Telefon Tavsiyesi nexus 5 mi lg g2 mi disvovery elitemi yoksa bi lumia mi?

Sponsorlu Bağlantılar

doganfb

doganfb

Üye
elite tabiki

NEXUS

NEXUS

Üye
Kardeş Bişey Yazıcağım Şimdi G2'ymiş Eliteymiş Hiç Bakma Üst Model Çıkınca Destek Kesiliyor Hemen. Fakat Nexuslarda Destek Kesilmiyor , Direk Güncelleme Alıyor Birde Saf Android Kullanıyor. Yani En İyisi Eskiden Nexus 4 Ve Öncesine Kadar Saf Android Arayüzü Kötüydü Fakat Nexus 5'in Arayüzü Gayet Güzel Yani Android'de Nexus Gerisi Hikaye.

avast

avast

Üye
Ya temmuz da ya kasimda alcam insallah nexus 6 cikar :D onceden destek 18 ay degildi 4 hala destek aliyodu bu 18 ay kafamu karistirdi

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Elite derim artan para elinde kalır, eğer marka yada en iyisini almak gibi bir takıntın yoksa

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
İste onceden 18 ay destek demiyodu hep destek veriyodu simdi karistirdi 18 ay olayi
O Eskidende Öleydi :) Nexus 4 Öncesi Şuanda Güncelleme Desteği Bitti :) Romla Falan Yükseltebiliyorsun Mesela Galaxy Nexus Güncelleme Almıyor Önceside Çünkü Baya Eskidi Telefon Eskimeye Başlayınca Destek Kesiliyor :)

avast

avast

Üye
18 ay mi omur biciyo simdi nexus 5 e :D

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Aynen arkadaşlar ben de artik ROM root ugrasmak istemiyorum ama wp da oyun yükleme sikinti yosaZaten bende hemen alamam artik bende bekleyeyim biraz

NEXUS

NEXUS

Üye
Aynen arkadaşlar ben de artik ROM root ugrasmak istemiyorum ama wp da oyun yükleme sikinti yosaZaten bende hemen alamam artik bende bekleyeyim biraz
Nexus 5 Almanı Tavsiye Ederim Root Atmak Zorunda Değilsin. Hiç Kasma Olmuyor :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Genellikle samsung cihazlarına room filan atmak zorunda kalıyorsun. O yüzden karar senin. Alışırım diyorsan wp al.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nexus ya da G2 arasında seçim yapardım ben olsam ki öle yaptım tercihim G2 oldu ama ikisinin de birbirinden asagı kalır yanı yok.
Elite'ın o donanımın hakkını verecegini pek sanmıyorum.Köyden in sehre seç begen al köye götür sat gibi bisey.
Wp ise sade sıkıcı ve karısık bi sistem ilk zamanlarında çok bocalarsın.Amma velakin deli akıcı bi sistem sisme kasma bilmez.
Kendim androide karsı hep mesafeli oldum ilk günki gibi kalmayıp stabilitesinin kaybolması nedeniyle.Bunun en büyük sebebi firmaların gereksiz uygulamaları ve arayüzleri.Donanım sömüren android de etken tabi ama donanım sorunu kalmadı artık devasa donanımlar var.G2 arayüzü sade renkli ve kullanıslı aynı sekilde Nexus 5 de öle.İkisi arasında tercih yapman yararına olur..

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 Almanı Tavsiye Ederim Root Atmak Zorunda Değilsin. Hiç Kasma Olmuyor :)
Genellikle samsung cihazlarına room filan atmak zorunda kalıyorsun. O yüzden karar senin. Alışırım diyorsan wp al.

Wpye alisirim inşallah sorun değil.. :D
Yok hocam belli bir süre sonra root falan gerekiyor
Nexus ya da G2 arasında seçim yapardım ben olsam ki öle yaptım tercihim G2 oldu ama ikisinin de birbirinden asagı kalır yanı yok.
Elite'ın o donanımın hakkını verecegini pek sanmıyorum.Köyden in sehre seç begen al köye götür sat gibi bisey.
Wp ise sade sıkıcı ve karısık bi sistem ilk zamanlarında çok bocalarsın.Amma velakin deli akıcı bi sistem sisme kasma bilmez.
Kendim androide karsı hep mesafeli oldum ilk günki gibi kalmayıp stabilitesinin kaybolması nedeniyle.Bunun en büyük sebebi firmaların gereksiz uygulamaları ve arayüzleri.Donanım sömüren android de etken tabi ama donanım sorunu kalmadı artık devasa donanımlar var.G2 arayüzü sade renkli ve kullanıslı aynı sekilde Nexus 5 de öle.İkisi arasında tercih yapman yararına olur..
Kardeşim neye göre tercih yaptın?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Wpye alisirim inşallah sorun değil.. :D
Yok hocam belli bir süre sonra root falan gerekiyor
Kardeşim neye göre tercih yaptın?

Tamamen zevk ve tasarım örn. sihirli tusu marjinal buldum kullanmak istedim.İkisi de harika cihazlar dedigim gibi

• Beğen
avast

avast

Üye
1520 iyi ben alana kadar 930 935 falan diye snapdragon805 li ciksa lumia canavar olur

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Peki 800 le 805 in farki cok olurmu gozle gorulur yani s600 le s800 deki gibi bi fark olurmu

Sözde olucak ama daha çıkmayan şey hakkında yorum yapamam.
S800 çok iyi bir çip set uzun bir süre gider. Asıl fark 810 ile ortaya çıkacak gibi, 64bit olması gerek.

avast

avast

Üye
64 bitle neler degisirki hep bi 64 bit soylentiisi varda artisi ne

Invoke

Invoke

Üye
Tek seferde daha fazla veri işliyor kısaca.