Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye

Cortananın dil desteği değiştirilebiliyor lakin hangi diller destekleniyor belirtilmemiş

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Mobil veri cidden önemli bnde mobil veri surekli kullananlardanım o nedenle kısa yol muhakkak vardır..O kadar yenilik getir bunu düşünme

Microsoft Türkiye ve Microsoft USA'nın binalarının önüne siyah çelenk gönderelim :zzz::kahve:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, narnia16 ve Dexter Morgan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
sdk'yı kurdum başlatta yok?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mobil Veri ayarı burada da yok :megafon::gun1: Microsoft!

Ekli dosyalar

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Microsoft çalışanları kendi beyinlerini kullanarak doğru işler yapamıyor herhalde mobil veri nasıl olmaz. Yapamıyosan bak bi androide bari bu kadar olur gittikçe soğuyorum yani WP dan

dakamon

dakamon

Üye
Bi arkadaş ms nin kapısına siyah çelenk koyalım dedi ya. Aklıma şu geldi ali kemal abi özgür abi bide @Sensation ms Türkiye ye bir mail yazsalar bu 3 yönetici gitse ms yetkilileri ile bir saat yarım saat görüşse maxicep adına bence süper olur sıkıntıları istekleri anlatsalar olmaz mı acaba

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft çalışanları kendi beyinlerini kullanarak doğru işler yapamıyor herhalde mobil veri nasıl olmaz. Yapamıyosan bak bi androide bari bu kadar olur gittikçe soğuyorum yani WP dan

Hayır işin anlamadığım yanı şu: Sen hem insanlar yüksek faturalarla karşılaşmasın diye, mobil veri ile indirmeye sınır koyuyorsun, takip edebilsinler ve sınırı aşıp aşmadıklarını görsünler diye DataSense'i getiriyorsun, yüksek boyutlu indirmelerde "dikkat çok fazla veri maliyetine sebep olabilir" diye uyarıyorsun ama insanların mobil veriyi kendilerinin kapatıp açmasına, kontrol etmesine izin vermiyorsun (yada bunun ayarını koymayı unutuyorsun), bu ne yaman çelişkidir!

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Rainesto, Sensation ve 2 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
beyler sdk'yı regledikten sonra nasıl açacağım?

pirenuri

pirenuri

Üye
Bence senslerde falan bir yerde kısa yolu vardır . Göz göre göre bu kadar salaklık yapmazlar. Bi bekleyelim hemen yargılamayalım

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

isamey

Üye
Mobil vardır, birisiyle birleşmiş olabilir. Yoksa bile kesin eklerler. Bir güncelleme ile.

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Mobil vardır, birisiyle birleşmiş olabilir. Yoksa bile kesin eklerler. Bir güncelleme ile.

Umalım da öyle olsun.
Ben çeşitli kanallardan ilgililere e-posta veya mesaj yoluyla ulaşmaya çalışacağım.
Sizlerde sosyal medyadan yakaladığınız Microsoft ilgililerine Mobil Veri hızlı ayarının gelip gelmeyeceğini sorun.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Görüşnüşe göre böyle cevap alamayacaksın. @Gregor Mendel
En iyisi geçmiş sayfaları inceleyip yükleyen birine özel mesajla sor :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
Bence biz her platformdan bastırmamız lazım hazirana daha çok var hazirana kadar sisteme neler neler eklerler özgür abi uservoice e Bi konu açıp link paylaşabilir misin bu konuyla ilgili bizde oy verelim insanların dikkatini çekerse hemen top olur. Gerçekten en gerekli şeyi koymamışlar

PureFood

PureFood

Üye
Hayır işin anlamadığım yanı şu: Sen hem insanlar yüksek faturalarla karşılaşmasın diye, mobil veri ile indirmeye sınır koyuyorsun, takip edebilsinler ve sınırı aşıp aşmadıklarını görsünler diye DataSense'i getiriyorsun, yüksek boyutlu indirmelerde "dikkat çok fazla veri maliyetine sebep olabilir" diye uyarıyorsun ama insanların mobil veriyi kendilerinin kapatıp açmasına, kontrol etmesine izin vermiyorsun (yada bunun ayarını koymayı unutuyorsun), bu ne yaman çelişkidir!

Adamlar yakında mobil veriyi hepten kaldıracak telefonlarından herhalde :catcat:

• Beğen
beats

beats

Üye
@meneleos a sor ve onun gönderilerine bak. @Gregor Mendel

isamey

Üye
Umalım da öyle olsun.
Ben çeşitli kanallardan ilgililere e-posta veya mesaj yoluyla ulaşmaya çalışacağım.
Sizlerde sosyal medyadan yakaladığınız Microsoft ilgililerine Mobil Veri hızlı ayarının gelip gelmeyeceğini sorun.
benim kolum kadar uzun değil. Ama bu kadar detaylı bir güncelleme yapacaklar bu küçük ama önemli bir şeyi atlamazlar.

Üst Alt