Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Hiç ama hiç belli olmaz tarihte ne büyük projeler varki en gerekli en ufak şeyler eksik yada unutulmuş olarak çıkmış, bu yüzden bunda da olmamış konuşmamış konulmasının gerekli görülmemiş olma olasılığı yok değil. Bu güncellemeyi yapan da bir,insan sonuçta

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bence biz her platformdan bastırmamız lazım hazirana daha çok var hazirana kadar sisteme neler neler eklerler özgür abi uservoice e Bi konu açıp link paylaşabilir misin bu konuyla ilgili bizde oy verelim insanların dikkatini çekerse hemen top olur. Gerçekten en gerekli şeyi koymamışlar

Adamlar yakında mobil veriyi hepten kaldıracak telefonlarından herhalde :catcat:

Uservoice'a konu açtım. Lütfen oy verelim arkadaşlar. @papakudioflu
Ve dediğim gibi Microsoft yetkililerine ulaşabildiğimiz her platformda bu mobil veri hızlı ayarının gelip gelmeyeceğini soralım.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, suyunsesi, PureFood ve 1 kişi daha

isamey

Üye
Hiç ama hiç belli olmaz tarihte ne büyük projeler varki en gerekli en ufak şeyler eksik yada unutulmuş olarak çıkmış, bu yüzden bunda da olmamış konuşmamış konulmasının gerekli görülmemiş olma olasılığı yok değil. Bu güncellemeyi yapan da bir,insan sonuçta
evet doğru. Yüzden bir sonraki güncellemelerde kesin gelir.

csH

csH

Üye
Uservoice'a konu açtım. Lütfen oy verelim arkadaşlar. @papakudioflu
Ve dediğim gibi Microsoft yetkililerine ulaşabildiğimiz her platformda bu mobil veri hızlı ayarının gelip gelmeyeceğini soralım.

bastım 3 oyu bi de telefondan basayım :D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
3 vote benden:) inşallah gelir mobil data on off ayarı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
3 vote benden:) inşallah gelir mobil data on off ayarı.

:kıskıs:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@PureFood @narnia16 @csH @pirenuri @Gregor Mendel @Mr.H

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, zaakaan, OttomaN TigeR ve 8 diğerleri
ON9

ON9

Üye
Kamera artık sınırsız çekim modunu ve HDR'yi destekleyecek.
CapsLock'un açık olduğunu bile sistem durum çubuğundan görebileceksiniz :)
hdr ne işe yarıyor hep duyuyorum ama bilmiyorum.

braayn

braayn

Üye
Mobil veri ayarı hızlı ayarlar sekmesinde olması lazım çünkü şirkette wifi şirket dışına çıkınca pill tasarrufu için mobil veri açıp 2 g takılıyorum.şirkete dönünce wifiden devam...
mobil veri candır.

• Beğen
Bay H

Bay H

Üye

verdim hocam oyu yarın fake hesaplarla da atasım var :bangin:, Microsoft un bu kadar basit bir şeyi atlaması gerçekten çok ilginç :angry:

• Beğen
pirenuri

pirenuri

Üye

Diğer forumlara falan bakıyorum da bizim admin ve moderatorler falan çok iyi ya . Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Bu güncellemeler gelir geçer önemli olan şu ortamı yakalamak

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, suyunsesi, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, suyunsesi, mesutcinik ve 8 diğerleri
csH

csH

Üye

42 olmuş bile :D abi bunu wpcentralda da paylaşır mısın ya da ben paylaşabilirim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

42 olmuş bile :D abi bunu wpcentralda da paylaşır mısın ya da ben paylaşabilirim

@papakudioflu @OttomaN TigeR :kop2:

WPCentral'den Daniel Rubino'ya da ulaşmaya çalışacağım bu mobil veri ayarı konusunda.
Onun Microsoft'ta sorabileceği birileri vardır elbet :hmmm

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, goktas19, suyunsesi ve 13 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye

kastıralım :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bulutsuzgece
csH

csH

Üye

Arkadaşlar hiç fake hesaplara girmeye gerek yok linki telefonunuzdan bi kere açın ve oyunu verin 3 tane verin haa :D sonra sayfadan geri geri deyip çıkın çıktığınız dan emin olun sonra ayarlardan internet explorer a gidin ve geçmişi sil deyin sonra tekrar bu linke dokunun ve açın ardından bi bakcaksınız ki tekrar oy kullanma hakkınız var :D çekinmeyin kullanın :D Hadi kolay gelsin :D
o pcde de oluyor ama sonra geri alıyor denemiştim en başta kullanmışız gibi gözüküyor :D

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
o pcde de oluyor ama sonra geri alıyor denemiştim en başta kullanmışız gibi gözüküyor :D
Zaten direk mesajımı değiştirdim :D :D

@papakudioflu @OttomaN TigeR :kop2:

WPCentral'den Daniel Rubino'ya da ulaşmaya çalışacağım bu mobil veri ayarı konusunda.
Onun Microsoft'ta sorabileceği birileri vardır elbet :hmmm
Özgür abi mükemmel olmuş valla koptum :D

csH

csH

Üye
wpcentral a konu açtım orda gören çok olur herhalde inşallah sesimizi duyururuz

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
wpcentral a konu açtım orda gören çok olur herhalde inşallah sesimizi duyururuz

Gördüm, eline sağlık. :oke:
Aslında aynı yerde "WP8.1 quick settings" adlı önceden açılmış konunun altında ben bir şeyler yazmıştım bu meseleyle ilgili.
Neyse fazla konu göz çıkarmaz:)
İnşallah Microsoft yetkililerinden biri duyar da, beklenen rahatlatıcı açıklamayı yapar...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve csH
dakamon

dakamon

Üye
Gördüm, eline sağlık. :oke:
Aslında aynı yerde "WP8.1 quick settings" adlı önceden açılmış konunun altında ben bir şeyler yazmıştım bu meseleyle ilgili.
Neyse fazla konu göz çıkarmaz:)
İnşallah Microsoft yetkililerinden biri duyar da, beklenen rahatlatıcı açıklamayı yapar...
Hocam uservoice de ki linki twitterde please vote diye paylaşıp bildiğim büyün haştegleri ekledim joebelfiore yi de ekledim en az 3 defa yazdım illaki hastaglerden samnsung htc nokia lumia wp lumia1520 lumia1020 başlıklarında birileri görüp oylar.Ayrıca bi kaç arkadaşa da lik attım 3 er oy bastılar :DBence herkes 3 4 arakdaşına 3 er oy bastırtsa bu iş tamamdır beyler :) yeterki yükselişte olduğu belli edelim diğer görenler de yabancı ülkedekilerde oyu basar.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, csH ve bulutsuzgece

Üst Alt