daha yokmuş yani öyle bi çalışmaları nasıl iş bu yaa napıyo bunların işi ne nokianın vardı tr dil desteği onu alsınlar geliştirsinler hiçbişey yapamıyorlarsa adamlar tr spiker yapıyo bir sürü tr yama var sesli koskoca Microsoft bunu beceremiyorMicrosoft Türkiye, Türkçe dil desteği ile ilgili bir çalışmaları olursa bizi bilgilendireceklerini belirtiyorlar
Onlara ne sorsan aynı cevabı veriyolar zaten. Xbox one Türkiye ye ne zaman gelecek?Microsoft Türkiye, Türkçe dil desteği ile ilgili gelişmelerden bizi haberdar edeceklerini belirtiyorlar.

Otomatik yanıtlama sistemidir OMicrosoft Türkiye, Türkçe dil desteği ile ilgili gelişmelerden bizi haberdar edeceklerini belirtiyorlar.

Onlara ne sorsan aynı cevabı veriyolar zaten. Xbox one Türkiye ye ne zaman gelecek?
-Gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz.
Bing servisleri be zaman Türkiye de aktif olacak?
-Gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz.
Cortananın Türkçe desteği olacak mı?
-Gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz?
![]()

haykırdım 

ANLAYAMAZSINIZ....Bu cevaplar gibi bir sürü eksikliklerini olduklarını bile bile alaaa ısrarla Lumia diyenler var![]()
ANLAYAMAZSINIZ....

Beni en çok etkileyen şey Wp8 in stabil olmasıANLAYAMAZSINIZ....

hele o menü geçişleriBeni en çok etkileyen şey Wp8 in stabil olması![]()
suyu köpürtmesi...hele o menü geçişlerisuyu köpürtmesi...

onlar bizi haberdar edene kadar biz çoktan öğreniriz moderatörlerimizden!Microsoft Türkiye, Türkçe dil desteği ile ilgili gelişmelerden bizi haberdar edeceklerini belirtiyorlar.
çok iyi olur bi an önce başlamak lazım çalışmlara ama ms türkiyenin pek dikkate alacağını sanmıyorumBu çok güzeldi
Bu arada dün işlerim vardı Cortana ile ilgili uservoice konusu açamadım, bu akşam bakacağım.
114 oy kalmış 6.lığaçok iyi olur bi an önce başlamak lazım çalışmlara ama ms türkiyenin pek dikkate alacağını sanmıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
7.liğe çıkmışız bu gece 6 olr herhalde114 oy kalmış 6.lığa

Umarım şu diğer kalsörünü bilgisayardan daha güzel temizleme imkanımız olurDiğer klasörünün bilgisayardan yönetilebileceği belirtiliyor.