Öneri Bağış Butonu

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Biliyorum ama bana göre oraya yapmak daha mantıklı
Burada bir teşekkür yeter diye düşünüyorum(Benim için yeter)

mesela bir adam düşün bu iş üzerinde deneyimli ama uğraşmak istemiyor çünkü getirisi yok diye düşünüyor ama bu şekilde bir sistem olursa kişide bu iş üzerine yoğunlaşmayı seçebilir

ozakin70

ozakin70

Üye
Hocam sonuçta çoğumuz öğrenci adamız benceçok mantıklı ama bu sistemin uyduruk bisey olmamasi lazim ve maxicepin arkasinda durmasi lazim teknik olarak ve bence bunun site onaylarsa forumda oylanması gerek sonuçta demokrasi olduğu için kimsenin sonradan itiraz etme hakkı olmaz isteyen sisteme bilgisini verir isteyen vermez

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Hocam sonuçta çoğumuz öğrenci adamız benceçok mantıklı ama bu sistemin uyduruk bisey olmamasi lazim ve maxicepin arkasinda durmasi lazim teknik olarak ve bence bunun site onaylarsa forumda oylanması gerek sonuçta demokrasi olduğu için kimsenin sonradan itiraz etme hakkı olmaz isteyen sisteme bilgisini verir isteyen vermez

itiraz derken kim neden dolayı itiraz etmek isteyebilir?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ben kendi düşüncemi söyleyeceğim. Sadece bir iki cümle. Uygulamayı satın alıp paylaşmıyoruz doğrudur, ama birileri tarafından satın alıp paylaşılan şeyi neden biz de satın alıp paylaşalım ki? Neyse bir rom kişiselleştirilip yayınlanıyor yüzlerce kişi indiriyor ve siz de telefonunuza yüklüyorsunuz, gerçekten de beğeniyorsunuz. Sadece teşekkür mü edersiniz yoksa başka bir şekilde de yardım etme düşüncesine sahip olur musunuz? İnsanlar çalışmalarına değer verilmesini ve böylece çalışmalarını devam ettirmek isterler. Ortada bir emek varsa elbette desteklerim, bu yüzden bağış butonunun olması gerektiği düşüncesindeyim. Sadece rom hazırlayanlara özel bir buton olabilir. Ancak bizim insanımız "teşekkür" etmeyi bile çok görürken bu ne kadar başarılı olur bilemem.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., mürteza16 ve UpOneTR
ozakin70

ozakin70

Üye
Nasrettin hoca isine dondu gibi olacak ama sende haklisin;D

anılbaran

anılbaran

Üye
Onun yerine paypal hesabının linkini verebilirsin mesala yani

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Yav arkadaş ben kendi derdimde değilim anlamıyor musunuz ben bunu site için istiyorum yoksa koyarım imzaya bi hesap bilgisi olur biter niye herkes para dileniyormuşum muamelesi yapıyor? Burda güzel bişeyden bahsettim basit bir öneri bağış sistemi gelecek mi? Kendi hesabımı koymayı düşünecek kadar beynim var sağolun

• Beğen
Tepkiler: mürteza16, Fatic, UpOneTR ve 1 kişi daha
Invoke

Invoke

Üye
Mesela xda da bu bi adet halini almış :) ama bizimkilerde bu şekle gelir mi bilmem

Hacı ben de en baştan onu diyorum, burayla xdayı bir tutmaya çalışıyorsun zaten baştan yatıyor bu iş. :D :D Aslında olma ihtimali var ama tek başına olmaz, önce sitede başka değişiklikler de yapılmalı. Bu haliyle olmaz bu iş diye düşünüyorum ben. :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Mesela? :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Yok söylersen en azından yönetime fikir verir :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Hacı tek başına bir buton geliştirici çekip, siteyi farklı bir yere taşıyamaz. Meselalara girsem şimdi konu çok sapar, boş ver. :D

Tek basina olmaz diye her yapacagin isten vazgecmezsin.
Once başlarsın sonra eksigin varsa tamamlarsin ama vazgecmezsin.
Vazgecmek korkaklarin işidir.
O buton buraya gelecek :ehe

• Beğen
Tepkiler: H0lligan, Metalci Melek ve UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Tamam ya ben butonu ve kodunu yaparım maxicepde oraya koyar :D

• Beğen
Tepkiler: mürteza16, yaren_dede ve Metalci Melek
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Tek basina olmaz diye her yapacagin isten vazgecmezsin.
Once başlarsın sonra eksigin varsa tamamlarsin ama vazgecmezsin.
Vazgecmek korkaklarin işidir.
O buton buraya gelecek :ehe
reklam filmi gibi oldu bu :ehe

• Beğen
Tepkiler: mürteza16 ve yaren_dede
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Herşey parlak bir maxicep için diyimde parti sloganı gibi olsun :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, mürteza16, Invoke ve 1 kişi daha
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Konuyu dağıtacak yorumlardan kaçınalım :polis:

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek ve Nextman
Ozan

Ozan

Admin
Şu an için pek ilgimi çekmedi ancak ilerleyen zamanlarda, teknoloji ve yazılımlar üzerine yapılacak çalışmalar bizi iyi yerlere götürür ve biz de bu yazılımların sunulmasına imkan sağlarsak, tabi ki bağışa da imkan sağlarız neden olmasın ?

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt