Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Halbuki sağlı sollu ilerleseler orda iki kişilik boş yer var :D Mobil Veri ve Pil Tasarruf Modu koyulabilirdi.

Mobil Veri gibi önemli bir ayar dururken Kamera'ya ne gerek var orada?
Zaten başlangıç ekranında Kamera kısayolu oluyor çoğu zaman, yan tarafta da fiziksel tuş var.
Microsoft'un yaptığı saflık mı, unutkanlık mı; yoksa farklı bir şey mi düşünüyorlar, ne desem bilemedim :zzz:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, okinro, ÖEY ve 1 kişi daha

narnia16

narnia16

Üye
Zaten başlangıç ekranında Kamera kısayolu oluyor çoğu zaman, yan tarafta da fiziksel tuş var.
Microsoft'un yaptığı saflık mı, unutkanlık mı; yoksa farklı bir şey mi düşünüyorlar, ne desem bilemedim :zzz:
Acaba bu sızıntılar gerçek değil mi diye düşünmeye başladım ben :hmmm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hocam sdk 8.1 nasıl kuruluyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, PureFood ve ÖEY
KenanK

KenanK

Üye

örn: iOS 7 Kısa Yollar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Win8 Pro "64 Bit"
4 GB Ram
Eğer bunlar varsa, SDK'nın kurulumu geçtiğimiz sayfalarda anlatılmıştı sanırım bir arkadaş tarafından.
Konu içinde arama yaparak bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Ben kurmadığım için yardımcı olamayacağım. Ben de SDK8.0 var.
Ama yanlış hatırlamıyorsam SDK8.1'de kurulum ve klasör düzeni biraz farklıymış. :hmmm

respection123

Üye
Sızıntılar muhtemelen gerçek de, o hızlı ayarları dizayn edenlerin kafası gerçek değil :alsana:
Üst kat bizim int.cafe wifi ile 24 saat bağlı.Mobil veriyi Yılda 2defa açıyorum.Bana pek etmiyor gibi :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Win8 Pro "64 Bit"
4 GB Ram
Eğer bunlar varsa, SDK'nın kurulumu geçtiğimiz sayfalarda anlatılmıştı sanırım bir arkadaş tarafından.
Konu içinde arama yaparak bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Ben kurmadığım için yardımcı olamayacağım. Ben de SDK8.0 var.
Ama yanlış hatırlamıyorsam SDK8.1'de kurulum ve klasör düzeni biraz farklıymış. :hmmm
sayfayı bulamadım :)

narnia16

narnia16

Üye
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
sdk kurulum sayfasını bilen?

pirenuri

pirenuri

Üye
Hayır anlayamıyorum . Herkes belli şeyler istersen MS niye kendi kafasına göre iş yapıyor

braayn

braayn

Üye
Mobil veri cidden önemli bnde mobil veri surekli kullananlardanım o nedenle kısa yol muhakkak vardır..O kadar yenilik getir bunu düşünme

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Takipçi Satın Al

Üst Alt