Öneri Bağış Butonu

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bence sen konularına kendin ekle hesabını felan :D
Bağış yapmak isteyen yapar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ben genel bişeyden bahsediyorum :D kendim için değil

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Laz mısın :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum yanlış anladın :) uygulamayı satın alıp da paylaşan gördün mü hiç :)

yok doğru anladım uygulamayı satın alıp paylaşana kimse bağış yapmaz demek istedim bende :D
mesela otoparka para ödememek için kaldırıma aracı parkediyorsun ve bi adam gelip arabana bişey olmasın istiyorsan bedelini öde diyor :p
şimdi otoparkamı bırakırsın aracı yoksa kaldırımamı?

arkadaş burada emek harcanmış modlamalar yazılımları paylaşan kişiler için bir bağıştan bahsediyor yani retailden bahseymiyor :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Metalci Melek
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Gelistiricileri cekmek icin para mantikli bir dusunce reis. Ama bunu yapmasi gereken site sahibidir. Fakat onun da boyle bir sey yapmayacagi belli bir sey. Halbuki stratejik dusunmek lazim.
Tabi ben sadece konusuyorum. Beni takan olmayacak.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Metalci Melek
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Gelistiricileri cekmek icin para mantikli bir dusunce reis. Ama bunu yapmasi gereken site sahibidir. Fakat onun da boyle bir sey yapmayacagi belli bir sey. Halbuki stratejik dusunmek lazim.
Tabi ben sadece konusuyorum. Beni takan olmayacak.
Ben varım yetmiyo mu :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
asigsasi

asigsasi

Üye
yok doğru anladım uygulamayı satın alıp paylaşana kimse bağış yapmaz demek istedim bende :D
mesela otoparka para ödememek için kaldırıma aracı parkediyorsun ve bi adam gelip arabana bişey olmasın istiyorsan bedelini öde diyor :p
şimdi otoparkamı bırakırsın aracı yoksa kaldırımamı?

arkadaş burada emek harcanmış modlamalar yazılımları paylaşan kişiler için bir bağıştan bahsediyor yani retailden bahseymiyor :)
dostum şöyle diyeyim uygulamayı satın alıp da paylaşan kimse yokken bağış yapacak da kimse olmaz demek istedim :)

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Bence Bunu Koymasınlar Sonra Durum Bu Hali Alır Yardım İstiyorsan Bağış Yap. Yani Böle Bişey Yapmasınla.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş elalem yapıyorda biz niye yapmayalım ayrıca parayla yardımmı olur isteğe bağlı bişey bu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben varım yetmiyo mu :)
O anlamda degil ya yonetici anlaminda. :D
Sanirim zamaninda Rambo_Ft ve anilbaran'a verilmis olan "maascik" devri sona geldi. Herhangi bir gelistirici icin boyle bir yol izlenecegini hic dusunmuyorum.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum şöyle diyeyim uygulamayı satın alıp da paylaşan kimse yokken bağış yapacak da kimse olmaz demek istedim :)

yanlış düşünüyorsun modlama ve modlanmış yazılım ayrı birşey uygulama almayla bunu bir tutamazsın emeğe saygı duyan çok kişi var emin ol sadece bedava uygulama yuklemeyi seviyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
NEXUS

NEXUS

Üye
Arkadaş elalem yapıyorda biz niye yapmayalım ayrıca parayla yardımmı olur isteğe bağlı bişey bu
Bu Senin Düşüncen Fakat Böle Diyenler Olur. Bağış Yapmadan Sorununu Çözmeye Yardımcı Olmam Der Ve İyice Forum Bozulur.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sanirim zamaninda Rambo_Ft ve anilbaran'a verilmis olan "maascik" devri sona geldi. Herhangi bir gelistirici icin boyle bir yol izlenecegini hic dusunmuyorum.
Bundan haberim yoktu :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye

bende varım :D eski yönetici olmazmı :p

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bu Senin Düşüncen Fakat Böle Diyenler Olur. Bağış Yapmadan Sorununu Çözmeye Yardımcı Olmam Der Ve İyice Forum Bozulur.
Öyle bişey diyen olursa ben konuya girer cevabı veririm :) eminim herkes bunu yapar o kişide avucunu yalar anca

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
asigsasi

asigsasi

Üye
yanlış düşünüyorsun modlama ve modlanmış yazılım ayrı birşey uygulama almayla bunu bir tutamazsın emeğe saygı duyan çok kişi var emin ol sadece bedava uygulama yuklemeyi seviyoruz :)
bence aynı şey
uygulama satın almayan bağış da yapmaz :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt