Invoke
Üye
Yeni cikan oyunlar icin yetermi 1gb ram?
Yeter tabi, neden yetmesin.
Yeni cikan oyunlar icin yetermi 1gb ram?
199$ Turkiyeye kac tlye oturur??
Bu telefon için çok iyi bir fiyatbazı bilgilere bakarsak fiyatı 199$ olacakmış. sizce bu fiyat nasıl?![]()
Eh bukadar soyledin bide bu cihazin SPden ve Nexus4den daha iyi oldugunuda soyleseydin..birakin artik şu cekirdek sayisini..2cekirdekli cihazlarin bircokunun 4cekirdekli cihazlardan daha iyi oldugunuda bilseydin keşke..SP ve Nexus fani degilim ama şu cihazin SP VE NEXUSdan iyi olmadigi kesin gozukuyo.Telefon eğer 850 tl'den çıkarsa kendi segmentinde f/p ürünü olur nihayetinde 1.4 ghz hızında 4 çekirdekli bir işlemciye sahip Adreno 305 gibi de iyi bir gpu'ya sahip böyle güncel bir model varken sadece gpu'su bir üst model diye kim SP'ye 950-1000 tl verir tartışma konusu tabi, tahminimce ekran kalitesi olsun dış tasarım malzemesi olsun daha iyi olacağını düşünüyorum Xperia G'nin. Nexus 4'ü bilemem tabi ama kalite olarak kesinlikle bir Sony değil benim gözümde.
Bu telefon için çok iyi bir fiyat
ÖyleXperia Sp'ye Benzer Özellikler![]()
![]()
Merak etme ben gayet iyi biliyorum neyin ne olduğunu da SP'yi o kadar gözünde büyütme alt tarafı tek görünen artısı Adreno 320 gpu'su o kadar telefon çıksın belli olsun ondan sonra SP'den iyi olduğunu ya da iyi olmadığını söylersinEh bukadar soyledin bide bu cihazin SPden ve Nexus4den daha iyi oldugunuda soyleseydin..birakin artik şu cekirdek sayisini..2cekirdekli cihazlarin bircokunun 4cekirdekli cihazlardan daha iyi oldugunuda bilseydin keşke..SP ve Nexus fani degilim ama şu cihazin SP VE NEXUSdan iyi olmadigi kesin gozukuyo.
Çıkmamış telefonu niye bu kadar sorun ettin bilmiyorum neyse kolay gelsin SP'in ile.Snapdragon 400le Snapdragon S4 arasindaki farkidami gorunen tek artisi??ee zaten telefon alan kişi 305 degilde adreno 320ve330 olmasina bakiyor kardeş ben spni gozumde buyutmuyorum ama sen xperia G cikmamiş bayaaabiii gozunde buyutmuşsun zaten
![]()
Bende onu diyorum zatenOyun konusunda 305 ile 320 arasında bayağı fark var. Bu cihaz SP'nin yerine gelmez. Ben de SP olsa satıp bunu almam ki sanırım o laf ciddi değildi. Neyse, şöyle de bir şey var bir tek bu cihaz olmaz SP'nin yerine gelen de olacaktır. Adreno 320lü olan orta seviye bir cihaz, bir de onu görmek lazım.
Zaten 4.8" 4 çekirdek, 720p ekran, artırabilir hafıza, Adreno 305 GPU. Daha çok Moto G'ye rakip çıkmış gibi duruyor ve Compact gibi ucuz fiyattan gelirse başarılı da olur.
Zaten telefon Xperia L'nin yerine gelcek bir model olsa da ekran kalitesini Sony bir kademe daha ileri taşırsa en azından benim için daha alınabilir olur oyundan daha çok önem veriyorum ekran kalitesine neticede 305 de kötü bir gpu değil şuan için, SP'nin yerine gelcek olan model de sızmadığı sürece bu gidişle MWC etkinliğinde görücez. Onu da merak etmiyor değilim.Oyun konusunda 305 ile 320 arasında bayağı fark var. Bu cihaz SP'nin yerine gelmez. Ben de SP olsa satıp bunu almam ki sanırım o laf ciddi değildi. Neyse, şöyle de bir şey var bir tek bu cihaz olmaz SP'nin yerine gelen de olacaktır. Adreno 320lü olan orta seviye bir cihaz, bir de onu görmek lazım.
Zaten 4.8" 4 çekirdek, 720p ekran, artırabilir hafıza, Adreno 305 GPU. Daha çok Moto G'ye rakip çıkmış gibi duruyor ve Compact gibi ucuz fiyattan gelirse başarılı da olur.
MWC'yi iple çekmekteyim
Zaten telefon Xperia L'nin yerine gelcek bir model olsa da ekran kalitesini Sony bir kademe daha ileri taşırsa en azından benim için daha alınabilir olur oyundan daha çok önem veriyorum ekran kalitesine neticede 305 de kötü bir gpu değil şuan için, SP'nin yerine gelcek olan model de sızmadığı sürece bu gidişle MWC etkinliğinde görücez. Onu da merak etmiyor değilim.