Turbo Akıllı Bitmeyen Paket (Turkcell Konfor Paketleri)

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turbo Akıllı Bitmeyen Paket (Turkcell Konfor Paketleri)
Turkcell Konfor Süper Paket'in Devretme özelliğiyle birlikte artık kaybetmediğiniz özellikler yanmayacak. Turbo Akıllı Bitmeyen Paket ile ilgili bilinmesi gereken her şey bu konumuzda.

Turkcell faturalı hatlara geçmeyi düşenler için Turbo Akıllı Bitmeyen Paket ile 1000 dakika konuşma, 1000 sms ve 7GB* internet paketi ayda 45 TL’den faydalanabilirsiniz. Turkcell hat almak isteyenler, hattını taşımak isteyenler ve faturasız hattan faturalı hatlara geçmek isteyenler için hazırlanmış bu kampanyadan faydalanmak için yıllık taahüt verebilirsiniz yada aylık 59 TL’ye taahhüt vermeden faydalanabilirsiniz. Turbo Akıllı Bitmeyen Paket hakkında detaylar aşağıdaki gibidir.

Turkcell Faturalı hat ( yeni gelenler için ) Turbo Akıllı Bitmeyen Paket ile ;
  • 1000 dakika konuşma
  • 1000 sms
  • 7GB* internet ( 5 GB internet + 2 GB yedek internet paketi )
  • Fiyat : 45 TL ( 12 Ay Taahhütünüze ), 69 TL ( Taahhütsüz ücretidir )
Turbo Akıllı Bitmeyen Paket nasıl yapılır ?
Bu kampanyadan yararlanmak için yukarıda da belirttiğimiz gibi hattınızı yeni açtırmış olmanız, faturasız hattan faturalıya geçmeniz veya hattınızı taşımanız gerekmektedir. Yıllık paket alımızınıda 45 TL’den bu paketten yararlanabilirsiniz. Paketten taahhütünüz dolmadan çıkış yapmak isterseniz sizler için uygulanan 24 TL’lik indirimli kısım kullanımınıza göre değişir. Eğer kullanımınızın bitmesine 6 aydan daha az kaldıysa kullanmadığınız kadar ücret alınır. 6 aydan fazla var ise kullandığınız kadar indirim ücreti sizden alınır.

Turbo Akıllı Bitmeyen Paket almak için KONFOR SUPER yazıp 2200’a göndermeniz yeterli olacaktır. Paketi Turkcell müşteri hizmetleri numarasını arayıp satın alabilirsiniz.

Turbo Akıllı Bitmeyen Paket avantajları
  • 1000 dk konuşma + 1000 sms + 5 GB internetinizi yıllık abone olduğunuzda 45 TL’den kullanabilirsiniz.
  • Turbo Akıllı bitmeyen paketten faydalanmak için 90 günden az süredir Turkcell hatta sahip olmanız, faturasız hattan faturalıya geçmeniz veya hattınızı taşımanız gerekmektedir.
  • Fiyatlara telsiz kullanım bedeli olan 1.64 TL hariç tüm vergiler dahildir.
  • İlgili fatura döneminde kullanılmayan dakika ve internet faydaları bir sonraki fatura dönemine devreder.
  • Paketiniz faturanız aşmaz faturanıza geldiği andan itibaren durur ve bir sms ile paketinizi devam ettirebilirsiniz.
  • Yılda 3 defa yararlanabileceğiniz 1 gb’lık 3 adet yedek internetiniz bulunmaktadır. YEDEK1GB yazıp 2200 gönderdiğiniz taktirde yedek internetiniz devreye girer ancak hattınızda bulunan internet paketi bitmeden yedek paketi kullanamazsınız.
Turbo Akıllı Bitmeyen Paket nasıl iptal edilir ?
Paketiniz taahhütlü ise aylık 24 TL cezai bedel yansıyacağını unutmayınız bu konu ile ilgili Turbo Akıllı Bitmeyen Paket nasıl yapılır kısmında detaylı bilgileri üst kısımda sizlerle paylaştık. IPTAL KONFORSUPER yazıp 2222 yazdığınz taktirde bu paketten çıkarsınız ay sonunda sonra paketiniz yenilenmez. Yedek internet paketinizi de iptal etmek için IPTAL YEDEK1GB yazıp 2200’a göndermeniz yeterli olacaktır.
 


Üst Alt