Karşılaştırma S3 mini 4.3 güncelleme alacak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

sahello

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini 4.3 güncelleme alacak mı?
Arkadaşlar bu telefonu geçen yaz aldım, ailemi fazla zor durumda bırakmayayım diye s3 almadım ama o kadar pişmanımki almadığıma her gün küfür ediyorum kendime.bu lanet telefona 4.3 gelecekmi bir bilgisi olan varmı?Ona göre rootluycam, sd karta uygulama taşımak için istiyorum bu güncellemeyi.Ayrıcada bir sorum var sizce s3 mini alarak büyük bir hata yaptım mı, yani kendime böyle sövmekte haklımıyım?

reflex

reflex

Üye
S4 miniye bile guncelleme gelmicek diyolar yani sammobile diyo s3 miniye bekleme bence

theeternal

theeternal

Üye
yok4.2.2 belki

sahello

Üye
    Konu Sahibi
Root atıcam o zaman ben bu telefona ya s3 e geldi 4.3 keşke s3 alsaydım cidden salaklık ettim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Root atıcam o zaman ben bu telefona ya s3 e geldi 4.3 keşke s3 alsaydım cidden salaklık ettim

Kendine bu kadar kızma bu senin hata değil Samsung'un müşterilerine hainliği. Eğer amerikaya gelirse S3 mini 4.2 türkiyede ki S3 minilere olur mu sonuçta aynı donanım ???

sahello

Üye
    Konu Sahibi
Kendine bu kadar kızma bu senin hata değil Samsung'un müşterilerine hainliği. Eğer amerikaya gelirse S3 mini 4.2 türkiyede ki S3 minilere olur mu sonuçta aynı donanım ???
Benim için 4.3 önemli sd karta uygulama taşıma olayına cidden ihtiyacım var.Telefondaki şu subway surf tarzı oyunları pek sevmiyorum genelde gta, max payne tarzı oyunlar oynuyorum ve doğal olarak 4 gb yetmiyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim için 4.3 önemli sd karta uygulama taşıma olayına cidden ihtiyacım var.Telefondaki şu subway surf tarzı oyunları pek sevmiyorum genelde gta, max payne tarzı oyunlar oynuyorum ve doğal olarak 4 gb yetmiyor.

Zaten bu uygulamaları sd ye taşıma 4.2 ile vold.fstab ile olmuyor ben senin yerinde olsam root u Çakar oyunlarimi oynarım ;)

sahello

Üye
    Konu Sahibi
best1905

best1905

Üye
Oyunları sd ye taşıma özelliği yokki 4.3
de sadece apk yi tasiyor eger taşımak istiyorsan root atıp gl to sd kullanacaksın

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Build.prop programı ile yapabilirsiniz

theeternal

theeternal

Üye
gl to sd ile taşırsın

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sıkma canını gücün ona yetmiş onu almışsın s3 alsan ilerde daha iyisi olduğundada bu sefer yine telefona söveceksin :D sen en iyisi bi rom at

• Beğen
Tepkiler: theeternal
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bende 4.3 var oyunun sadece apksini tasiyor. Gta San Andreas 2 gb ise bende 40 mblik kismini sd karta tasidi.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve theeternal

gta33

Üye
Kardes ne 4.3 ü samsung resmi aciklama yapti s3 miniye 4.4 kitkat cikacak s3 mini kullanicisi olarak ben bu habere cok sevindim...diger teller ise soyle
Galaxy Note 3• Galaxy Note II• Galaxy S4• Galaxy S4 mini• Galaxy S4 Active• Galaxy S4 zoom• Galaxy S III• Galaxy S III mini• Galaxy Mega• Galaxy Light• Galaxy Note 8.0• Galaxy Tab 3• Galaxy Note 10.1• Galaxy Note 10.1 2014 Edition şeklinde sıralanıyor.

theeternal

theeternal

Üye
Kardes ne 4.3 ü samsung resmi aciklama yapti s3 miniye 4.4 kitkat cikacak s3 mini kullanicisi olarak ben bu habere cok sevindim...diger teller ise soyle
Galaxy Note 3• Galaxy Note II• Galaxy S4• Galaxy S4 mini• Galaxy S4 Active• Galaxy S4 zoom• Galaxy S III• Galaxy S III mini• Galaxy Mega• Galaxy Light• Galaxy Note 8.0• Galaxy Tab 3• Galaxy Note 10.1• Galaxy Note 10.1 2014 Edition şeklinde sıralanıyor.
Kardeş sevinmeni bölmek istemiyorum ama s3 mininin usa modeline o güncelleme usa modelı pebble blue :) :) daha ıyı bır cıhazHaber - Samsung Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Alıcak Telefonlar Açıklandı!(Yenilendi) - MaxiCep incelemeni tavsiye ederim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Öyle bişey mümkün değil, siteye girdiğinizde S3 4.4 almayacak haberini görmüşsünüzdür. S3 almazsa mini imkansız. En iyisi romlarla yol bulmak

• Beğen
Tepkiler: theeternal

Üst Alt