Samsung Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Alıcak Telefonlar Açıklandı!(Yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: theeternal ve reflex

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Arkadaşlar evet kitkat 4.4.2 gelicek telefonlar doğrulanmış liste şu şekilde bu gün başlanmış
Here’s the fu ll list of devices that will be getting KitKat:

• Galaxy Note 3
  • Galaxy Note II
  • Galaxy S4
  • Galaxy S4 mini
  • Galaxy S4 Active
  • Galaxy S4 zoom
  • Galaxy S III
  • Galaxy S III mini
  • Galaxy Mega
  • Galaxy Light
  • Galaxy Note 8.0
  • Galaxy Tab 3
  • Galaxy Note 10.1
  • Galaxy Note 10.1 2014 Edition
Evet kaynak:
haber icin :tşk:

s3 mininin 4.4.2yi alacak olmasi bi surpriz.i8190cilar sevinecek normalde 4.2yi bekliyorlardi. kör istedi bi göz allah verdi iki göz :D

ANIL

ANIL

Admin
Samsung USA tarafından onaylanmış bilgiler bunlar. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve B.A.R.O.N

turkcellllll

Üye
galaxy s III miniye geliyor S II 'ye gelmiyor bu ne iş ya :)

MücahitTokgöz

keske galaxy note da geleydi....

• Beğen
Tepkiler: theeternal
fatihcvk

fatihcvk

Üye
Samaung kitkat ile yeni arayuzunu sunacak mi acaba?

• Beğen
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
S3 Mini'ye var S2'ye yok :/

best1905

best1905

Üye
S3 miniye güncelleme yok hatta s3 e bile olmayabilir bunlar amerikan versiyonları için avrupa değil. Donanımı çok daha üst seviyede oluyor amerikan versiyonlarının

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yanlış anladınız s3 miniye yok.S3 Mini pebble blue yani usa çıkışlı 4.2.2 li olana verılıeckbize hiç bir şey yok hayal kırıklığı bize gelme ihtimalı %10 samsung vermıyor
S3 miniye güncelleme yok hatta s3 e bile olmayabilir bunlar amerikan versiyonları için avrupa değil. Donanımı çok daha üst seviyede oluyor amerikan versiyonlarının
katılıyorum
Samaung kitkat ile yeni arayuzunu sunacak mi acaba?
yeni bir touchwiz

• Beğen
Tepkiler: Dede ve fatihcvk
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Çok kötü bir durum, samsung bu yüzden tiksindiriyor kendinden s2 veya s3 mini 4.4.2 kaldırmayacak bir telefon değil.

best1905

best1905

Üye
Çok kötü bir durum, samsung bu yüzden tiksindiriyor kendinden s2 veya s3 mini 4.4.2 kaldırmayacak bir telefon değil.
Güncelleme vermek samsung a bir kazanç sağlamazki nasıl olsa satacagını sattı o cm romları tek umudumuz

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Güncelleme vermek samsung a bir kazanç sağlamazki nasıl olsa satacagını sattı o cm romları tek umudumuz
Böyle giderse o kadarda tutulmaz diye düşünüyorum sen bir telefon çıkartacaksın ondan sonra onun ikisini çıkartıp ikiye güncelleme verip ilk çıkardığına vermeyeceksin. Mantık bu oluyor biraz..

fatihcvk

fatihcvk

Üye
Eger s3 mini ve turevlerine guncelleme verilmezse, google gecen verdigi ayardan sonra samsungun kulagini ceker....

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve FeLonieS
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
ya zaten google açıkladı arkadaşlar dedi bu orta segement kullanıcılarını mutlu etmek ıcın verılen bır guncelleme 512mb ram ve üstü alabılır bunu s2 s3 mini vs. bunu hakedıyor ama samsung vermıyor ıste napalım samsung cıkardıgı usa modellerıne verıyor bunlarıben su anda carbon rom kullanıyorum 4.4.2 kullanıyorum maclawın tamam bu 4.4.2 rom s3 miniye fakat samsung verse ne olur hem maclawın yaptığı romlar touchwiz değil yani ortada kalyıoruz en temizi güncellemezaten bize adam gibi güncelleme gelmesse ben bir daha samsung telefon almıyıcam tamam sevıyorum samsungu ama almam para kazandırmam bunlara htc falan alırım

• Beğen
Tepkiler: Dede
metyuu

metyuu

Üye
sanırım S3, S3 mini, S4 miniye gelmeyecek 4.4.2 aşağıdaki habere bir bakın, yinede değişiklik olabilir diyor

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt