Xperia Z Usb bağlantı sonrası depolamada klasörler donması

Sponsorlu Bağlantılar

Thunjai

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z Usb bağlantı sonrası depolamada klasörler donması
Sorunum Xperia z telefonum var usb ile bilgisayara bağladığımda depolama yapamıyorum klasörler görünüyo ama çok ağır yükleniyor donuyor içinden hiçbişey alamıyorum içine bişey atamıyorum. Aynı sorunu yaşayan yada bi çözümünü bilen varmı ? USb hata ayıklama modunu açacaktım oda geliştirici seçenekleri diye bölüm yok nerden açacığım bilmiyorum. Android 4.3 sürümünde.

Invoke

Invoke

Üye
Yığın depolama modunda bağlamayı deneyebilirsin.
Geliştirici seçeneklerini açmak için: Ayarlar>Telefon hakkında> Build number (Yapı numarası gibi bir şey en alttaki seçeneklerden biri) ard arda tıklayın 3-5kez.

Thunjai

Üye
    Konu Sahibi
Yığın depolama modunda bağlamayı deneyebilirsin.
Geliştirici seçeneklerini açmak için: Ayarlar>Telefon hakkında> Build number (Yapı numarası gibi bir şey en alttaki seçeneklerden biri) ard arda tıklayın 3-5kez.
Hocam sağolun açtım geliştirici seçeneklerini ama usb çok yavaş çalışıyor. Başka telefonlarda sorun olmuyor problem bilgisayardan olamaz klasörler arası geçiş yada resim video müzik atarken donuyor atamıyorum bunun bi çözümü varmıdır.

Invoke

Invoke

Üye
Hocam sağolun açtım geliştirici seçeneklerini ama usb çok yavaş çalışıyor. Başka telefonlarda sorun olmuyor problem bilgisayardan olamaz klasörler arası geçiş yada resim video müzik atarken donuyor atamıyorum bunun bi çözümü varmıdır.

Yığın Depolama modu

Invoke

Invoke

Üye
Cihazı MTP de bağlamıyor musun? MSC de bağlarsan sorun olmaması gerekir. Ayarlarda vardır MSC modu.

Thunjai

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı MTP de bağlamıyor musun? MSC de bağlarsan sorun olmaması gerekir. Ayarlarda vardır MSC modu.
Onu bilmiyorumki valla hiç göremedim ben öyle bir mod :S Nasıl açacaz o modu :(

Fabrika ayarlarını yüklesem düzelirmi.. ?

Invoke

Invoke

Üye

Üst Alt