sonsuz Destek benden tüm arkadaşlardan istiyorum facedw bile paylaştım bunu 3 vote istedim herkestenKasalım , duyuralım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@mstcnk @Mr.H @karahan94 @kimbilir_01 @Eren_MT

benim facebook olsa yapardım ama yok çok mantıklı faceten paylaşmak rica edip oy kullanmalarını isteyebilirizsonsuz Destek benden tüm arkadaşlardan istiyorum facedw bile paylaştım bunu 3 vote istedim herkesten![]()

Hep destek tam destekValla arkadaşlar bence maxicep ailesi olarak çok güçlü olduğumuzu düşünüyorum başka forumda yazsak kimse sallamaz ne olduğunu bile anlamazlar destek vermezler.

rica etmedim ki resmen emrettimbenim facebook olsa yapardım ama yok çok mantıklı faceten paylaşmak rica edip oy kullanmalarını isteyebiliriz![]()
her zaman insanlara işi düşen biri olmadığımdan kafadan en az 200 oy çıkar benden
ooo süper o zaman paylaşın arkadaşlar yayalım şunurica etmedim ki resmen emrettimher zaman insanlara işi düşen biri olmadığımdan kafadan en az 200 oy çıkar benden
![]()
babamın isminde bilinen ad yerine father ekledim arayacağım zaman "call faher" diyorum. niye "babamı ara" varken niye "call father" diyeyim google'da yandex'te var bu tr desteği bizim bing'te niye yok Microsoft'un eli armut mu topluyor hırs yaptım 
TamamdırKasalım , duyuralım
@mstcnk @Mr.H @karahan94 @kimbilir_01 @Eren_MT

Aynencoşturalım milleti hadi bakalım arkadaşlar herkes elini koysun bu taşın altına...

link verseydin keşke kardeşgöz atma devloper gunceleme geldı renklı glance yapabılıyoruz
face twitter foursquare vs paylaşım yapılan ne kadar sosyal ağ kullanıyorsak hepsinde paylaşalım 1 oy 1 oydur bizim için hepsi önemli şu durumda.
link verseydin keşke kardeş
bizde hala dünkü güncelleme görünüyor dev olmadığımızdan olabilir mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zaten devloper dedım 620ye geldı...bizde hala dünkü güncelleme görünüyor dev olmadığımızdan olabilir mi?
sen olmasan hazırlıksız yakalanıcaz adaş vallaMicrosoft MWC kapsamında Windows ve Windows Phone konulu bir etkinlik düzenleyecek. Sürprizlere hazır olalım.
çok teşekkürler ali abi.Teşekkürler,bu sürpriz umarım biz kullanıcıların beklentileri yönünde olurMicrosoft MWC kapsamında Windows ve Windows Phone konulu bir etkinlik düzenleyecek. Sürprizlere hazır olalım.

sürüm No kaç oldu sizde?zaten devloper dedım 620ye geldı...