Telefon Tavsiyesi nexus 5 mi lg g2 mi disvovery elitemi yoksa bi lumia mi?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Tuh beee:eek:

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
[OMG90, post: 6822896, member: 2198143"]@mvrucu123 daha kaç kere konu açacaksın? Sözde iPhone alacaktın?

Nexus5 daha mantıklı.[/quote]

Kardesim iPhone 5 kullandim sarji beni mahvetti dahada iPhone almam :) lumia da son ve tek korktugum şey apk gibi ücretsiz oyun program yukleyememek.

S5 almam çünkü note 3 daha alinabilir ona gore ama note 3 de alman o touchwiz ve gereksiz bir suru program var.

Beyler nexus 5 aliyorum inşallah iste lumia da ücretsiz oyun yükleme olsaydi tereddiut etmeden alirdim.

0MG90

0MG90

Üye
iPhone da şarj sorunu olan tek sensin o zaman.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Doğrudur0MG90, post: 6823052, member: 2198143"]iPhone da şarj sorunu olan tek sensin o zaman.[/quote]
Dogrudur

avast

avast

Üye
2000 tl verince uc 5 tane oyun nekadar tutcak ver 50 lira yukle kardes :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
avast

avast

Üye
Aylik 50 dokunmaz bence bilmiyorum yani

• Beğen
avast

avast

Üye
Bende nexus 5 kasimda 6 cikarsa nexus6 yada lumia 1520&930 dusunuyorum

• Beğen
tapatalk

tapatalk

Üye
senede sadece 1 tane nexus çıkar iphone gibi. 6 çıkacak 7 çıkacak sadece yalan

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Türe

Türe

Üye
ben ios alacağım fakat arayüzü çok kötü ios 7 kullanmıştım ikincisi ekranı çok küçük ama tableti kesinlikle ios alacağım üçüncüsü bende nexus 4 var Ağustos'ta aldım hala sapasağlam. dördüncüsü android çıktığında öle fazla uygulama ve tknoloji yoktu iPhone bile daha kendini toparlamaya çalışıyordu o zamanlar. iPhone'un şuan önde olma sebebi androidden iki yıl önce çıkıp kendini o sürede ilerletmesi. ve android , iPhone çıktığında oyun falan doğru düzgün yoktu. Fakat Windows Phone Çıktığında Dolu Oyun vardı buda onun hızlı gelişmesini sağladı birde android stabil değil diyorsunuz fakat jelly beanla android stabilite oldu 4.4'le baya gelişti yani şuanda android baya ilerledi stabilite konusunda.
Okumaya Üşendin mi :naughty:
Android, iOS 'den " 2 AY " sonra çıktı.

MaxipmaN

Üye
Nexus 5 5s lumia 1520 &930 bide 2.2 ghz 2 ram olan makina kasmaz zaten kasarmi falan suanda mantiksiz ben gelecek icin soruyorum :D hangisi daha uzun omurluyse o onemli i5s i eledim 6 cikinca eskidi sayilio :D ama nexus 5 yada ben alana kadar 6 ciksa 2 sene guncelleme alsa bi senede rom la falan ust duzey gotursem 3 sene cikariyo bana bu yeter ama kamerasi lumia kadar iyi degil falan bide lumia tasarimlari mukemmel oda onemli bence
En gec eskiyen iphonedur 6 ciksa da 5s canavar gibi çalışcak

NEXUS

NEXUS

Üye
En gec eskiyen iphonedur 6 ciksa da 5s canavar gibi çalışcak
o konuda haklısın iphone 4 bile hala güncelleme almakta :) fakat samsung bir üst modelo çıkınca direk desteği bırakıyor.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Bu iPhone daki şarj sorunu tek bende var herhalde :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Aynı konuyu bende açabilirdim yararlı olmuş. Ama fiyat yönünden Elite almaya daha yatkınım. L930 5 inç olsaydı ona kayabilirdim.

• Beğen
TroLL28

TroLL28

Üye
Elite den şaşma :emzik:

• Beğen
avast

avast

Üye
Acikcasi stabil rom falan aramaktan biktigim icin ugrassiz kasmadan kullanmak istiyorum

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Acikcasi stabil rom falan aramaktan biktigim icin ugrassiz kasmadan kullanmak istiyorum
Nexus 5 Al Bence Kasma Falan Yok Gayet Hızlı Üstelik Arayüzüde Çok Güzel :) Nexus Serisinden Şaşma :)