[ROOT] Xperia 2011 ICS [SONY XPERİA İCS ROOT YAPMA] {KİLİTLİ & UNLOCKED bootloaders}

Sponsorlu Bağlantılar

converse34

Üye
anlaşılan bu konuya ,bu işi bilenlerin fazla ilgisi yok, eyvallah

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
sony xperia s de denedim olmadı tel kendi kendine reset atmaya başladı onar la düzelttim yinede teşekkürler

converse34

Üye
arkadaşlar uzun uzun araştırmalarım ve bayağı bir denemeden sonra başka bir site şu anlatımı aynen uygulayınca hakikaten root oldu , şu an 4.0.4 ray superuser açık ve rootlu. oradaki bütün dosyaları indirim kurdum süper de oldu. umarım reklam diye algılanmaz, amacım sadece yardımcı olmak , isterseniz silebilirsiniz de problem değil, şimdiden herkese kolay gelsin

" "

hellangelboy

Üye
xperia ray 4.0.4 olmadı acil yardım

telvixaz

Üye
xperia ray ICS 4.0.4 olumlu Sonuç Alındı Teşekkürler

trefflay

Üye
xperia arc, android son sürüm yüklü. Dediklerinizi aynen uyguladım işlem sırasında telefon kapanıp açıldı ama root olmadı. Neden?

kelkarizma

Üye
xperia arc, android son sürüm yüklü. Dediklerinizi aynen uyguladım işlem sırasında telefon kapanıp açıldı ama root olmadı. Neden?

bende de neo v var root yaparken görev yöneticisinden adb. exe kapatıyorum sonra tekrar aktif oluyor. ben hala telefonu root yapamadım ve sinir oldum lütfen yardım edin telefon restart yapıyor ama boşu boşuna hevesim kursağımda kalıyor

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
Sony Ericsson Xperia Neo V denedim oldu. teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

düzeltiyorum. root olmamış. açılıp kapandı herşey yolunda gibi ama hiçbir değişiklik yok.

Invoke

Invoke

Üye
Sony Ericsson Xperia Neo V denedim oldu. teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

düzeltiyorum. root olmamış. açılıp kapandı herşey yolunda gibi ama hiçbir değişiklik yok.

Derleme numaranızı yazın, yardımcı olayım.

Üst Alt