asigsasi
Üye
dostum yanlış anladınretailciye zaten kimse bağış yapmaz bro para verceksem yapımcıya veririm degnekçiye niye vereyim![]()
uygulamayı satın alıp da paylaşan gördün mü hiç 
dostum yanlış anladınretailciye zaten kimse bağış yapmaz bro para verceksem yapımcıya veririm degnekçiye niye vereyim![]()
uygulamayı satın alıp da paylaşan gördün mü hiç 
bu iş için adminlerin cevabı önemli tabi ben pek umutlu değilimSonuç olarak yattar bu iş diyorsunuz![]()
Genelde herkes (isteyen) konusuna hesap numaralarını koysun o zaman :PBen genel bişeyden bahsediyorumkendim için değil
dostum yanlış anladınuygulamayı satın alıp da paylaşan gördün mü hiç
![]()

Ben varım yetmiyo muGelistiricileri cekmek icin para mantikli bir dusunce reis. Ama bunu yapmasi gereken site sahibidir. Fakat onun da boyle bir sey yapmayacagi belli bir sey. Halbuki stratejik dusunmek lazim.
Tabi ben sadece konusuyorum. Beni takan olmayacak.

dostum şöyle diyeyim uygulamayı satın alıp da paylaşan kimse yokken bağış yapacak da kimse olmaz demek istedimyok doğru anladım uygulamayı satın alıp paylaşana kimse bağış yapmaz demek istedim bende
mesela otoparka para ödememek için kaldırıma aracı parkediyorsun ve bi adam gelip arabana bişey olmasın istiyorsan bedelini öde diyor
şimdi otoparkamı bırakırsın aracı yoksa kaldırımamı?
arkadaş burada emek harcanmış modlamalar yazılımları paylaşan kişiler için bir bağıştan bahsediyor yani retailden bahseymiyor![]()

O anlamda degil ya yonetici anlaminda.Ben varım yetmiyo mu![]()
dostum şöyle diyeyim uygulamayı satın alıp da paylaşan kimse yokken bağış yapacak da kimse olmaz demek istedim![]()

Bu Senin Düşüncen Fakat Böle Diyenler Olur. Bağış Yapmadan Sorununu Çözmeye Yardımcı Olmam Der Ve İyice Forum Bozulur.Arkadaş elalem yapıyorda biz niye yapmayalım ayrıca parayla yardımmı olur isteğe bağlı bişey bu
Bundan haberim yoktuO anlamda degil ya yonetici anlaminda.![]()
Sanirim zamaninda Rambo_Ft ve anilbaran'a verilmis olan "maascik" devri sona geldi. Herhangi bir gelistirici icin boyle bir yol izlenecegini hic dusunmuyorum.

O anlamda degil ya yonetici anlaminda.
Sanirim zamaninda Rambo_Ft ve anilbaran'a verilmis olan "maascik" devri sona geldi. Herhangi bir gelistirici icin boyle bir yol izlenecegini hic dusunmuyorum.
eski yönetici olmazmı 
Öyle bişey diyen olursa ben konuya girer cevabı veririmBu Senin Düşüncen Fakat Böle Diyenler Olur. Bağış Yapmadan Sorununu Çözmeye Yardımcı Olmam Der Ve İyice Forum Bozulur.
eminim herkes bunu yapar o kişide avucunu yalar ancaForumda darbe yapabileceksen olur.bende varımeski yönetici olmazmı
![]()

bence aynı şeyyanlış düşünüyorsun modlama ve modlanmış yazılım ayrı birşey uygulama almayla bunu bir tutamazsın emeğe saygı duyan çok kişi var emin ol sadece bedava uygulama yuklemeyi seviyoruz![]()