Dexter Morgan
Üye
hocam sdk'yı kurdum 110 mb dosya varmıs o ne oluyor ayrıca nasıl regliyoruz?Sabaha kadar açık duracak pc upload biter büyük ihtimal.
hocam sdk'yı kurdum 110 mb dosya varmıs o ne oluyor ayrıca nasıl regliyoruz?Sabaha kadar açık duracak pc upload biter büyük ihtimal.
Mobil veri cidden önemli bnde mobil veri surekli kullananlardanım o nedenle kısa yol muhakkak vardır..O kadar yenilik getir bunu düşünme

sdk'yı kurdum başlatta yok?

Microsoft!okudum regledim ama baslangıcta yokYukarıda linkini verdiğim mesajı okudunuz mu?![]()
Microsoft çalışanları kendi beyinlerini kullanarak doğru işler yapamıyor herhalde mobil veri nasıl olmaz. Yapamıyosan bak bi androide bari bu kadar olur gittikçe soğuyorum yani WP dan
beyler sdk'yı regledikten sonra nasıl açacağım?
Mobil vardır, birisiyle birleşmiş olabilir. Yoksa bile kesin eklerler. Bir güncelleme ile.
Hayır işin anlamadığım yanı şu: Sen hem insanlar yüksek faturalarla karşılaşmasın diye, mobil veri ile indirmeye sınır koyuyorsun, takip edebilsinler ve sınırı aşıp aşmadıklarını görsünler diye DataSense'i getiriyorsun, yüksek boyutlu indirmelerde "dikkat çok fazla veri maliyetine sebep olabilir" diye uyarıyorsun ama insanların mobil veriyi kendilerinin kapatıp açmasına, kontrol etmesine izin vermiyorsun (yada bunun ayarını koymayı unutuyorsun), bu ne yaman çelişkidir!

benim kolum kadar uzun değil. Ama bu kadar detaylı bir güncelleme yapacaklar bu küçük ama önemli bir şeyi atlamazlar.Umalım da öyle olsun.
Ben çeşitli kanallardan ilgililere e-posta veya mesaj yoluyla ulaşmaya çalışacağım.
Sizlerde sosyal medyadan yakaladığınız Microsoft ilgililerine Mobil Veri hızlı ayarının gelip gelmeyeceğini sorun.