.caner.
Üye
12 senen içinde Tüm telefonar 4 k çekecek arkadaşlar bu lafımı hatırlayacaksınız![]()
12 senen içinde Tüm telefonar 4 k çekecek arkadaşlar bu lafımı hatırlayacaksınız![]()
2 senen içinde Tüm telefonar 4 k çekecek arkadaşlar bu lafımı hatırlayacaksınız![]()
Sence bu durumda "Vay be, çok ileri görüşlü." dememiz gerekiyor mu?
Sana öyle birşey de diyen oldumu ?
Hayır, olsaydı sormazdım zaten.
Eee o zaman konuşmana gerek yok herhalde
Neden, böyle düşündün ki? Bence hiç mantıklı değil.
Kardeşim ! Bak 2 sene öncesine kadar fu ll hd tvler çıktı telefonlar fu ll hd çekmeye başladı şimdi tüm üst segmentli telefonlar fu ll hd çekiyor 4 k televizyonlar çıkmaya başladı Note 3 gibi telefonlar 4 k çekiyor yakında tüm üst segmentli telefonlar da 4 K çeker buda bi 2 sene sürer
Bunu sormamıştım.
Neyi sordun ? Onu cevaplayım.
Diyorum ki, "vay be, çok ileri görüşlü." deyin, demedin diye benim konuşmama gerek olmaması çok saçma değil mi?
Kardeşim...
Ben sana diyorum ki bu benim sadece düşüncem !
Seninde bunun hakkında yorum yapamazsın ayrıca sende 4 k ile ilgili yorumunu ortaya atabilirsin ama bana neden yorum yapıyorsun anlamış değilim.
Aslında ben bir takılayım demiştim sen olayı çok ciddiye alınca böyle oldu. =P Neyse boş ver.
Abartmıyorum 1 saat beklesem ancak yüklenir video ya da idm ile indirmek lazım ya da torrenti kapatmak lazım. Kim uğraşacak, boş ver. 
Senin yorumlarına yorum yapabilirim.Aslında ben bir takılayım demiştim sen olayı çok ciddiye alınca böyle oldu. =P Neyse boş ver.
Ayrıca ben de yanlış söylüyorsun, demedim ki. Biraz eksik ama. Her cihazda göremezsin 4K'yı. Bu mümkün değil ama ciddi anlamda yaygınlaşacaktır. Sen de bu sözümü hatırla. =P
Video hakkında yorum yapamıyorum, çünkü şuan onu izleyecek internet hızına sahip değilim.Abartmıyorum 1 saat beklesem ancak yüklenir video ya da idm ile indirmek lazım ya da torrenti kapatmak lazım. Kim uğraşacak, boş ver.
![]()
Fibernet sağolsun bende dedim yaygınlaşacak diye 
Android youtube uygulaması max 720P HD çözünürlüğe izin veriyor.iOS da ki ise 1080P.Bilmem HD yazıyor sadece.