General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
Tamam sağolasın :)

smh60

smh60

Üye
Deneyip bildirirsen sevinirim :)

calypso16

calypso16

Üye
Şu tema olayını bir türlü çözemedim ekledigim temalar kayboluyor hep!

m_kan

m_kan

Üye
Ya simdi size yeni guncelleme mi geldi bana gelmedi

KayraBey

KayraBey

Üye
Güncelleme çıkış tarihi belli değil ...

m_kan

m_kan

Üye
Tamam saol

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
rootluyken general mobile ''Storeid'' market
uygulamasını sildim acil lazım atarsanız çok makbule
olur

calypso16

calypso16

Üye
Storeid açılmıyor ki

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Nasıl olacak ki ?
root explorer system/app girip marketi kopyalayacan storage yazıyor uygulamanın üstünde oraya yapıştıracan yapabilirsen çok makbule olur teli servise verecem ama bu eksik

calypso16

calypso16

Üye
root explorer system/app girip marketi kopyalayacan storage yazıyor uygulamanın üstünde oraya yapıştıracan yapabilirsen çok makbule olur teli servise verecem ama bu eksik
root yok yalnız bende farkeder mi?Sennheiser MX 271 Kulaklık almak istiyorum. mikrofonlu olanı var mı bu markanın

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

:oke:

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Rica ederim, sendende razı olsun.

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Merhaba arkadaşlar General Mobile Discovery kullanıcıları gün geçtikçe artmakta.

calypso16

calypso16

Üye
çok teşekkürler ugraştıgın için
çok teşekkür ederim kardeş sabahtan beri bunu arıyordum Allah razı olsun
anlayamadım ne olduğunu kusura bakma.ama arkadaş kısa sürede ekledi.kulaklık ne kullanıyorsunuz güzel ses veren kaliteli mikrofonlu,gmd'nin orjinal kulaklığı müzikte idare eder ama konuşma yaparken hiç memnun değilim.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
anlayamadım ne olduğunu kusura bakma.ama arkadaş kısa sürede ekledi.kulaklık ne kullanıyorsunuz güzel ses veren kaliteli mikrofonlu,gmd'nin orjinal kulaklığı müzikte idare eder ama konuşma yaparken hiç memnun değilim.
samsung galaxy s3 kulaklıgı bence çok iyi beklentin profesyonel ise hepsiburadada çok iyi kulaklıklar var bakmanı tavsiye ederim

calypso16

calypso16

Üye
Mesela hangisi?

Üst Alt