Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hocam internet exploreri açın 3 nokta>ayarlar>ileri düzey ayar ve altta varsayıln arama sağlayıcısı var onu bing,google,yandex üçünden biri yapabilirsiniz onun dışında ie'yi açtığınızda istediğiniz bir siteyi ilk açılan pencere yapamıyorsunuz benim bildiğim.Bunu halletmek içinde istediğiniz siteyi 3 noktaya bastıktan sonra başlangıç ekranına ekle derseniz ana ekrana o siteyi ekler
buna ek olarak belki şey var ie de 3 noktadan sekmeler kısmına girdiğinizde orda diyelim 3 tane sekme açtınız ve ie yi geri tuşuna basıp kapattığınızda o 3 sekçe aynı pc deki gibi direk açılıyor onlara girebiliyorsunuz direk bunun dışında farklı bir şey

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben tarayıcıyı açtığımda en son kapattığım sayfayı açmasını istemiyorum. Ayarını bulamadım sanırım yok

venusutarit

venusutarit

Üye
sistem farklımı önceki lumia kar gibi değilmi
diğerlerinde nasıl bilmiyorum ama bunda bulamadım daha önce wp kullanmadım Windows mobile 2003 ve 6 serisini kullandım onlarda çok kolaydı belki bunda da bir yolu vardır sizde de açınca son sayfaya mı giriyor tarayıcı

beats

beats

Üye
diğerlerinde nasıl bilmiyorum ama bunda bulamadım daha önce wp kullanmadım Windows mobile 2003 ve 6 serisini kullandım onlarda çok kolaydı belki bunda da bir yolu vardır sizde de açınca son sayfaya mı giriyor tarayıcı
Şuan anasayfa olayı yok sadece arama motoru seçimi var, eğer tarayıcıyı açtığınızda son sayfanın görünmesini istemiyorsanız çıkmadan önce seçeneklerden sekmeleri açın sekmeyi X işaretinden kapatınca çıkış yapabilirsiniz, sonraki girişlerde boş sayfa açar ya da her girişinizde mesela google açılmasını istiyorsanız sık kullanılanlara kaydedin googleı çıkmadan googleı açıp çıkın sonraki girişlerde hep google açılsın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: venusutarit
PureFood

PureFood

Üye
(...)'a basıp ardından sekmeler deyip tüm sekmeleri kapatın öyle Internet Explorer'dan çıkın. Sorun çözülecek.

• Beğen
Tepkiler: venusutarit
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Dün çok yere sordum ama 1520 Yi maketi dışında göremedim Vadafone fiyat olarak 2100 TL dedi

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben Avea dan kılıfı ve kablosuz şarj plakası ile birlikte 2200 e aldım fakat sonradan fark ettim kablosuz şarj plakasını beyaz vermişler o da siyah olsaydı iyi olacaktı.

• Beğen
Tepkiler: m542tf
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben Avea dan kılıfı ve kablosuz şarj plakası ile birlikte 2200 e aldım fakat sonradan fark ettim kablosuz şarj plakasını beyaz vermişler o da siyah olsaydı iyi olacaktı.
Kontratlımı aldın yada kontratlı fiyatı nedir ben burada sordum da 1520 yi adam bilmiyor 520 dir abi yanlışın olmasın dedi bende çıktım

venusutarit

venusutarit

Üye
Kontratlımı aldın yada kontratlı fiyatı nedir ben burada sordum da 1520 yi adam bilmiyor 520 dir abi yanlışın olmasın dedi bende çıktım
Bana da Turkcell de öyle demişlerdi ben peşin aldım arkadaşım faturalı hat üzerine veriyorlar taksitle ama sanırım her bayide yok benim olduğum ilde yoktu ben Samsun dan aldım Avea nın sitesinde taksit seçenekleri var 24-36 ayArkadaşlar bu telefon her gelen sms i okumak istiyor dil desteği yok felan diyor nerden kapatacam bu ayarı

luckysleven

luckysleven

Üye
işletim sistemi olarak değil de tasarım ve kullanım amacını hatta içeriğini baz alırsak ben şahsen bunu alacağıma note3 alırım .. Bence bu tip telefonlar biraz daha iş amaçlı daha detaylı işler için tasarlanmış, bu alana da en iyi hitap eden cihaz note3 ..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kim ne derse desin Bu cihaza bence şık bir kalem çok ama çok yakışırdı kanısındayım

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
işletim sistemi olarak değil de tasarım ve kullanım amacını hatta içeriğini baz alırsak ben şahsen bunu alacağıma note3 alırım .. Bence bu tip telefonlar biraz daha iş amaçlı daha detaylı işler için tasarlanmış, bu alana da en iyi hitap eden cihaz note3 ..
Evet hocam temiz 1500e not3 üç defa daha mantıklı ama zevk ayrı mesele

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
venusutarit

venusutarit

Üye
Tamamen tercih ve ihtiyaç meselesi Ben L1520 alalı 3 gün oldu sadece teamviewer yükledim diğer her şeyi yetiyor bana

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
sekajmer

sekajmer

Üye
@papakudioflu Ali Kemal abi semtlerimiz aynıydı sanırım ben geleyim çekeyim :) vakit bol bende hele ki inceleme falan :) en sevdiğim şeyler.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Note3 Süper amoled ekran 1520 İPS LCD hangisi daha iyiydi bunların görüntü kalitesi olarak
Birde Video kayıt da 2K kaydediyor diyeceksiniz ki ibrahim ne kadar gerekli ama bence gerekli değil ama note 3 ün gerisinde bu özlliği kalmamlıydı

bmw_m6

bmw_m6

Üye
note 3 ile kiyaslama sansim yok ama note 2 ile kiyaslarsak, daha once kulandigim note 2 yi suan elime aldigimda inanilmaz yavas geliyor ha daha once yavas degilmiydi diyenler olacak yavasmis :) 1520 kulanmaya basladigimdan beri daha cok dikatimi cekmeye basladi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt