Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriLg g2 alıcam yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Invoke
Üye
800AC Marttan sonra dağıtılıyor, yani Qualcomm'un daha vermediği bir şey. Cihaz Şubatta çıkacak, yüksek ihtimalle.
Ama sonrasında daha farklı konuştular.Neyse, diyorum ya kesin bir şey yok. Çıkınca göreceğiz.
d.boyy
Üye
bende 16 gb g2 var gayette herseyım yuklu ve memnunum guncelleme gelmedı evet ama subat sonu yada martta denıyo heryerde lg resmı twıtter hesabındada acıklamıs dıye okudum . telefon gayet ıyı kım gorse ozellıklerıne hasta kalıyo arkadasımda 5s var asphalt 8 donuyo g2 donmuyo z1 full zoomda kamerasıyla kıyasladım g2 daha net dıscovery kulaklık ssesıyle karsılastırdım g2 daha net ve temız guncellemede dert degıl dırek 4.4 gelcek ve lg guncelleme vermıcek olsa g2 mını g pro 2 nexus vs bu modellerı one surmez sana 16 gb yeter fakaat paran varsa 32 gb tavsıyemdır hayırlı olsun sımdıden pısman olmazsın kasası plastık dıyenlerde ben gayet memnunum hıc sıkıntı yasamadım olu pıxelde denk gelmedı sarjı z1 dıscovery s4 4s 5s gore cok daha uzun gıdıyo =)