Kablosuz! bluetooth'suz! samsunglara msn yüklemek için içeri buyrun(+VİDEO)

Sponsorlu Bağlantılar

erhanokur

erhanokur

Üye
merhaba arkadaşlar bağlantı hatası olan arkadaşlar için sorun giderme platformu burda!!!!
işte:

samsung için
CepteMSN uygulamasına bağlanmak için aşağıdaki ayarları telefonunuza yapmanız gerekiyor:

1. Ana Menü > Uygulamalar > Java Dünyası dizinine girerek CepteMSN uygulamasının üzerine gelin ve "Sçnklr" menüsünden "Şebeke ayarları"nı seçin.

2. APN (Erişim noktası) seçeneğine internet (Turkcell ve Avea için) / telsim (Telsim için) yazın.

3. Oturum kimliği ve Şifre kısımlarını boş bırakın

4. Proxy seçeneğini Devre dışı olarak ayarlayın.

5. Yaptığınız ayarları kaydedin.

darbukaman

Üye
30 kontörüm gitti msn yüklendi ama bağlantı hatası deyip duruyor.olan bzim kontörlere oldu vah vah vah.

oldu vallaha oldu erhanokur kardeşim allah senden binkere razı olsun .verdiin ayarları yaptım pat diye bağlandı saol..

komanche

Üye
yaw karde ben girdim url den fakat indiremedim nedense bi cepte bi seçenek daha vardı cepteye tıkladım nasıl indirebilirim derken ilerleyemeden kontor bitti bi yardım pls

amanos3

Üye
teşekkürler

erhanokur

erhanokur

Üye
30 kontörüm gitti msn yüklendi ama bağlantı hatası deyip duruyor.olan bzim kontörlere oldu vah vah vah.

oldu vallaha oldu erhanokur kardeşim allah senden binkere razı olsun .verdiin ayarları yaptım pat diye bağlandı saol..
bişey değil birine yardımım dokunduysa ne mutlu bana allaha emanet olun!:oke:

fbfby

Üye
saol birader bende yeni kurdum bşkrl

--------------- Ekleme ---------------

bende hepsini yaptım baplantı hatası verdi sorun neden olabilir?

eraykose

Üye
D900i kullanıorum.. Şebeke Hatası werıor G işareti Çıkmıyor. 100 kere format attım duselmıor.bunun ıcın sıteye baglanamıorum sadeece Turkcell imm e girebılıorum ? yardımmm

parson53

parson53

Üye
ölmüşlerine rahmet kardeş kurtardın bizi yaa:D saoll

muko02

Üye
ali DENİZ K.paşam çok sağol ya MSN yi d 900i ye sorunsuz yükleyip çalıştırdım..emeğine sağlık paşa

cross77

cross77

Üye
teşekürler tanıdığın teli e250 böyle bir şey istiyordu

orhan gazi

orhan gazi

Üye
taktir edilecek bi çalışma dostum sağol

articlesun

Üye
aynen yaa bende de hata werıoooooo :(

Elbek

Üye
ya arkadaşım bende sony erıcsson k550i var bu telefona göre msn programı arıyorum bitane yükledim ama bekletiyo açmıyo yardımcı olursan sevinirim bi msn programı yüklersen
şimdiden teşekkürler

bacaz

Üye
Arkadaşım Saoll Ellerine Sağlık Bunu Bı Yerde Duymustum Fakat Anlattıgın ıcın Thank You ...

the_poison

the_poison

Üye
güzellllll. paylaşım için sağol dostum

darkness89

Üye
ben siteye girdim msn'yi indirdim indi bağlanmaya çalıştım olmadı bağlantı hatası verdi bu samsunglar için verdiğiniz APN ayarlarını falan yaptım fakat yine açılmadı bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada telefon modelim e250

bydj85

Üye
2. APN (Erişim noktası) seçeneğine internet (Turkcell ve Avea için) / telsim (Telsim için) yazın. arkadaşlar turkcell için nasıl yapacam baglantı hatası veriyor

siyah_kus

Üye
Su an gercektende iniyor.cok cok tessekkurler

cebceb

Üye
2. APN (Erişim noktası) seçeneğine internet (Turkcell ve Avea için) / telsim (Telsim için) yazın. arkadaşlar turkcell için nasıl yapacam baglantı hatası veriyor
apn erişim noktasına internet yazacaksın.
oturum açma kimliği (kullanıcı adı) ve şifre olan kısımları silip boş bırakacaksın.
proxy seçeneğinide devre dışı bırakacaksın bu kadar...
gayet başarılı bağlanıyor ayrıca bu ayarlarla daha ucuza girersiniz gprs'e.
teşekkürler.
ben U600'de yaptım bağlandı.

siyah_kus

Üye
e200 de hepsini yaptim fakat baglanmiyor.baglanti hatasi veriyor nedenini bilen var mı?

Eger apn ayarlarini yaptiginiz halde baglanti hatasi veriyorsa alin size cozumu.tamamen kendim buldum.kendi telefonumdan anlatayim.telefonun ana menusunun ust kısmında 2 tane sekil var.birincisi telefonumun titresimde ikincisi ise telefonda bellek kartının takılı oldugu anlamına geliyor.fakat 3. sekil eksik.sırf bu yuzden giremiyormussuz.e yada g harfi eksik.yapmanız gereken kontorunuz gitmesin diye soyluyorum tarayıcınızın gecerli profil kısmına girip internet yuklu olmayan bir profil secin.daha sonra internete girin.size hata verecek sebeke yok diyecektir.cıkın.biraz sonrada 3. sekil e harfi gelecektir.(g harfide gelebilir ama bana genelde e harfi geliyor.)sonra doya doya ceptemsn ye girebilir,arkadaslarınızla konusabilirsiniz.En azından ben boyle girdim.

Baglantı hatasını yaptım yapmasına ama beyler benimde sizlere sorum olucak.Birileri bana bu programı nasıl kullanıcagımı anlatabilir mi acaba? Bir turlu cevrimici olanlarla konusamıyorum.cevrimici olan birisinin ustune geliyorum scnklr e basamadan yada bastıktan sonra tak gidiyor cevrimdısı olan birisine.yani durdugu yerde durmuyor.asagı yukarı yaparken arada sırada 1er 1er genellikle de 3er 5er hatta bazen 10ar 10ar atlıyor.sunu nasıl 1er 1er atlattıracagız yada nasıl durdugu yerde durucak bu sey.birde bazen girmeye calısırken 1knt gidiyor ama timeout diyip baglanmıyor.bu hatanın cozumunu de bilen birileri var mı? simdiden tessekkurler.

Üst Alt