Haber 2 bin dolarlık 4K kameradan ilk video

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
:) telefondan mı izledin ?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
.caner.

.caner.

Üye
Yamuk olmuş :ah

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
esmeran3

esmeran3

Üye
leptopunun özellikleri imzanda ki ile aynı mı aynıysa kasmaması gerekiyor
telefonun android uyluması 4K yı destekliyor mu ?

imzadaki ile aynı kasmıyor kasmasının nedeni ise teyzeoğlu bataryayı takmış güç tasarruf moduna almış :)
Benim bildiğim desteklemiyor..
tamam hd yazdığına göre sadece hd gösteriyor 4K destekleseydi HD yerirne 4K yazardı

Kardeşim benimkide böyle yazıyor s4 sadece 1080 p izliyoruz biz 4 k izleyebilen telefon yok daha :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu ne ya,bian pc kendine hiç gelemeyecek zannettim:)izleyemedim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Güzel görüntüler simplex Cam merceğinden çekim yapılsa bu kadar renk kalitesi olur.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
imzadaki ile aynı kasmıyor kasmasının nedeni ise teyzeoğlu bataryayı takmış güç tasarruf moduna almış :)

Kardeşim benimkide böyle yazıyor s4 sadece 1080 p izliyoruz biz 4 k izleyebilen telefon yok daha :)
bu donanım ile kassaydı zaten şaşırırdım :)

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Nextman
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Abi video yu fu ll izledim çok canlı çekmişler ya :)

Keşke bizede gelsede incelesek :)

Ama kardeşim güç tasarruf modunda kasıyor :) Sadece tam performans çalışıyor 4 k çok güzel birşey de ttnet bile zorlanıyor :)
zorlanmayı bırak video yu açtığım da dakika da bir saniye ilerliyor ancak .:) izleyemedim bir türlü videoyu..
zorlanmayı bırak video yu açtığım da dakika da bir saniye ilerliyor ancak .:) izleyemedim bir türlü videoyu..
Lg G2 Pro telefon için sanırım 4K çekebilecek demişlerdi de gerçeği yansıtıyor mu bu haber bilemem , eğer öyleyse hafızasının en az 64gb olması gerekiyor oda en az.

esmeran3

esmeran3

Üye
Lg G2 Pro telefon için sanırım 4K çekebilecek demişlerdi de gerçeği yansıtıyor mu bu haber bilemem , eğer öyleyse hafızasının en az 64gb olması gerekiyor oda en az.

Kardeşim full hd bir video bile 1 dk 250 mb dan fazla 4 k da bunu 4 katı olduğuna göre :) 1 gb 1 dk video eder :) hiç bir telefon 4 k video yu bu video gibi çekemez :) Kim ne dersen desin :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim fu ll hd bir video bile 1 dk 250 mb dan fazla 4 k da bunu 4 katı olduğuna göre :) 1 gb 1 dk video eder :) hiç bir telefon 4 k video yu bu video gibi çekemez :) Kim ne dersen desin :)
bencede çekemez ki, zaten bu video nun çekildiği kamera 2 000 dolar deniliyor türkiye de 3000 dolardan satılır tahminimce. bu makinayı telefona entegre etmek haylı bir zaman alacak gibi.. imkansız diye birşey yoktur ama bu teknolojinin telefonlara engetre edilmesi hayli bir zaman alacak gözüküyor :) kapladığı boyut ta cabası

• Beğen