Haber 2 bin dolarlık 4K kameradan ilk video

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
2 bin dolarlık 4K kameradan ilk video
İşte panasonic ten 4K Deneme videosu..

Panasonic yeni nesil GH serisi kamerası, Lumix GH4'ü duyuralı henüz birkaç gün oldu ancak ürüne oldukça güvenen şirket şimdiden reklam çalışmalarına başladı. Lumix GH4'ün çıkış tarihi ve resmi fiyatı henüz belli değil. Elimizde bu tip önemli detaylar olmasa da Panasonic, bazı profesyonel kullanıcıları için GH4'ü deneme sürüşüne sundu!

Macaristan, Japonya ve Kuzey Kenya'da çekimler yapan bu şanslı kişiler 4K desteği veren cihaz ile Meksika'da da video çektiler. Micro Four Thirds adlı kamera teknolojisinin gücü sayesinde görüntü kalitesi inanılmaz değerlere ulaşmış görünüyor. Yaklaşık olarak fiyatının 2 bin dolar seviyesinde olacağı konuşulan Panasonic Lumix GH4'ün dudak uçuklatan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

(ayarlardan 4K Seçeneğini işaretlemeyi unutmayınız )

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

TTNET Sağolsun daha videonun 20 saniyesini izleyebildim..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

LimePie

LimePie

Üye
nasıl bir videoysa pc kasıyor :D

forcerecon

forcerecon

Üye
Bilgisayar mavi ekran verdi :D

• Beğen
Tepkiler: LimePie
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Pc coktu.acmaya calisiyorum mavi ekran veriyor.Formatla ugras dur simdi.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kasıyor...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bunların KA'sı 4 değil 14 herhalde ...
Videoyu doğru dürüst izleyemiyoruz ki ...

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve LimePie
LimePie

LimePie

Üye
aynen dona dona izliyoruz öylede birşey anlaşılmıyor

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
monitör 4k desteklemiyor heralde yeşil ekran veriyor :D

KayraBey

KayraBey

Üye
İdm ile indirin

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kasıyor ya ben bu laptop ile Battlefield 4'ü Ultra-High ayarlarda oynayan insanım haketmedim bunu :D

tapatalk

tapatalk

Üye
bende kasmadı.

PriZm

PriZm

Üye
Bende kasmıyor.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bende hiç kasmıyor yalnızca net yavaş olduğu için baya bekliyorum izleyebilmek için. Sizin ki neden kasıyor anlamadım ?

lolaman

lolaman

Üye
Bende kasmıyor ama 2-3 saniyede bir görüntü 50 salise falan duruyorKasma gitti şimdi kasmıyor bende.Sistem özellikleriniz düşük olabilir kasıyorsa o yüzdendir ya da internetiniz yavaştır :D

kaanslmz

kaanslmz

Üye
youtube android uygulamasinda 4K secenegi yok dimi ben ben 1080p mi izledim simdi :D

esmeran3

esmeran3

Üye
4k video izledim 10 larca ama arkadaşlar bu kamerada bi iş var bilgisayar ilk defa izlerken kastı :)şu anda düzeldi :) Allaha şükür kasmalar baya azaldı :)ekran kartı %100 çalışıyor ya 4 k izlerken :)

.caner.

.caner.

Üye
Kasmıyor.