teknolojibaronu
Üye
verirler verirler 4.4
yanlış niye anlıyım daha iyi bilgilendirme
.d
Yok arkadaş biliyor onun üzerinden alıntı yaptığım için dedim yoksa sıkıntı olmaz

verirler verirler 4.4
yanlış niye anlıyım daha iyi bilgilendirme
.d

haber icinArkadaşlar evet kitkat 4.4.2 gelicek telefonlar doğrulanmış liste şu şekilde bu gün başlanmış
Here’s the fu ll list of devices that will be getting KitKat:
Evet kaynak:
- • Galaxy Note 3
- • Galaxy Note II
- • Galaxy S4
- • Galaxy S4 mini
- • Galaxy S4 Active
- • Galaxy S4 zoom
- • Galaxy S III
- • Galaxy S III mini
- • Galaxy Mega
- • Galaxy Light
- • Galaxy Note 8.0
- • Galaxy Tab 3
- • Galaxy Note 10.1
- • Galaxy Note 10.1 2014 Edition
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Okumayı biliyorum sağol delikanlı...okumayı deneyebılırsın D:
bılmıyorum lıstedekıler ıste
evtInşallah google bu politikadan vazgeçmezorta seviye cihazlar için veya eski emektar Amiraller için
niye inanmıyon o zaman abiOkumayı biliyorum sağol delikanlı...
Yok arkadaş biliyor onun üzerinden alıntı yaptığım için dedim yoksa sıkıntı olmaz![]()

s2 eskıdıgalaxy s III miniye geliyor S II 'ye gelmiyor bu ne iş ya![]()
yani note2 4.4 almasa mağaza sıkıntısı yok demi?Dostum yanlış anlamissin yeni çıkan ve 4.4 sürümünün altında olanlar için dedi
yani note2 4.4 almasa mağaza sıkıntısı yok demi?
katılıyorumS3 miniye güncelleme yok hatta s3 e bile olmayabilir bunlar amerikan versiyonları için avrupa değil. Donanımı çok daha üst seviyede oluyor amerikan versiyonlarının
yeni bir touchwizSamaung kitkat ile yeni arayuzunu sunacak mi acaba?
Güncelleme vermek samsung a bir kazanç sağlamazki nasıl olsa satacagını sattı o cm romları tek umudumuzÇok kötü bir durum, samsung bu yüzden tiksindiriyor kendinden s2 veya s3 mini 4.4.2 kaldırmayacak bir telefon değil.
Böyle giderse o kadarda tutulmaz diye düşünüyorum sen bir telefon çıkartacaksın ondan sonra onun ikisini çıkartıp ikiye güncelleme verip ilk çıkardığına vermeyeceksin. Mantık bu oluyor biraz..Güncelleme vermek samsung a bir kazanç sağlamazki nasıl olsa satacagını sattı o cm romları tek umudumuz