Öneri Lg g2 alıcam yardım

Sponsorlu Bağlantılar

doganfb

doganfb

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 alıcam yardım
arkadaşlar 16 gb beyaz lg g2 alıcam telefon hafızası yeterli olurmu birde telefon iyi mi kullananlar memnunmusunuz ????????:horse:

Invoke

Invoke

Üye
10GB civarı yer kalıyor 16GBdan haberin olsun. Sana yeter mi yetmez mi sen bilirsin ama idare edecektir bir şekilde. OTG destekliyor bu arada. İyi bir telefon.

doganfb

doganfb

Üye
    Konu Sahibi
asgz

asgz

Üye
Nexus 5 alin, g2 ye bir yıl sonra bir daha güncelleme gelmez nexus 5 ile android 5 e kadar alırsınız.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
G2 donanım olarak
Nexus 5ten daha iyi
kamera,ses bakımından
ama 16 gb alıcam diyorsun bence alma bekle şuan
general mobile firmasının çok güzel bi telefon çıkıcak Elite Diye ve g2den daha güçlü uygun fiyatlı olacağı söyleniyor çok sağlam kaynaklardan geliyor bu bilgiler
tavsiyem beklemen

doganfb

doganfb

Üye
    Konu Sahibi
G2 donanım olarak
Nexus 5ten daha iyi
kamera,ses bakımından
general mobile firmasının çok güzel bi telefon çıkıcak Elite Diye ve g2den daha güçlü uygun fiyatlı olacağı söyleniyor çok sağlam kaynaklardan geliyor bu bilgiler
tavsiyem beklemen
elite ne kadar ?

Invoke

Invoke

Üye
sen kullanıormusun kardeş ?

Arkadaşıma aldırdım gayet memnun. Ben kullanmıyorum.
G2 donanım olarak
Nexus 5ten daha iyi
kamera,ses bakımından
tavsiyem beklemen

Elit, G2den güçlü olmayacak.

----

Alternatif olarak bence Nexus 5 düşünebilirsin. Saf android, google ve geliştirici desteği.

• Beğen
Tepkiler: doganfb
doganfb

doganfb

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 ile lg g2 arasında kalmıştım g2 ekran büyük diye ona yöneldim zatan diğer özellikler aynı. lg g2 ye ne kadar daha güncellme gelirr

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5 ile lg g2 arasında kalmıştım g2 ekran büyük diye ona yöneldim zatan diğer özellikler aynı. lg g2 ye ne kadar daha güncellme gelirr

LG'nin güncelleme işi sıkıntı. G2'nin şuan için kayda değer bir güncellemesi yok. 4.4 alması lazım yakın zamanda(?) ama sonrası yine sıkıntı.

• Beğen
doganfb

doganfb

Üye
    Konu Sahibi
peki nexus 5 mi alırdın lg g2 mi ?????

messevim

messevim

Üye
arkadaşlar 16 gb beyaz lg g2 alıcam telefon hafızası yeterli olurmu birde telefon iyi mi kullananlar memnunmusunuz ????????:horse:
Ben G2 kullanıyorum. Eğer ki çok yüksek boyutlu oyunlar oynamam dersen 16GB sana yeter. Ama şimdi ki aklım olsaydı, 32GB alırdım. Fiyat olarak zaten pek birşey farketmiyor araların da . Hiç olmazsa uygulama vs yüklerken aklın hafızaya takılmazı. Bu arada 16GB den geriye 10,61GB civarı hafıza kalıyor sana..

• Beğen
Never Back Down

Never Back Down

Üye
Arkadaşıma aldırdım gayet memnun. Ben kullanmıyorum.

Elit, G2den güçlü olmayacak.

----

Alternatif olarak bence Nexus 5 düşünebilirsin. Saf android, google ve geliştirici desteği.
olucak snapdragon 800ün farklı bi vrsiyonu ile gelcek ve 4gb ram la gelcek

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hafızayı bu kadar dert ediyosan Nexus 5 in kalan hafızası 12.6 Gb. Ekranıda hiç küçük sayılmaz yani G2 ye ekran büyük diye yöneldim diyosun ya pek fark yok, ayrıca daha ucuz :)

vivianas

vivianas

Üye
Guncelleme pek onemli degilse senin icin tabiki G2 olucak cevabim ama dersenki ben duzenli guncelleme almak istiyiyorum o zaman Nexus 5. G2 nin 16gblik modeli kimisine yetiyo kimisine yetmiyo cok oyun yuklemiceksen 16ligi alabilirsin. Simdiden hayirli olsun..

Invoke

Invoke

Üye
olucak snapdragon 800ün farklı bi vrsiyonu ile gelcek ve 4gb ram la gelcek

Öyle gelmeyecek. Aynı Snap800 ile geliyor. (Büyük ihtimalle.)
Hafızayı bu kadar dert ediyosan Nexus 5 in kalan hafızası 12.6 Gb. Ekranıda hiç küçük sayılmaz yani G2 ye ekran büyük diye yöneldim diyosun ya pek fark yok, ayrıca daha ucuz :)

Ayrıca desteği var.
peki nexus 5 mi alırdın lg g2 mi ?????

Nexus 5 alırdım.

smh60

smh60

Üye
Arkadaslar ikinizinde dedikleri olabilirmis suan kesin bilgi yok nexus 5 - lg g2 kıyaslamasına gelirsek ben nexus 5 alırdım

Takipçi Satın Al

Üst Alt