Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kablosuz! bluetooth'suz! samsunglara msn yüklemek için içeri buyrun(+VİDEO)
Sponsorlu Bağlantılar
slm_glm
Üye
slmm başta böle bişi yi paylaştıgın için tşkr ederm fakat bnde hayla baglantı hatası veriyor prog. indi ama oturm açarken baglantı hatası veriyor dedngn gibi şebeke ayarlarını da yaptım ama yinede olmuyorrr yrdm edin llltttfffffnnnnnnnnn
sinankc
Üye
ama avea da çok kontör gidiyo
denizyalcin
Üye
iyi hoş güzel de olan 10 kontörü daha indirirken su gibi içti nasıl oldu anlamadım
yavru kartal
Üye
yav turkcell için APN ye ne yazıcaz
DevilSari
Üye
usta bende oturum acılıyo dıyooo ondan sonra baglantı hatası diyooo neden öle yapıooo
erf09
Üye
arkadaşım sana çok teşekkür ederim.D900i telefonum var ve msn harika çalışıyor emeğine sağlık.çok basit bir yüklemesi var
fenervolkan
Üye
baba buyuksun harıkasın cok tesekkur ederım
slm_glm
Üye
offffffff bana yrdm edın ya bende de açılıyor diyor fakat baglantı hatası veriyor lütfen yrm edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(aglaoooooooffff anam offff yetişinnnnnnnn şu işe yaw ne ettiysem edemedm şu msn ı yawwwwww
KARDES BEN AVEA YIM NE YAPMAM gerekio?telefonuma nasıl indircem anlatırsan sabaha kadar rep (tlfn;D900i)
serhat5234
Üye
kardeş saol güselll olmuş bende d600 var elinde sonunda oldu bee eoley ama time out diiiii
--------------- Ekleme ---------------
ne olur kardeş ndn sonunda timeout yazıyo anlamadım....
kaptansharp
Üye
allah razı olsun kardesim.güzel bir calısma.ama bende bi sorun varkontakt listesi... diyo sonra bişi olmuyo ve timeout dio del olcam bende nede olmuo(tlfn;D900i)
hasan85
Üye
bana samsung sgh - u600 için msn lazım en son cıkan samsunglarda ya var d zaten yuklenıyor
bangiz33
Üye
benim samsung E200 yapsam telefona zarar verebilirmiyim . ?
benim telefon samsung E200 dediğinizin aynisini yaptim oldu
fakat oturum açmiyor bi sorun var desem MSN 'de ellimin altinda PC var
YARDİM::n:
mhaniack
Üye
arkadaslar bırısı sunun vodafone ıcın olan ayarlarını versın delırecem hem turkcellden gırdıgım zamanda msne baglanıyor ama kısılerle konusamıyorum bana gelen yazıları bıle okuyamıyorum sadece msn ana sayfasında acık ve kapalı kısılerı gorebılıyorum baska hıc bısı yohk
tel U600
hem konu acıyosunuz hemde ınsanların yardım ısteklerıne cvp vermıyosunuz bu ne bıcım olay yha
X-Nick
Üye
delimanyak indirirken kaç köntür gidiyor.
okyanusfb
Üye
D880 Acamadım Ama Nasıl Acacam Arkadaslar Baglantı Hatası Verıyor Herseyı Yaptımda Ayarlar Olmadı
djkeles
Üye
bende x670 var ilk baslarken kı kurulum smsını gondermıyo neden bı yardım