Haber 2 bin dolarlık 4K kameradan ilk video

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
Neden, böyle düşündün ki? Bence hiç mantıklı değil.

Kardeşim ! Bak 2 sene öncesine kadar full hd tvler çıktı telefonlar full hd çekmeye başladı şimdi tüm üst segmentli telefonlar full hd çekiyor 4 k televizyonlar çıkmaya başladı Note 3 gibi telefonlar 4 k çekiyor yakında tüm üst segmentli telefonlar da 4 K çeker buda bi 2 sene sürer

Invoke

Invoke

Üye
Kardeşim ! Bak 2 sene öncesine kadar fu ll hd tvler çıktı telefonlar fu ll hd çekmeye başladı şimdi tüm üst segmentli telefonlar fu ll hd çekiyor 4 k televizyonlar çıkmaya başladı Note 3 gibi telefonlar 4 k çekiyor yakında tüm üst segmentli telefonlar da 4 K çeker buda bi 2 sene sürer

Bunu sormamıştım.

esmeran3

esmeran3

Üye
Diyorum ki, "vay be, çok ileri görüşlü." deyin, demedin diye benim konuşmama gerek olmaması çok saçma değil mi?

Kardeşim...
Ben sana diyorum ki bu benim sadece düşüncem !

Seninde bunun hakkında yorum yapamazsın ayrıca sende 4 k ile ilgili yorumunu ortaya atabilirsin ama bana neden yorum yapıyorsun anlamış değilim.

Invoke

Invoke

Üye
Kardeşim...
Ben sana diyorum ki bu benim sadece düşüncem !

Seninde bunun hakkında yorum yapamazsın ayrıca sende 4 k ile ilgili yorumunu ortaya atabilirsin ama bana neden yorum yapıyorsun anlamış değilim.

Senin yorumlarına yorum yapabilirim. :D Aslında ben bir takılayım demiştim sen olayı çok ciddiye alınca böyle oldu. =P Neyse boş ver.
Ayrıca ben de yanlış söylüyorsun, demedim ki. Biraz eksik ama. Her cihazda göremezsin 4K'yı. Bu mümkün değil ama ciddi anlamda yaygınlaşacaktır. Sen de bu sözümü hatırla. =P
Video hakkında yorum yapamıyorum, çünkü şuan onu izleyecek internet hızına sahip değilim. :D Abartmıyorum 1 saat beklesem ancak yüklenir video ya da idm ile indirmek lazım ya da torrenti kapatmak lazım. Kim uğraşacak, boş ver. :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Senin yorumlarına yorum yapabilirim. :D Aslında ben bir takılayım demiştim sen olayı çok ciddiye alınca böyle oldu. =P Neyse boş ver.
Ayrıca ben de yanlış söylüyorsun, demedim ki. Biraz eksik ama. Her cihazda göremezsin 4K'yı. Bu mümkün değil ama ciddi anlamda yaygınlaşacaktır. Sen de bu sözümü hatırla. =P
Video hakkında yorum yapamıyorum, çünkü şuan onu izleyecek internet hızına sahip değilim. :D Abartmıyorum 1 saat beklesem ancak yüklenir video ya da idm ile indirmek lazım ya da torrenti kapatmak lazım. Kim uğraşacak, boş ver. :D

Valla ben izledim :) Fibernet sağolsun bende dedim yaygınlaşacak diye :)

boran9999

boran9999

Üye
Bunu Canon EOS 1D C modeli ile çok önceden yaptı + DSLR makinalarda Time Lapse tekniği ile 4K'nin çok üzerinde videolar hazırlayabilirsiniz hatta bu konuda nette oldukca fazla örnekler bulabiliriz. Ama 4K videoyu uygun olmayan bir monitörle mucize bir görüntü beklemekte hayal! Detay farklarını görmek için mutlaka buna uygun bir mönitörle izlemek gereklidir. Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Invoke, .caner., UpOneTR ve 1 kişi daha
PriZm

PriZm

Üye
Bilmem HD yazıyor sadece.
Android youtube uygulaması max 720P HD çözünürlüğe izin veriyor.iOS da ki ise 1080P.
Sonuç olarak 4K ile alakası yok.Ancak videoyu telefona indirip offline olarak açarsanız yada telefondan masaüstü modunda youtube a girip 4k yı açabilirsiniz.

Bu arada 4K yı izlemek için illa 4K panele gerek yok.Tam tadında olmasa da herhangi bir 1080P panelde oynatılınca ve optimum mesafeden bakıldığında kaliteli gösterecektir.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
cyborg78

cyborg78

Üye
sağda solda 4k aramayın boşuna, alın bi Lumia 1020 _ 41 mp oda 4k çekyo kardeşim :thumbup:

codblackops2

codblackops2

Üye
Tarayiciyi masaustu gorunume alip 4160i seçeceğim oyle deneyecem..pcde denesem herhalde elimde kalir

ozakin70

ozakin70

Üye
7dk bekledim sonra izleyebildim muthis bu 4k ya

cyborg78

cyborg78

Üye
fena sayılmaz azıcık takılmalar oluyo ya internetten yada benim anakarttan dolayı, acayip kotayı çekyo yalnız he .d gerçi sınırsız bendekide, sınırlı neti olan izlemesin bence .d

boran9999

boran9999

Üye
Bundan emin olabilirsiniz bir çoğunuzun hatta tamamınıza yakınının Telefonu download edilmiş bir 4K videoyu oynatmayacaktır deneye bilirsiniz takılmalar atlamalar atlamasa bile 10-15 fbs lerle izleyebilirsiniz. Snapdragon800 lü cihazda çok önceden denemiştim 21fbs den yukarı çıkmadı Görüntü kalitesi monitör desteklemediğinden vasat sayılabilir hatta kaliteli bir 1080P videodan ayırt edemezsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Invoke