Sony Xperia Z2 resmi olarak tanıtıldı: Tüm detaylar burada

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
3310'nun gelişmiş versiyonu:islik

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sony one gibi z serisine dual versiyon çıkarsa iyi olurdu

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Zaten bir şekli var. Çok görmezsiniz ama eğer görürseniz vatandaş Z ya da Z1'i ile konuşuyorsa ve arka camda parmak izi ile dolu değilse o arka cama vuran ışık çok acayip artistlik bir görüntüye sebep oluyor, özellikle siyahta.

Ferrari alıp üstünü örtmek gibi bir şey XZ'lere kılıf takmak. :D
bize yazacak söz kalmadi :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Aynen, Z2nin G2yi tokatlıyor olması pek bir başarı sayılmaz. G3 gelince onu da tokatlarsa o zaman tamam. Ki LG yine güzel bir fiyattan girerse zor tokatlar LGyi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Burak Altun, .caner. ve Dede
ozakin70

ozakin70

Üye
Bence ozellik olarak degilde dediginiz gibi fiyat/performans acisindan lg tokatlar

Invoke

Invoke

Üye
Sonynin yeni kulaklığı da iyi duruyor, Z2 ile iyi gider ama kutu içeriğine dahil etmezler. :zzz:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
ozakin70

ozakin70

Üye
Fuarda paylasilan bi test de bi sorum olacak lg g2 de 36000 küsür alıyor bi yanlislik olmasin bunda

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Invoke

Invoke

Üye

yusuf1998x

Üye
çok pahalı bir cihaz

enterneoll

enterneoll

Üye
güzel cihaz ama türkiyede 2200'den yüksek girer hiç haketmiyor

LimePie

LimePie

Üye
bence telefon için ideal ekran çözünürlüğü 1080p gerisi yalan göz boyamak için insanları sömürüyorlar

Invoke

Invoke

Üye
Sony bu sefer cidden iyi iş yapmış.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bence S5'ten daha iyi. Umarım tutar.

Invoke

Invoke

Üye
S5ten kesinlikle daha iyi.

Ayrıca Z Ultra gibi Z2de kalem destekliyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Renkler Z2'de biraz daha keskin. Ama sanki doğalı yansıtmada biraz sorun olmuş. Fluluk gibi.

Invoke

Invoke

Üye
Renkler Z2'de biraz daha keskin. Ama sanki doğalı yansıtmada biraz sorun olmuş. Fluluk gibi.

Bu fotoğraflara takılma, daha bir sürü örnek var nette. Hepsini koyamadım şimdi. Z2 her açıdan iyi oldu. Ses, ekran, kamera, kalite, hız...

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bu fotoğraflara takılma, daha bir sürü örnek var nette. Hepsini koyamadım şimdi. Z2 her açıdan iyi oldu. Ses, ekran, kamera, kalite, hız...
Biliyorum.Sony zaten Türkiye'ye değer veren bir firma. Bu da Sony'i sevmemde büyük bir etken.Ben Samsung'u da seviyorum ama tasarıma ait birşey yok. Adamlar aynı kasaya daha güçlü donanım koyuyorlar. Biraz daha tasarıma önem vermeleri lazım. Sony ve Nokia tasarımlarda en sevdiğim markalar ama Htc'yi de unutmamak lazım.

Üst Alt