Bence biz her platformdan bastırmamız lazım hazirana daha çok var hazirana kadar sisteme neler neler eklerler özgür abi uservoice e Bi konu açıp link paylaşabilir misin bu konuyla ilgili bizde oy verelim insanların dikkatini çekerse hemen top olur. Gerçekten en gerekli şeyi koymamışlar
Adamlar yakında mobil veriyi hepten kaldıracak telefonlarından herhalde![]()
evet doğru. Yüzden bir sonraki güncellemelerde kesin gelir.Hiç ama hiç belli olmaz tarihte ne büyük projeler varki en gerekli en ufak şeyler eksik yada unutulmuş olarak çıkmış, bu yüzden bunda da olmamış konuşmamış konulmasının gerekli görülmemiş olma olasılığı yok değil. Bu güncellemeyi yapan da bir,insan sonuçta
bastım 3 oyu bi de telefondan basayımUservoice'a konu açtım. Lütfen oy verelim arkadaşlar. @papakudioflu
Ve dediğim gibi Microsoft yetkililerine ulaşabildiğimiz her platformda bu mobil veri hızlı ayarının gelip gelmeyeceğini soralım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

3 vote bendeninşallah gelir mobil data on off ayarı.

Tm tmBkz. Mesaj No: 1151![]()
Mobil verisiz hızlı ayarmı olur!hdr ne işe yarıyor hep duyuyorum ama bilmiyorum.Kamera artık sınırsız çekim modunu ve HDR'yi destekleyecek.
CapsLock'un açık olduğunu bile sistem durum çubuğundan görebileceksiniz![]()
verdim hocam oyu yarın fake hesaplarla da atasım varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@PureFood @narnia16 @csH @pirenuri @Gregor Mendel @Mr.H
, Microsoft un bu kadar basit bir şeyi atlaması gerçekten çok ilginç 
Diğer forumlara falan bakıyorum da bizim admin ve moderatorler falan çok iyi ya . Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Bu güncellemeler gelir geçer önemli olan şu ortamı yakalamakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
42 olmuş bileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi bunu wpcentralda da paylaşır mısın ya da ben paylaşabilirim42 olmuş bileabi bunu wpcentralda da paylaşır mısın ya da ben paylaşabilirim

o pcde de oluyor ama sonra geri alıyor denemiştim en başta kullanmışız gibi gözüküyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar hiç fake hesaplara girmeye gerek yok linki telefonunuzdan bi kere açın ve oyunu verin 3 tane verin haasonra sayfadan geri geri deyip çıkın çıktığınız dan emin olun sonra ayarlardan internet explorer a gidin ve geçmişi sil deyin sonra tekrar bu linke dokunun ve açın ardından bi bakcaksınız ki tekrar oy kullanma hakkınız var
çekinmeyin kullanın
Hadi kolay gelsin
![]()

Zaten direk mesajımı değiştirdimo pcde de oluyor ama sonra geri alıyor denemiştim en başta kullanmışız gibi gözüküyor![]()
Özgür abi mükemmel olmuş valla koptumEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@papakudioflu @OttomaN TigeR
WPCentral'den Daniel Rubino'ya da ulaşmaya çalışacağım bu mobil veri ayarı konusunda.
Onun Microsoft'ta sorabileceği birileri vardır elbet![]()

wpcentral a konu açtım orda gören çok olur herhalde inşallah sesimizi duyururuz

Hocam uservoice de ki linki twitterde please vote diye paylaşıp bildiğim büyün haştegleri ekledim joebelfiore yi de ekledim en az 3 defa yazdım illaki hastaglerden samnsung htc nokia lumia wp lumia1520 lumia1020 başlıklarında birileri görüp oylar.Ayrıca bi kaç arkadaşa da lik attım 3 er oy bastılarGördüm, eline sağlık.
Aslında aynı yerde "WP8.1 quick settings" adlı önceden açılmış konunun altında ben bir şeyler yazmıştım bu meseleyle ilgili.
Neyse fazla konu göz çıkarmaz
İnşallah Microsoft yetkililerinden biri duyar da, beklenen rahatlatıcı açıklamayı yapar...
Bence herkes 3 4 arakdaşına 3 er oy bastırtsa bu iş tamamdır beyler
yeterki yükselişte olduğu belli edelim diğer görenler de yabancı ülkedekilerde oyu basar.