Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada arkadaşların dediği gibi, ekran döndürme kilidinin yanındaki simge İnternet Paylaşımı (Hotspot) simgesi dostum.
Maalesef mobil veriyi açma/kapatma butonunu koymamışlar :zzz:

@pirenuri @Gregor Mendel @papakudioflu @Sensation

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
narnia16

narnia16

Üye
Bu arada arkadaşların dediği gibi, ekran döndürme kilidinin yanındaki simge İnternet Paylaşımı (Hotspot) simgesi dostum.
Sen o kadar kapsamlı güncelleme hazırla git bunu koyma. Şaka falan mı yapıyolar acaba :kirbac:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Fotoğraflar uydurma mı yoksa gerçek mi @papakudioflu @Sensation :hmmm
daha önceki bir kaç görseli paylaşan site paylaşmış. Yalnız şöyle bir durum var:(

"References in DLL strings do not mean a feature will RTM."

umarım bu gerçek değildir.

Bay H

Bay H

Üye
Fazlaca kullandığınız smilelar artık bu bölüm içerisinde yer edinecek

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
arkadaşlar 8.1 sdk'yı nasıl kuracağım?

110 mb'lık dosyayı indirdim sdk iso'suda var nasıl kuruluyor?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Sonunda "Universal Arama" geliyor sanırım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Bay H ve okinro
pirenuri

pirenuri

Üye

@pirenuri @Gregor Mendel @papakudioflu @Sensation
Abi biz bir şeyi unutuyoruz. Boşa MSyi yargılamayalım neden derseniz. Şebeke ayarları ve mobil veri birleşmedi ? İkisi birleştiği için simgesi değişmiş olabilir ve orada gördüğüm 2 simgenin anlamını bilmiyorum. Belki bunlardan biridir diye düşündüm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Cortana'nın başlangıç ekranındaki simgesi :)

Cortana Animasyonları:

*Utanmış
*Uyanık/Alarm durumu
*Canlı/dinamik/yaşamdolu
*Sakin
*Düşünceli/nazik
*Sevinçli
*Selamlıyor 1,2,3,4
*Dinliyor 1
*Daha fazla ilgi/bilgi isteme
*Giriş
*İyimser
*Hatırlatıcı
*Memnun
*Duyarlı/hassas
*Konuşuyor
*Düşünüyor

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: man20, kaygisiz43, PureFood ve 3 diğerleri
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Cidden yazdığım gorulmuyormu yoksa görüldüğü haldemi cevap verilmiyor 3.mesajım bu yazdığım görülsün diye.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Cidden yazdığım gorulmuyormu yoksa görüldüğü haldemi cevap verilmiyor 3.mesajım bu yazdığım görülsün diye.
Şimdi bunu yazarak baya bi kişiyi sitrese sokuyor olabilirsin :D örneğin ben cevabını bilmediğim için es geçiyorum ama diyorum ki arkadaş 3. kez tekrarlıyor bi bilende çıkmadı napsak... diye düşünüp kendimi strese sokuyorum :P. Birde kendi tarafından bak olaya. Ben bir soru sordum diyelim ve sen okuyorsun ve bilmiyorsun ne yapacaksın her soruya bilmiyorum mu diyeceksin. Şimdi burayı okuyan ve senin mesajını gören birçok kişi cevabını bilmiyorsa illa birşey yazmalı mı? Şimdi illa cevap yerine bilmiyorum yazarsak ta çok komik olurdu yani. O yüzden biri görene kadar sabredeceksin. ;) Ben öyle yapıyorum yani o yüzden yazma gereği duydum.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, YkPkY ve Burakkkk250
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Mobil Data ayarını koymayı unutmak nasıl bir gaflettir! :destere:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, drangela61, emreeozden ve 3 diğerleri
okinro

okinro

Üye
Bilgileri paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Mobil dünya mobil dünya olalı böyle kapsamlı güncelleme görülmedi sanırım. Tek sorun var bunu bekleyecek sabır ve çelik gibi irade :) En azından bir preview geleydi iyiydi :D
Burada yazılanları okudukça daha da sabırsızlanıyorum :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
battery sense uygulamaların güç kullanımını da kontrol edebilecek.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şimdi bunu yazarak baya bi kişiyi sitrese sokuyor olabilirsin :D örneğin ben cevabını bilmediğim için es geçiyorum ama diyorum ki arkadaş 3. kez tekrarlıyor bi bilende çıkmadı napsak... diye düşünüp kendimi strese sokuyorum :P. Birde kendi tarafından bak olaya. Ben bir soru sordum diyelim ve sen okuyorsun ve bilmiyorsun ne yapacaksın her soruya bilmiyorum mu diyeceksin. Şimdi burayı okuyan ve senin mesajını gören birçok kişi cevabını bilmiyorsa illa birşey yazmalı mı? Şimdi illa cevap yerine bilmiyorum yazarsak ta çok komik olurdu yani. O yüzden biri görene kadar sabredeceksin. ;) Ben öyle yapıyorum yani o yüzden yazma gereği duydum.

illa bilen biri vardır genelde yöneticiler biliyor bu yüzden dedim veya henüz bişey yoksa henüz bir bilgide yok denebilir

okinro

okinro

Üye

Mobil Data ayarını koymayı unutmak nasıl bir gaflettir! :destere:

Halbuki sağlı sollu ilerleseler orda iki kişilik boş yer var :D Mobil Veri ve Pil Tasarruf Modu koyulabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, PureFood ve bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
yardım?

Takipçi Satın Al

Üst Alt