Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anlaşılan bu konuya ,bu işi bilenlerin fazla ilgisi yok, eyvallah
ŞenolTÜRK
Üye
sony xperia s de denedim olmadı tel kendi kendine reset atmaya başladı onar la düzelttim yinede teşekkürler
converse34
Üye
arkadaşlar uzun uzun araştırmalarım ve bayağı bir denemeden sonra başka bir site şu anlatımı aynen uygulayınca hakikaten root oldu , şu an 4.0.4 ray superuser açık ve rootlu. oradaki bütün dosyaları indirim kurdum süper de oldu. umarım reklam diye algılanmaz, amacım sadece yardımcı olmak , isterseniz silebilirsiniz de problem değil, şimdiden herkese kolay gelsin
"
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
"
hellangelboy
Üye
xperia ray 4.0.4 olmadı acil yardım
telvixaz
Üye
xperia ray ICS 4.0.4 olumlu Sonuç Alındı Teşekkürler
trefflay
Üye
xperia arc, android son sürüm yüklü. Dediklerinizi aynen uyguladım işlem sırasında telefon kapanıp açıldı ama root olmadı. Neden?
bende de neo v var root yaparken görev yöneticisinden adb. exe kapatıyorum sonra tekrar aktif oluyor. ben hala telefonu root yapamadım ve sinir oldum lütfen yardım edin telefon restart yapıyor ama boşu boşuna hevesim kursağımda kalıyor
Muhammet DEDE
Üye
Sony Ericsson Xperia Neo V denedim oldu. teşekkürler
- - - Eklendi - - -
düzeltiyorum. root olmamış. açılıp kapandı herşey yolunda gibi ama hiçbir değişiklik yok.