Kablosuz! bluetooth'suz! samsunglara msn yüklemek için içeri buyrun(+VİDEO)

Sponsorlu Bağlantılar

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
kardes allah razı olsun emegıne saglık :)

--------------- Ekleme ---------------

kardes baglantı hası verıyor acılen acıl lasımın lasım:)))

kardes ayarları yaptım ama url ye gırınce adresı yazıyorum baglanırken sebeke hatası dıyor ne yapayım acıl yardım lutfeen

aspawa64

Üye
samsung u700de nasıl yapıcam?

pirezdin

Üye
kardes öncelikle emeğine sağlık ama nasıl açılıyor yükleme bitti

gardaş sürekli girdiğimizde tekrar yüklemek mi lazım

major_ist

Üye
delimanyak: hocam, bende de D900I var. bağlantı hatası diyo neden acaba?

talha057

Üye
d900 i var bende oluyor ben yaptım ama ben ayarı buradan dil vadafone yi arayıp yaptırdım
gprs yapılandırma ayarı mesajı geldi sonrası basit saten

esmercocuq35

Üye
teşekkürler

ceza_erdem

Üye
abicim saol ya yükleyemediğim msn programını 5 dakikada yükledim ama çok kontör gitti yavvvvvvv!!!!!!:angry::karisti::grrr::grrr::grrr::grrr:

djoguzhan_55

Üye
vodafoneda ne kadar acaba bide buna baksan

eluf

Üye
hiçte atmayalım yani telefonm D600 yukarda desteklenio dio ama yalan desteklemio işte mğşteri hzmetleri bile dedi olmaz die olmayncada olmuyo arkadaşım

djoguzhan_55

Üye
ben yükledim e250 ye destekliyoda 17 knt vardı hepsini yedi aralıksız girdim vodafone kullanıyorum ama

keremcaan

Üye
Ya arkadaslar Bendede D900i VaR AmA oLmuyor.adresi Ve Şifreyi Yazıyorum http bilgisi gonderilsinmi diyor evet diyorum daha sonra soket bilgisi gonderilsinmi onada evet diyorum ensonundada kontokt lisesi... diyor ve Timeout diyor ve kapanıyor bi yardım edin acil Lutfen

uykucuuu

Üye
helal olsun kardeşşş

zoraki58

Üye
U600 de çalışan msn varmı arkadaşlar

delimanyak44

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaslar Bendede D900i VaR AmA oLmuyor.adresi Ve Şifreyi Yazıyorum http bilgisi gonderilsinmi diyor evet diyorum daha sonra soket bilgisi gonderilsinmi onada evet diyorum ensonundada kontokt lisesi... diyor ve Timeout diyor ve kapanıyor bi yardım edin acil Lutfen

msn listende çok kişi vardır ondan bekliyordur sonra da zaten time out oluyor

72muhammed72

Üye
ya birisi cevap versin aveada kaç kontör yiyiyor boşboşuna yüklemiyeyim lütfen yardımcı olun
:(:islik:megafon:

delimanyak44

Üye
    Konu Sahibi
ya birisi cevap versin aveada kaç kontör yiyiyor boşboşuna yüklemiyeyim lütfen yardımcı olun
:(:islik:megafon:

cepte msn i turkcellde kullandım 6 saat açık kaldı 1 kontör gitti avea da aynıdır sanırım...

eses_nuri

eses_nuri

Üye
teşekkürler sağol ama pcden bağlanmayı tercih ederim umarım birilerinin işine yarar

dj_falcon

dj_falcon

Üye
saol kardes eline sağlık guzel yapmıssın

erhanokur

erhanokur

Üye
kardeş kaç dakkada açılıor bu ya

Üst Alt