Yardım Nokia 303 youtubeden video

Sponsorlu Bağlantılar

Batu.007

Batu.007

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 303 youtubeden video
selam arkadaşlar telefonum nokia asha 303 telefonumda youtubende hq veya normal videolar izlediğimde ki bazan hq açmıyor "bant genişiliği yetersiz kalite normalden daha düşük olacaktır " diyor ama konu bu değil buna çözü varsa söyleyin videoyu izlerken ses ya arkadan geliyor yada onden videoyu bı saniye geri yada ileri sardıgımda düzeliyor fakat ilerleyen zamanlarda geri bozuluyor yardım

• Beğen
Tepkiler: by_xtr

by_xtr

by_xtr

Üye
HD açmamasının sebebi internet hızından kaynaklı.(Çıkan hatanın türkçe meali) Ben evdeki netten giriyorum 8mbps kadar. Ha bu arada sesin arkadan önden gelme sorunu bende de var ne olduğunu bende çözemedim :)

• Beğen
Tepkiler: Batu.007
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
HD açmamasının sebebi internet hızından kaynaklı.(Çıkan hatanın türkçe meali) Ben evdeki netten giriyorum 8mbps kadar. Ha bu arada sesin arkadan önden gelme sorunu bende de var ne olduğunu bende çözemedim :)
aynen bende de c3 00 var ses 1 dk izledikten sonra arkadan gelmeye başlıyor sonra videoyu 1sn ileri sarınca 1 dk düzeliyo yine bozuluyo :D senkronizasyon sorunu var yani çözümünü bulan atsın

• Beğen
Tepkiler: by_xtr
Batu.007

Batu.007

Üye
    Konu Sahibi
Şuna bi çözüm bulun

Ultrasound98

Ultrasound98

Üye
Bendede aynı sorun vardı telefonu kapattım açtım düzeldi

badboy1352

badboy1352

Üye
çok kaliteli bir telefonumuz olmadığından bu tip sorunlar doğal bende özellikle canlı tv izlediğimde oluyo 3G olsa iyi olurdu

Üst Alt