atrix ics rom (orjinal att atrixics romun cwm ile diger atrix portlanmış hali ) rom atrix ıcs v2

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Asiri gereksiz program demişsin

bars_23

bars_23

Üye
Asiri gereksiz program demişsin
evet nasıl silebilirim onları normal ram 350-400lerde olmalı ama 200den yukarıya çıkmıyor bu rom cidden çok iyi kamerası görselliği bunu kullanmak istiyorum şahsen ama ısınma sorunu ramden mi kaynaklanıyor aşırı kullanımdan şarjıda etkiler

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Silinmeyen programlari Root layip silebilirsin ics de isinma ve tam dusuklugu sorunu var

- - - Eklendi - - -

Ram dusuklugu*

kundeci

Üye
Çok güzel paylaşmışsın teşekkürler ama mümkünse sen nasıl yaptıgıni adım adım anlatabilirmisin

ney27

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel paylaşmışsın teşekkürler ama mümkünse sen nasıl yaptıgıni adım adım anlatabilirmisin[/
QUOTE]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?
t=1957539
Burdaki sekli daha kullanilabilir hemde rootlu

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
3d accelerator çalışıyo mu?

ney27

Üye
    Konu Sahibi
3d accelerator çalişip çalişmadigina bakmadim büyük ihtimal ile çalişiyor olmasi gerekiyor bu rom orjinal rom bü romun 3 sikintisi var
1 ram azligindan kaynakli isinma (kurulumda ram fix yapiliyor yinede fazla zorlayinca isiniyor )
2 att rom olmasi dil ve internet ayarlari gerekiyor
3 en kötüsü pili 12 saat dayanmasi

uyarayim bu sizinti romun bir çok versiyonu var birçogunun yükleme şekilleri farkli

eger şu kernel portlanip buna uyarlanirsa uzunsure kullanacagim tek rom diyebilirim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Rom bilgilerinden ss atar mısın?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Screenshot :) eklran görüntüsü

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Resimler gitmiş