Sony Xperia Z2 resmi olarak tanıtıldı: Tüm detaylar burada

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
S5 in yerini tutar da artar bile. Kamera özellikleri bile yeter Z2 için. Ama fiyatı pahalı işte.

S5 de ucuz olmayacak.

Daha M8 ile G3ü görmedik ama ben şuan için kesinlikle Z2 derim. Ki pahalı cihaz bunlar. Daha ucuz isteyene Nexus 5 derim. İlle de Samsung olsun, üst seviye olsun diyen varsa da S5 yerine Note 3 tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca

0MG90

0MG90

Üye
S5 de ucuz olmayacak.

Daha M8 ile G3ü görmedik ama ben şuan için kesinlikle Z2 derim. Ki pahalı cihaz bunlar. Daha ucuz isteyene Nexus 5 derim. İlle de Samsung olsun, üst seviye olsun diyen varsa da S5 yerine Note 3 tavsiye ederim.
Ucuz demedim zaten ama ben samsung almam.
M8 in özelliklerini merak ediyorum tanıtılsa bir an önce.

ozakin70

ozakin70

Üye
Invoke

Invoke

Üye
hTc One iyiydi zaten. Eksiği Snap600/FHD Ekran olmasıydı. Lüzumsuz özellikleri doldurmaya gerek yok, bence. Samsung, herkesten bir şeyler toplamış, leğeni iyice şişirmiş. Saçma sapan yok kalp ritmini ölçeceğine yok IP57 koyacağına, otur touchwizi baştan yaz. hTc de kasa var, ses var, kamerada da farklılık getirecek gibi duruyor, çift kamera falan... Snap801 ile gelse kafi bence.

ozakin70

ozakin70

Üye
Touchwiz hala ayni bencede stabillestirmeliydi bide bu kendi ekledigi uygulamalari kaldirilabilir yapsalar cok guzel olacak rootsuz halledilmeli

Invoke

Invoke

Üye
kadikoy

kadikoy

Üye
sony z2 nin teknik özellikleri ayarında samsung maalesef yok. s5 hikaye ...

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tuşları ekrana konumlandırmak yerine kapasitif olarak çerçevede olsa çok daha iyi olacakmış. Z3 ile belki bakalım :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Tuşları ekrana konumlandırmak yerine kapasitif olarak çerçevede olsa çok daha iyi olacakmış. Z3 ile belki bakalım :D

O tuşlar kalır hacı.S6 ile belki samsung da öyle yapar. :D

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
GFX Bench

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Basemark X

Qaudrant

Ekli dosyalar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
O zaman samsungu taklit etmiş olmazmı biraz sony samsung değil her firmadan bi özellik kopyalamaz :ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Abartma la, tuş koymanın patenti samsungda mı
Yoo ben öyle birşey demedim sony simdiye kadar hep kapasitif tuşlu telefon çıkardı bu saatten sonra tuşları ekrana koyarsa biraz kopya olur isteyen her firmada tuşlu telefon yapar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
İşlemci konusuna bir açıklık getirelim arkadaşlar.

Xperia Z2 2.3GHz Snapdragon 801MSM8974-AB versiyonu kullanıyor.

Galaxy S5 ise 2.5GHz Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974-AC kullanıyor.

Invoke

Invoke

Üye
Aa, evet 8974AB kullanıyormuş. Tamam ama 8974AB Snap800 olarak geçmiyor mu?

Üst Alt