Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

venusutarit

venusutarit

Üye
Note3 Süper amoled ekran 1520 İPS LCD hangisi daha iyiydi bunların görüntü kalitesi olarak
Birde Video kayıt da 2K kaydediyor diyeceksiniz ki ibrahim ne kadar gerekli ama bence gerekli değil ama note 3 ün gerisinde bu özlliği kalmamlıydı
Bence 2k video kaydına gerek yok 1080p videoyu bile çoğu bilgisayar açarken kasıyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
venusutarit

venusutarit

Üye
Arkadaşlar bu telefon her gelen sms i okumak istiyor dil desteği yok felan diyor nerden kapatacam bu ayarı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende yazıda onu dedim gerekli değil ama bunlar nihayetinde insanlara birer özellik olarak sunuluyor
Bence 2k video kaydına gerek yok 1080p videoyu bile çoğu bilgisayar açarken kasıyor
bence teknolojiyi bu şekilde basite indirgemeyin. Bilgisayarlar açmasa da artık piyasa 2K-4K TV kaynıyor. Miracast'la telefondan çektiğiniz videoyu o tvlere aktardığınızı bir düşünün;)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bence teknolojiyi bu şekilde basite indirgemeyin. Bilgisayarlar açmasa da artık piyasa 2K-4K TV kaynıyor. Miracast'la telefondan çektiğiniz videoyu o tvlere aktardığınızı bir düşünün;)
İşte bende onun için almışken en iyisi olsun diyorum yakın zaman için kaybetmek istemiyorum 1520 yi aldıktan bir iki ay sonra 2 yada 4 K lı bir ekran yada 1520 yi ezip geçebilecek bir telefon çıkarsa üzülürüm değişim ondan yakında çıkacak gibi değil bu dediklerim senin değişine göre Ali abi bu yüzden 1520 yi alıp 2015 de yenisini alırım üst düzey bir telefon

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bana da Turkcell de öyle demişlerdi ben peşin aldım arkadaşım faturalı hat üzerine veriyorlar taksitle ama sanırım her bayide yok benim olduğum ilde yoktu ben Samsun dan aldım Avea nın sitesinde taksit seçenekleri var 24-36 ayArkadaşlar bu telefon her gelen sms i okumak istiyor dil desteği yok felan diyor nerden kapatacam bu ayarı
ayarlar-konuşma-gelen kısa mesajları sesli oku kısmını istediğin gibi değiştirip o konumda sesli okumasını veya kapatabilirsin

venusutarit

venusutarit

Üye
ayarlar-konuşma-gelen kısa mesajları sesli oku kısmını istediğin gibi değiştirip o konumda sesli okumasını veya kapatabilirsin
Ayarlar-konuşma içinde sadece sil seçeneği var başka bir ayar yok :(

dakamon

dakamon

Üye
5inç li lumia 1520 idol diye bi model çıkarsın :D
İşte bende onun için almışken en iyisi olsun diyorum yakın zaman için kaybetmek istemiyorum 1520 yi aldıktan bir iki ay sonra 2 yada 4 K lı bir ekran yada 1520 yi ezip geçebilecek bir telefon çıkarsa üzülürüm değişim ondan yakında çıkacak gibi değil bu dediklerim senin değişine göre Ali abi bu yüzden 1520 yi alıp 2015 de yenisini alırım üst düzey bir telefon
Usta bak bence biraz daha sabret tama 1520 güzel telefon 5.2 inçli 5 inçli lumialarda çıkacak Bence az daha sabret :) en azından mayıs hazirana kadar sabret derim :)

venusutarit

venusutarit

Üye
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bilmiyorum hangi sürüm yüklü aldığım gibi duruyor nerden yükleniyor
tel 1520 değil mi farklı değilse eğer öyleyse arkadaşın dediği gibi black yüklü geliyorda ayar niye çıkıyor bende anlamadım

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayarlar-konuşma içinde sadece sil seçeneği var başka bir ayar yok :(
ayarlar/konuşmada sil seçeneği çıkıyorsa muhtemelen bir dil yuklemişsin.

Ayarlar/erişim kolaylığı TTY/TDD kapalı yap.

kayahan35

kayahan35

Üye
aldım en sonunda 1520mi :D cepte taşımada sıkıntı yok test ettim :D son şarjdan sonra geçen süre 13 gün 5 saat yazıyor:oha:

• Beğen
Tepkiler: cank551977 ve m542tf
Esendağlı

Esendağlı

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tavsiye ederim.

teşekkürler. Öyle yazıyor bilemiyorum artık deneyip göreceğiz :)
daha fazla da olabilir onu baz almayın fakat batarya ciddi derecede iyi gidiyor. Bu arada guncellemelerinizi ayarlardan kontrol edin. :ehe

dakamon

dakamon

Üye
1520 gibi bir telefonu belki daha ileriki yaşlar için düşünebilirim :) şimdilik benim için maksimum 5.2 gibi bir telefon olur. Yani yaşantım gereği öyle büyük bir telefona ihtiyacım yok belki ilerleyen yaşlarda gözler de artık net görmemeye başlar taşıma sıkıntım olmazsa böyle büyük ekranlı telefonlara geçebilirim. Daha büyük ekran daha çok etkileşim demektir :)

Üst Alt