Haber Sony Xperia G Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sony Xperia G Geliyor

Sony tarafından çok büyük ihtimalle 24 Şubat 2014 MWC etkinliğinde resmi duyurusu yapılacak olan cihazın yukardaki fotoğrafı ile birlikte 1280x720 HD çözünürlüklü büyük ihtimalle 4.3" ekrana sahip olacağı bilgileri ele geçti.

Tasarım konusunda gerçekten çok şık olan bu model hakkında başka bir bilgi bulunmasa da geçenlerde ortaya çıkan 1.4Ghz dört çekirdekli Cortex-A7 tabanlı MSM8226 Snapdragon 400 yonga seti, Adreno 305 grafik işlemci, 1280×720 piksel çözünürlükte ekran içeren D5103 kod adlı cihaz büyük ihtimal Xperia G olabilir.

Şahsi yorumum: Orta segmentin en iddialı modelleri arasında yer alacağı bu modelin Motorola Moto G gibi f/p canavarına Sony'nin cevabı olabilir.

Güncelleme: Yeni bir görseli daha sızan Xperia G modelinin 4.8" büyüklüğünde bir ekrana sahip olduğu, MicroSD ile arttırılabilen hafızasının 8 gb olacağının yanısıra kamerasının ise 8 mp olacağı yönünde de tahminler yürütülüyor. Gerçekten tasarım konusunda kendisini gösteren bir model olacağı aşağıdaki görselden de belli.

• Beğen
Tepkiler: ANIL

orxan_92

orxan_92

Üye
Fiyat olarak nasil olacak acaba

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
fiyat 900 - 950 tl civarında olur

orxan_92

orxan_92

Üye
Sp daha iyi bence 1.7ghz adreno 320

Invoke

Invoke

Üye
SP den düşük bu cihaz.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
o zaman Xperia L - M veya T nin yerini alır 850 tl gibi fiyat etiketi alır

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Fiyatı bilmem ama sony kalitede Nokia kadar iyidir

Invoke

Invoke

Üye
Xperia C gibi bir cihaz sanki, biraz daha kalitelisi.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
2gb ram koyarsa satar orta segmentte

fk555897

fk555897

Üye
Tasarım olarak mükemmel.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İyiymiş. :D Ne alacağımızı şaşırdık.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Sürekli yeni telefon çıkıyor :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aynen arkadaş durmadan yeni modeller çıkıyor. Ben de değiştiricem ama kafamı allak bullak ediyorlar. Bu arada bu telefon Moto G'nin Sony karşılığı bi de L ile SP'nin tam ortasında bir çizgide tabi 4 çekirdekli işlemcisi de cabası ama ekran kalitesinin en azından L ve SP'den daha iyi olacağını düşünüyorum.(umuyorum) Tasarımı zaten çok iyi olduğundan herhalde bu modeli alırım ben bi kesinleşsin iyice herşey.Haber güncellenmiştir.

orxan_92

orxan_92

Üye
Sony galiba ram konusuna kafa takmiyor cunki bir SP,L,M,T gibi iyi cihazlar var ama hepsinde ram 1gb ve bu G de 1gb olmuş.herhalde yeter 1gb ram

Invoke

Invoke

Üye
Yeter, orta seviye için.
Ben de 512mb ram var :ahYeter, orta seviye için.
Ben de 512mb ram var :ah

orxan_92

orxan_92

Üye
Yeni cikan oyunlar icin yetermi 1gb ram?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Orta seviyede artık 1,5GB RAM ve 16GB dahili hafıza ve uygun fiyat olmalı bence.

Üst Alt