Öneri Bağış Butonu

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bağış Butonu
Sitede rom veya cfw geliştiren veya açtığı konularla başkalarına yardım edenler için avatarın altına bağış butonu konabilir mi? Böylece bağış yapmak isteyenler yapar ve bu kişilere biraz yardım olur :) tabi bu tutar mı bilemem

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR, .caner., -Börteçine- ve 1 kişi daha

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Artk iyiliklerden karşılık mı bekliyosun :angry:

• Beğen
Tepkiler: .caner., .NeXuS., asigsasi ve 4 diğerleri
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Artk iyiliklerden karşılık mı bekliyosun :angry:

belki karşılığını vermek isteyenler vardır
maxicepe giren herkesmi fakir yani?
mesela bir telefoncuya gidip 50 tl ye yaptırabileceğin bir sorunu burada bedavaya çözebilirsin ve bu durumdan dolayı sorununu çözen kişiye destek amaçlı bir bağışta bulunabilirsin yada kullandığın yazılımdan memnun değilsin ve adam sana daha iyi bir yazılım çıkarmış...
yani örnekler çoğaltılabilir zaten arkadaş belirtmiş bağış butonu diye bağış = gönüllü verilen / Bağışlanan şey, yardım, hibe, teberru.

yada şöyle bir örnek vereyim reklamlara tıklamak mecburimi ama arada sırada tıklıyorum maksat ufakta olsa destek olmak :)

kişisel görüşüme geleyim; bence bu iş tutmaz :D

• Beğen
Tepkiler: Archonn, .caner., Oğuzhan ve 6 diğerleri
UpOneTR

UpOneTR

Üye

belki karşılığını vermek isteyenler vardır
maxicepe giren herkesmi fakir yani?
mesela bir telefoncuya gidip 50 tl ye yaptırabileceğin bir sorunu burada bedavaya çözebilirsin ve bu durumdan dolayı sorununu çözen kişiye destek amaçlı bir bağışta bulunabilirsin yada kullandığın yazılımdan memnun değilsin ve adam sana daha iyi bir yazılım çıkarmış...
yani örnekler çoğaltılabilir zaten arkadaş belirtmiş bağış butonu diye bağış = gönüllü verilen / Bağışlanan şey, yardım, hibe, teberru.

yada şöyle bir örnek vereyim reklamlara tıklamak mecburimi ama arada sırada tıklıyorum maksat ufakta olsa destek olmak :)

kişisel görüşüme geleyim; bence bu iş tutmaz :D
Tamam ya sakin :D
Ben öylesine şeeettim :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve yaren_dede
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Karşılık değil BAĞIŞ yani vermek isteyen verir :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve UpOneTR
hikmet366

hikmet366

Üye
Puan degerlendirme nasil olur

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Puan para kazandırmıyor :D

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve -Börteçine-
Invoke

Invoke

Üye
Bence mantıklı değil.İşe yaramaz hacı @Metalci Melek

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Diyosun :) ben geliştirici çeker diye düşündüm tabi birileri bağış yaparsa

• Beğen
Tepkiler: .caner.
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Neyse artık :) bakalım ne dicekler

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Paraya ihtiyaciniz varsa yada böyle birseyi paraya dönüştürmeyi düşünüyorsanız kendi sitenizi kurup onun üstünden bu iş'i düşünebilirsiniz. Diyelim ki,yapmaya karar verdiniz ve kendi siteniz de bunu uyguluyorsunuz,size açık olarak söyleyeyim ki ilk 3-4 ay tek kuruş bile kazanamazsınız. Çok fazla kişiye ulaşmanız lazım yada ulaşsanız bile o konuda sisteminizi oturtmaniz lazim yani bir yerde yine bir sorun cikacak. Şimdi gelelim sizin konunuza,her profile ayri,ayri bağıştan bahsediyorsunuz. Yani bu kişisele girmiş oluyor,bunun beraberinde de sorun yaratir,x üye neden bana 3 verildi z üye niye bana 2 verildi diye sorun cıkar. Siz dersiniz ki ben bu yol'a baş koydum yapicagım o zaman size 2 seçenek sunabilirim,1. Bu konular da çok iyi oldugunuza güveniyorsanız kendi dükkanınızı açıp bunu para'ya dönüştürebilirsiniz. 2. Bir iş bulup,ayda- yilda bir bagış gelmesini beklemenize,her ay sabit maaşınız olur.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu nasıl buraya getirdin hiç anlamadım :) bu bişeyler yapana zevk vermek amaçlı yoksa burdan kimsenin köşeyi dönecek hali yok ayrıca bunun adı bağış isteyen istediği kadar verir kimsenin niye az bağaş veriyolar deme hakkı yok ben sana kendi paramdan ne kadar vereceğim benim bilceğim bişey

