Gelsin gelsin nasılsa akıllı bişiy olacak,Türkçemizi tez zamanda öğrenir değilmi"I wouldn't assume Cortana for Windows Phone 8.1 will launch in 15 countries based on SDK strings. Those same strings can be found in WP8."
Şimdilik ingilizce de olsa Cortanamız olacak![]()

Abi sanırım ilk çıkışta bu dillerle gelecek sanırım. Ardından ek dillerin de önü kapalı değil."I wouldn't assume Cortana for Windows Phone 8.1 will launch in 15 countries based on SDK strings. Those same strings can be found in WP8."
Şimdilik ingilizce de olsa Cortanamız olacak![]()
Nasıl yani?Bing uygulamaları Türkiye için gelecek mi?
Bing uygulamaları SDK da gözükenler varya onları diyorum. Bing sonuçta her ülkeye destek vermiyor...Nasıl yani?
Bu arada şimdi baktım da Konuşma kısmında zaten Türkçe ile ilgili istek var.
Üstelik birbirinden ayrı 2 tane konu açmışlar.
Bence Cortana için tekrar ayrı bir konu açmaya gerek yok.
Türkçe ses desteği gelirse, zaten Cortana da otomatikman Türkçe olacaktır.
Mevcut konulara destek oyu vermek daha mantıklı geldi bana.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Her ikisinide kasalım![]()

Sanırım bing arama motorunu diyorsun? Bingin birsürü uygulaması şu an mağazada. Sdk lardakiler ney tam bilmiyorum. Ama gelir ne varsa. Şu an bing adı altınd 4 5 tane uygulaması verildi bize de.Bing uygulamaları SDK da gözükenler varya onları diyorum. Bing sonuçta her ülkeye destek vermiyor...
O zaman ben baya geriden geliyorumSanırım bing arama motorunu diyorsun? Bingin birsürü uygulaması şu an mağazada. Sdk lardakiler ney tam bilmiyorum. Ama gelir ne varsa. Şu an bing adı altınd 4 5 tane uygulaması verildi bize de.
Gördüm hepsini
Sisteme entegre edecekler mi bunları 8,1 ile?orada iki tane olması lazım 2 sine de verinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuna mı kullanacağız @bulutsuzgece

o ikisini bir konu da birleştirelim o zaman böyle dağınık olmasınorada iki tane olması lazım 2 sine de verin![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuna mı kullanacağız @bulutsuzgece

o zaman konu mu açsak burda gören olacak mı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu ikisi oy sayısı açısından daha üstte duruyor.
Konu başlıkları çok iyi olmamış ama az çok dertlerini anlatmışlar.
Oyları bu ikisine atalım bence![]()
Genel bir sıkıntı, Facebook devraldığı için bir çalışma yapılıyor olabilirAynen Whatsapp' da sıkıntı var, ben mail attım destek adreslerine ama sanırım oto yanıt geldi .. Şunu yapın buna bakın gibi ..
Şu ikisi oy sayısı açısından daha üstte duruyor.
Konu başlıkları çok iyi olmamış ama az çok dertlerini anlatmışlar.
Oyları bu ikisine atalım bence![]()