sen kullanıormusun kardeş ?10GB civarı yer kalıyor 16GBdan haberin olsun. Sana yeter mi yetmez mi sen bilirsin ama idare edecektir bir şekilde. OTG destekliyor bu arada. İyi bir telefon.
elite ne kadar ?G2 donanım olarak
Nexus 5ten daha iyi
kamera,ses bakımından
ama 16 gb alıcam diyorsun bence alma bekle şuan
general mobile firmasının çok güzel bi telefon çıkıcak Elite Diye ve g2den daha güçlü uygun fiyatlı olacağı söyleniyor çok sağlam kaynaklardan geliyor bu bilgiler
tavsiyem beklemen
sen kullanıormusun kardeş ?
G2 donanım olarak
Nexus 5ten daha iyi
kamera,ses bakımından
ama 16 gb alıcam diyorsun bence alma bekle şuan
general mobile firmasının çok güzel bi telefon çıkıcak Elite Diye ve g2den daha güçlü uygun fiyatlı olacağı söyleniyor çok sağlam kaynaklardan geliyor bu bilgiler
tavsiyem beklemen
Nexus 5 ile lg g2 arasında kalmıştım g2 ekran büyük diye ona yöneldim zatan diğer özellikler aynı. lg g2 ye ne kadar daha güncellme gelirr
Ben G2 kullanıyorum. Eğer ki çok yüksek boyutlu oyunlar oynamam dersen 16GB sana yeter. Ama şimdi ki aklım olsaydı, 32GB alırdım. Fiyat olarak zaten pek birşey farketmiyor araların da . Hiç olmazsa uygulama vs yüklerken aklın hafızaya takılmazı. Bu arada 16GB den geriye 10,61GB civarı hafıza kalıyor sana..arkadaşlar 16 gb beyaz lg g2 alıcam telefon hafızası yeterli olurmu birde telefon iyi mi kullananlar memnunmusunuz ????????![]()
olucak snapdragon 800ün farklı bi vrsiyonu ile gelcek ve 4gb ram la gelcekArkadaşıma aldırdım gayet memnun. Ben kullanmıyorum.
Elit, G2den güçlü olmayacak.
----
Alternatif olarak bence Nexus 5 düşünebilirsin. Saf android, google ve geliştirici desteği.
olucak snapdragon 800ün farklı bi vrsiyonu ile gelcek ve 4gb ram la gelcek
Hafızayı bu kadar dert ediyosan Nexus 5 in kalan hafızası 12.6 Gb. Ekranıda hiç küçük sayılmaz yani G2 ye ekran büyük diye yöneldim diyosun ya pek fark yok, ayrıca daha ucuz![]()
peki nexus 5 mi alırdın lg g2 mi ?????
SNAPDRAGONUN 800 AC VERSİYONU İLE GELCEK
mesut çevik açıkladı ac ile gelcek mişKüçük harfler kullanmalı ve biraz takip etmelisin, etmiyorsan da bu kadar ısrarcı olmamalısın. AC ile gelmiyor cihaz.
mesut çevik açıkladı ac ile gelcek miş
geçen bi yayınında gördümNe zaman açıkladı?