lumia da son ve tek korktugum şey apk gibi ücretsiz oyun program yukleyememek.peki ya uzun ömür de ?2000 tl verince uc 5 tane oyun nekadar tutcak ver 50 lira yukle kardes![]()

senede sadece 1 tane nexus çıkar iphone gibi. 6 çıkacak 7 çıkacak sadece yalan
2012'NİN Ssonmunda Nexus 4 Çıkmmıştı Şimsdi Nexus 5 Çıktı Yani Birdaha 2014'ün Aralığın Sonuna Doğru.2013 sonunda 5 çıktı işte, 2014 sonunda da 6 çıkmaz mı?
Android, iOS 'den " 2 AY " sonra çıktı.ben ios alacağım fakat arayüzü çok kötü ios 7 kullanmıştım ikincisi ekranı çok küçük ama tableti kesinlikle ios alacağım üçüncüsü bende nexus 4 var Ağustos'ta aldım hala sapasağlam. dördüncüsü android çıktığında öle fazla uygulama ve tknoloji yoktu iPhone bile daha kendini toparlamaya çalışıyordu o zamanlar. iPhone'un şuan önde olma sebebi androidden iki yıl önce çıkıp kendini o sürede ilerletmesi. ve android , iPhone çıktığında oyun falan doğru düzgün yoktu. Fakat Windows Phone Çıktığında Dolu Oyun vardı buda onun hızlı gelişmesini sağladı birde android stabil değil diyorsunuz fakat jelly beanla android stabilite oldu 4.4'le baya gelişti yani şuanda android baya ilerledi stabilite konusunda.
Okumaya Üşendin mi![]()
app store baya önce çıktı uygulama olarak diyor olabilirAndroid, iOS 'den " 2 AY " sonra çıktı.
En gec eskiyen iphonedur 6 ciksa da 5s canavar gibi çalışcakNexus 5 5s lumia 1520 &930 bide 2.2 ghz 2 ram olan makina kasmaz zaten kasarmi falan suanda mantiksiz ben gelecek icin soruyorumhangisi daha uzun omurluyse o onemli i5s i eledim 6 cikinca eskidi sayilio
ama nexus 5 yada ben alana kadar 6 ciksa 2 sene guncelleme alsa bi senede rom la falan ust duzey gotursem 3 sene cikariyo bana bu yeter ama kamerasi lumia kadar iyi degil falan bide lumia tasarimlari mukemmel oda onemli bence
o konuda haklısın iphone 4 bile hala güncelleme almaktaEn gec eskiyen iphonedur 6 ciksa da 5s canavar gibi çalışcak
fakat samsung bir üst modelo çıkınca direk desteği bırakıyor.Nexus 5 Al Bence Kasma Falan Yok Gayet Hızlı Üstelik Arayüzüde Çok GüzelAcikcasi stabil rom falan aramaktan biktigim icin ugrassiz kasmadan kullanmak istiyorum
Nexus Serisinden Şaşma