Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Hayır arkadaşlar 4.75olmaz max 2.5 olur fazlası olmaz bu sdk olduğu için böyle. Bu bir bilgisayar programı. Bize gelen sistem olacak. O yüzden aynı olmayacak sdk baya Bi fazla. Wp8 sdk soba bakmak lazım oda yüksek kapasitelidir ama bize gelen 1.8 gb :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
4.5 yapmazlar 8 gb hafızalı cihazlar ne yapacak? Yada yapsınlar bize 16 gb hafıza kartı versinler :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
ızgara menümü geliyor bu iyi oldu işte listeyi sevmiyorum pek

dakamon

dakamon

Üye
ne ızgarası?

alyuz41

alyuz41

Üye
Bunu ne zaman kurabileceğiz?

sekajmer

sekajmer

Üye
Windows phone SDK 8.1 'i kurdum ama Update1 adında kurdu ne uygulama var ne de başka bir şey ? nasıl yapmalıyım ?

yunusiyunus

Üye
8gb telefonları geç 4gbli htc ne yapacak zaten toplamda 3.8 mi hafızası var güncelleme almaz gibime geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Izgara görünümü ve Liste görünümü geliyor.

bunu anlayamadım tam olarak açar mısınız biraz? :s

uygulama listesinin görünümüdür o .. Belle işletim sisteminde vardı bütün uygulamalar alt alta diziliyor yada 3 lü sıra olarak alt alta diziliyortabi ekranlar geniş olduğu için 3lü veya 4lü olarak belki 5li olarakta seçenek sunarlar büyük ihtimal

ızgara menümü geliyor bu iyi oldu işte listeyi sevmiyorum pek

belledeki gibi yanibunun gibi

Bunu ne zaman kurabileceğiz?

Bence o "ızgara ve liste görünümü" fotoğraflar kısmıyla ilgilidir :hmmm
Uygulamalar kısmında öyle bir düzen getireceklerini sanmıyorum.

sekajmer

sekajmer

Üye
Bence o "ızgara ve liste görünümü" fotoğraflar kısmıyla ilgilidir :hmmm
Uygulamalar kısmında öyle bir düzen getireceklerini sanmıyorum.
Bence saçma olur ızgara belki iki uygulama yan yana gelir ama belle, Android gibi olmaz

alyuz41

alyuz41

Üye
Güncellemeyi ne zaman kurabileceğiz?

dakamon

dakamon

Üye
Haziran ağustos arası.

dakamon

dakamon

Üye
geliştirici hesabıyla önizleme sürümü nisanda inşallah :D
Geliştirici ön izleme eksiklerle gelecek belki hatalarla pek fazla randıman alamıcaz. Maksat önceden özellikleri dünya gözüyle görmek :D

csH

csH

Üye
Geliştirici ön izleme eksiklerle gelecek belki hatalarla pek fazla randıman alamıcaz. Maksat önceden özellikleri dünya gözüyle görmek :D
çok hata olmaz bence gdr3te yoktu tabiki çok iyi performans beklememek gerek ama olsun ben win 8 i de preview sürümü çıktığında yüklemiştim win 8.1 i de preview çıktığında yükledim aşırı derecede sorun olmuyo hele telefon için daha az sorun olur

dakamon

dakamon

Üye
çok hata olmaz bence gdr3te yoktu tabiki çok iyi performans beklememek gerek ama olsun ben win 8 i de preview sürümü çıktığında yüklemiştim win 8.1 i de preview çıktığında yükledim aşırı derecede sorun olmuyo hele telefon için daha az sorun olur
gdr3 te ben çok sorun yaşadım açıkcası. Hatta son hali geldi azıcık bi düzülme olduysa da yinede kasmalar takılmalara beklemeler vardı. Sonra ufak bir güncelleme daha verdiler sonra düzeldi. adam oldu. Demem o ki kesinlikle stabilizasyon sorunları oalacaktır. Çünkü ms bunları telefon firmalarına neden gönderiyor güncellemeleri çünkü önce onlar bir test etsinler varsa sıkıntılar onları düzeltip en son halini yayınlasınlar diye. O yüzden en son halinden hem eksik olacak bazı özellikler hemde stabillikte sorun olacaktır.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
gdr3 te ben çok sorun yaşadım açıkcası. Hatta son hali geldi azıcık bi düzülme olduysa da yinede kasmalar takılmalara beklemeler vardı. Sonra ufak bir güncelleme daha verdiler sonra düzeldi. adam oldu. Demem o ki kesinlikle stabilizasyon sorunları oalacaktır. Çünkü ms bunları telefon firmalarına neden gönderiyor güncellemeleri çünkü önce onlar bir test etsinler varsa sıkıntılar onları düzeltip en son halini yayınlasınlar diye. O yüzden en son halinden hem eksik olacak bazı özellikler hemde stabillikte sorun olacaktır.

Dediğin gibi bizlere een son hali geliyor sorun olacağını sanmıyorum.Sorunlar ancak kullanıcıdan sorumlu olacağını düşünüyorum.Şahsen bende amberde sorun yaşadm telefon kullanılmaz hale gelmişti kasmayı geç.Ama bu amberin değil benim sorunumdu misal.Hele böyle büyük bir güncellemenin(güya büyük...) bir sorun çıkartacağını ihtimal vermiyorum çünkü millet bunu 1 yıldır bekliyor elemanlarda 1 yıldır buna çalısıyor,test ediyor deniyorlar

Üst Alt