyip dolandırıcılığa başvurur. Bu kaçınılmaz bir şey

Konuyu anlayamamissınız; yardimci olana degil yazilim gelistirmekle ugrasanlara prim verilmesi soz konusu burada.
Ben sana pili cikar tak duzelir dedim diye bana kimse para vermez zaten konuda bu degil

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi ve asigsasi
Takipçi Satın Al

Üst Alt