Haber Türkçe "4 Resim 1 Kelime" Oyunu Mağazada! (Güncellendi-23.06.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

kesasd

kesasd

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Harika olmuş ya, eline emeğine sağlık tekrar teşekkürler. @kesasd

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve kesasd
kesasd

kesasd

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
elinize sağlık, yalnız altın alımında şöyle bir bug var. diğer uygulamalarınızı indirince altın kazanımında indirmesek bile mağaza sayfası açılıp geri dediğimizde bile altını veriyor. bilginiz olsun :)

• Beğen
Tepkiler: kesasd
kesasd

kesasd

Üye
elinize sağlık, yalnız altın alımında şöyle bir bug var. diğer uygulamalarınızı indirince altın kazanımında indirmesek bile mağaza sayfası açılıp geri dediğimizde bile altını veriyor. bilginiz olsun :)

Çok teşekkürler geribildirim için. Bunun bir çözümü olduğunu sanmıyorum çünkü uygulamanın yüklenip yüklenmediğini sistemden kontrol etme şansımız yok maalesef. 8.1 ile gidereceğiz bu sorunu :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Çok teşekkürler geribildirim için. Bunun bir çözümü olduğunu sanmıyorum çünkü uygulamanın yüklenip yüklenmediğini sistemden kontrol etme şansımız yok maalesef. 8.1 ile gidereceğiz bu sorunu :)
ben de öyle tahmin etmiştim :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

O durum bu tür uygulamaların hepsinde var, önüne geçilebilecek bir şey değil yani. :tebessüm:
Yabancı örneklerinde de öyle. İndirme sayfasına gidip indirmeden geri dönseniz bile belirtilen altın miktarını size veriyor.
En azından diğer uygulamalar tanıtılmış oluyor, merak eden indiriyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve kesasd
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
O durum bu tür uygulamaların hepsinde var, önüne geçilebilecek bir şey değil yani. :tebessüm:
Yabancı örneklerinde de öyle. İndirme sayfasına gidip indirmeden geri dönseniz bile belirtilen altın miktarını size veriyor.
En azından diğer uygulamalar tanıtılmış oluyor, merak eden indiriyor.
ben de tahmin ettim APIler izin vermiyordur diye ve dediğiniz gibi tanıtım oluyor, "hmm neymiş bu, işime yarayabilir indireyim bi" diyen de çok olur :)

• Beğen
Tepkiler: kesasd ve bulutsuzgece
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Estağfurullah, o benim ayıbım... :(

Hesabına :çay: yazdım @OttomaN TigeR , bir ara görüştüğümüzde tahsil ederim :kıskıs:
Bu arada oyunda gördüğün eksiklikler veya şunlar eklense iyi olur dediğin yönler var mı?

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hesabına :çay: yazdım @OttomaN TigeR , bir ara görüştüğümüzde tahsil ederim :kıskıs:
Bu arada oyunda gördüğün eksiklikler veya şunlar eklense iyi olur dediğin yönler var mı?
Alacakların iyice birikti zaten Özgür, neyse bir ara hesaplaşırız artık.:islik Vallahi ne yalan söyleyeyim uygulamayı sabah indirdiğim gibi kaldım, anlayacağın uygulama için pekte müsait bir zamanım olamadı. :( Eve geçince ilk işim bir kaç level atlamak olacak inşallah. :oke:

• Beğen
Tepkiler: kesasd ve bulutsuzgece
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben 64e kadar yanlış yapmadan bonus kullanmadan geldim ama 64te takıldım. kesin kolay burdayım işte diyor bişi ama ampul yanmadı henüz kafamda :)

• Beğen
kesasd

kesasd

Üye
ben 64e kadar yanlış yapmadan bonus kullanmadan geldim ama 64te takıldım. kesin kolay burdayım işte diyor bişi ama ampul yanmadı henüz kafamda :)

Neredeyse bitmiş oyun :) Eğlendiniz umarım?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Neredeyse bitmiş oyun :) Eğlendiniz umarım?
güzel ya. ben seviyorum böyle kafa patlatmacalı şeyleri. bazıları basit ama bazılarında (aynı şimdi olduğu gibi) takıldığım çok nokta var. bazı yerlerde benzetmelerinize de koptum :D ajdar'da hele :kop:bu arada bitmiş derken?? 200 bölüm yok muydu? :allalla:

• Beğen
Tepkiler: kesasd
kesasd

kesasd

Üye
güzel ya. ben seviyorum böyle kafa patlatmacalı şeyleri. bazıları basit ama bazılarında (aynı şimdi olduğu gibi) takıldığım çok nokta var. bazı yerlerde benzetmelerinize de koptum :D ajdar'da hele :kop:bu arada bitmiş derken?? 200 bölüm yok muydu? :allalla:

200 bölüm toplamda evet :) birşey bırakmamışsınız geriye (hızlı oynuyorsunuz). Oyunu en hızlı bitirenleri göstereceğimiz bir toplistimiz olacak yakında. Bazı yerel espriler katalım istedik ajdar gibi :gul:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve OttomaN TigeR
Bay H

Bay H

Üye
Oyunun yapım aşamasında emeği geçen herkese teşekkürler,güzel bir oyun olmuş. Hocam yeni bölümleri bekliyoruz :sofer:

• Beğen
Tepkiler: drangela61, bulutsuzgece ve kesasd
kesasd

kesasd

Üye
Oyunun yapım aşamasında emeği geçen herkese teşekkürler,güzel bir oyun olmuş. Hocam yeni bölümleri bekliyoruz :sofer:

Resimdeki yazım hatası çarptı direk gözüme. Bu arada tebrikler :) oyunu ilk bitiren siz oldunuz sanırım. Yorumlarınızı alabilir miyiz? (zordu, kolaydı, hemen bitirdim?) bir de ayarlar kısmında oyunu ne kadar sürede bitirdiğinizi (derecenizi) rica etsem yazabilir misiniz?

Teşekkkürler.

Bay H

Bay H

Üye
Resimdeki yazım hatası çarptı direk gözüme. Bu arada tebrikler :) oyunu ilk bitiren siz oldunuz sanırım. Yorumlarınızı alabilir miyiz? (zordu, kolaydı, hemen bitirdim?) bir de ayarlar kısmında oyunu ne kadar sürede bitirdiğinizi (derecenizi) rica etsem yazabilir misiniz?

Teşekkkürler.
Oyunda bazı zorlayıcı bölümler var hocam fakat sıkıntı edilecek düzeyde değil. Bu arada bitirme sürem 2 saat 54 dakika 32 saniye :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve kesasd
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
11'de takıldım :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve kesasd

Üst Alt