paradox1026
Üye
Turkcell'in KampusCell Oyunu
Günde 5 msjdan sonra ücretsiz ve ilk 10 dakikası bir kntr deniyor ucuz görünsede her gün en az 5 ÜCRETLİ SMS atıp en az 5 kntr harcamalısınız hergün sms kampanyasından yararlanmak isterseniz ayda 150 ÜCRETLİ kntr harcamanız gerekiyor.10 dakika konuştun sonra ilave her bi dakikaiçin 1 kntr her seferinde telefonu açıp kapatmak zorunda bırakılıyoruz....
Turkcellin hiç bi zaman müşteriyi düşünen bir kampanya yapıldığını görmedim
ama
Numara Taşınabilirlik olayı TURKCELLİ inşallah bitirir diye temenni ediyorum.
Türk halkı bizler bazen gerçekten kazıklanmayı hakediyoruz
MESAJ VE BELLİ BİR DAKİKA KONUŞMA İÇİN AVEA
UZUN SÜRELİ KONUŞMALAR VE HER YÖNE KONUŞMALAR İÇİN VODAFONE-HER YÖN CEP SAAT- AVEA MOBİL ÖĞRENCİ-TÜM KAMU(öğretmen ve polis personell tarifeleri)
KAPSAMA ALANI VE ABONE SAYISI FAZLALIĞI YÜZÜNDEN TÜRKİYENİN KAZIKLANMASINA DEVAM EDİLMESİ İÇİNDE TURKCELL OPERATÖRLERİNİ SİZLERE TAVSİYE ETMEKTEYİM
Turkcellin hiç bi zaman müşteriyi düşünen bir kampanya yapıldığını görmedim
ama Numara Taşınabilirlik olayı TURKCELLİ inşallah bitirir diye temenni ediyorum.
Türk halkı bizler bazen gerçekten kazıklanmayı hakediyoruz

MESAJ VE BELLİ BİR DAKİKA KONUŞMA İÇİN AVEA
UZUN SÜRELİ KONUŞMALAR VE HER YÖNE KONUŞMALAR İÇİN VODAFONE-HER YÖN CEP SAAT- AVEA MOBİL ÖĞRENCİ-TÜM KAMU(öğretmen ve polis personell tarifeleri)
KAPSAMA ALANI VE ABONE SAYISI FAZLALIĞI YÜZÜNDEN TÜRKİYENİN KAZIKLANMASINA DEVAM EDİLMESİ İÇİNDE TURKCELL OPERATÖRLERİNİ SİZLERE TAVSİYE ETMEKTEYİM