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Silinen Üye 2480407
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Paraya ihtiyaciniz varsa yada böyle birseyi paraya dönüştürmeyi düşünüyorsanız kendi sitenizi kurup onun üstünden bu iş'i düşünebilirsiniz. Diyelim ki,yapmaya karar verdiniz ve kendi siteniz de bunu uyguluyorsunuz,size açık olarak söyleyeyim ki ilk 3-4 ay tek kuruş bile kazanamazsınız. Çok fazla kişiye ulaşmanız lazım yada ulaşsanız bile o konuda sisteminizi oturtmaniz lazim yani bir yerde yine bir sorun cikacak. Şimdi gelelim sizin konunuza,her profile ayri,ayri bağıştan bahsediyorsunuz. Yani bu kişisele girmiş oluyor,bunun beraberinde de sorun yaratir,x üye neden bana 3 verildi z üye niye bana 2 verildi diye sorun cıkar. Siz dersiniz ki ben bu yol'a baş koydum yapicagım o zaman size 2 seçenek sunabilirim,1. Bu konular da çok iyi oldugunuza güveniyorsanız kendi dükkanınızı açıp bunu para'ya dönüştürebilirsiniz. 2. Bir iş bulup,ayda- yilda bir bagış gelmesini beklemenize,her ay sabit maaşınız olur.

hazır site varken (mesela maxicep) niye yeni bir site kurma geregi duydunki?
belki maxicep yönetimi bu işe olumlu bakacak :)

ayrıca zaten burdaki insanlar işsiz değil belki yangelir elde etmek istiyor olabilirler ve işlerinden geriye kalan zamanı maxicep uyeleri için faydalı konular acmaya ayırıyor olamazlarmı?
bu arada damlaya damlaya göl olur :D

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
nokia_belle

nokia_belle

Üye
@yaren_dede Kişisel olursa sorun yaratabilir o yuzden,genel olursada şöyle oluyor,önceden bu işlerle ilgili uğraştığım bir site vardı ve sistem şöyle ilerliyordu;Genel bir yerde toplanırdı bağış ve bağışın kullanimi da site giderlerine katkida bulunmak icin yada siteyi geliştirebilmek için kullanırdı daha sonra geliştiticilere para lazım oldugu zaman ama bu parayı da kişisel olarak kullanamıyorlardı,yazılımlarla ilgili ihtiyaçlarda yada araç-gereçlerde kullanılırdı. Orada ki para,ayakkabım eskidi yada yeni bir gözlük alıcagım diyip para çekebilen olamazdı,yani tekrardan dedigim gibi kişisel ihtiyaçlara kullanilmiyordu. Şimdi konumuza gelelim,burda kişisel birşeyden bahsediyoruz her profile farklı kişilerin bağışı olabilir mi:)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
@yaren_dede Kişisel olursa sorun yaratabilir o yuzden,genel olursada şöyle oluyor,önceden bu işlerle ilgili uğraştığım bir site vardı ve sistem şöyle ilerliyordu;Genel bir yerde toplanırdı bağış ve bağışın kullanimi da site giderlerine katkida bulunmak icin yada siteyi geliştirebilmek için kullanırdı daha sonra geliştiticilere para lazım oldugu zaman ama bu parayı da kişisel olarak kullanamıyorlardı,yazılımlarla ilgili ihtiyaçlarda yada araç-gereçlerde kullanılırdı. Orada ki para,ayakkabım eskidi yada yeni bir gözlük alıcagım diyip para çekebilen olamazdı,yani tekrardan dedigim gibi kişisel ihtiyaçlara kullanilmiyordu. Şimdi konumuza gelelim,burda kişisel birşeyden bahsediyoruz her profile farklı kişilerin bağışı olabilir mi:)

Valla konuyla pek ilgili degilim ama kisiler paypal hesabi acarak yonetime bildirirler ve profillerinde bu hesaba bağış butonu olabilir heralde.
Ama işleyiş nasıl olur bilmiyorum.
Sadece konuyla ilgili fikir yurutuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bence bir ayar menüsü koyulur isteyen aktif eder :)

asigsasi

asigsasi

Üye
forumda retailci bile yokken bağış butonu olsa bile bağış yapan olmaz gibi

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Metalci Melek
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
HakanSeven12