ne ızgarası?
Izgara görünümü ve Liste görünümü geliyor.
bunu anlayamadım tam olarak açar mısınız biraz?![]()
uygulama listesinin görünümüdür o .. Belle işletim sisteminde vardı bütün uygulamalar alt alta diziliyor yada 3 lü sıra olarak alt alta diziliyortabi ekranlar geniş olduğu için 3lü veya 4lü olarak belki 5li olarakta seçenek sunarlar büyük ihtimal
ızgara menümü geliyor bu iyi oldu işte listeyi sevmiyorum pek
ne ızgarası?
belledeki gibi yanibunun gibi
Bunu ne zaman kurabileceğiz?

Izgara olacağı kesinmi yani? teyit edildi mi?belledeki gibi yanibunun gibi
Bence saçma olur ızgara belki iki uygulama yan yana gelir ama belle, Android gibi olmazBence o "ızgara ve liste görünümü" fotoğraflar kısmıyla ilgilidir
Uygulamalar kısmında öyle bir düzen getireceklerini sanmıyorum.
Bence o "ızgara ve liste görünümü" fotoğraflar kısmıyla ilgilidir
Uygulamalar kısmında öyle bir düzen getireceklerini sanmıyorum.
geliştirici hesabıyla önizleme sürümü nisanda inşallahGüncellemeyi ne zaman kurabileceğiz?

Geliştirici ön izleme eksiklerle gelecek belki hatalarla pek fazla randıman alamıcaz. Maksat önceden özellikleri dünya gözüyle görmekgeliştirici hesabıyla önizleme sürümü nisanda inşallah![]()

inşallah uygulamadır .)
çok hata olmaz bence gdr3te yoktu tabiki çok iyi performans beklememek gerek ama olsun ben win 8 i de preview sürümü çıktığında yüklemiştim win 8.1 i de preview çıktığında yükledim aşırı derecede sorun olmuyo hele telefon için daha az sorun olurGeliştirici ön izleme eksiklerle gelecek belki hatalarla pek fazla randıman alamıcaz. Maksat önceden özellikleri dünya gözüyle görmek![]()
gdr3 te ben çok sorun yaşadım açıkcası. Hatta son hali geldi azıcık bi düzülme olduysa da yinede kasmalar takılmalara beklemeler vardı. Sonra ufak bir güncelleme daha verdiler sonra düzeldi. adam oldu. Demem o ki kesinlikle stabilizasyon sorunları oalacaktır. Çünkü ms bunları telefon firmalarına neden gönderiyor güncellemeleri çünkü önce onlar bir test etsinler varsa sıkıntılar onları düzeltip en son halini yayınlasınlar diye. O yüzden en son halinden hem eksik olacak bazı özellikler hemde stabillikte sorun olacaktır.çok hata olmaz bence gdr3te yoktu tabiki çok iyi performans beklememek gerek ama olsun ben win 8 i de preview sürümü çıktığında yüklemiştim win 8.1 i de preview çıktığında yükledim aşırı derecede sorun olmuyo hele telefon için daha az sorun olur
gdr3 te ben çok sorun yaşadım açıkcası. Hatta son hali geldi azıcık bi düzülme olduysa da yinede kasmalar takılmalara beklemeler vardı. Sonra ufak bir güncelleme daha verdiler sonra düzeldi. adam oldu. Demem o ki kesinlikle stabilizasyon sorunları oalacaktır. Çünkü ms bunları telefon firmalarına neden gönderiyor güncellemeleri çünkü önce onlar bir test etsinler varsa sıkıntılar onları düzeltip en son halini yayınlasınlar diye. O yüzden en son halinden hem eksik olacak bazı özellikler hemde stabillikte sorun olacaktır.