Turkcell 2017 Memur ve Kamu Çalışanı Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell 2017 Memur ve Kamu Çalışanı Paketleri
Turkcell Kamu çalışanları ile memur çalışanlarını unutmuyor. Kamuda çalışan memurlara özel olarak hazırlanan Turkcell Kamu paketleri ile birlikte büyük avatanjlar sizleri bekliyor.

Turkcell Kamu Ekstra Paketi
Türk Parlementerler birliği üyelerine özel olarak hazırlanan bu paketten Kamu Parlementerler Birliği üyeleri ve üç yakınları yararlanabilmektedirler. Kampanya süresi 31.07.2017 tarihine kadar geçerli olup kampanya da aylık ve yıllık abonelik olmak üzere iki seçenek bulunmaktadır. Yıllık paket aylık pakete göre daha avantajlı fiyat imkânı sunmaktadır. Yıllık abonelik fiyat tarifesi aylık 59 TL, aylık abonelik fiyat tarifesi 199 TL ‘dir. Paketten yurt içi her yöne 3000 dakika, Turkcell müşterileri ile 5000 dakika ve her yöne 10.000 sms sunulmaktadır. Pakette ayrıca 5 GB internette yer almaktadır. Paket aşımı durumunda her 200 MB için 5 TL fiyat tarifesi üzerinden işlem yapılmaktadır.

Akıllı Kamu MAKSİ Paketi
Bu paket tarifesinden yalnızca Turkcell İletişim Merkezlerine başvuran öğretmenler yararlanabilmektedir. Paketiniz sizden habersiz aşıma uğramaz. Paketinizde bir yıl boyunca aylık 4GB internet bulunmaktadır. Paketinizde ayrıca grup içi dakikalar da bulunmaktadır, grup içi dakikalarınızı Akıllı Kamu Mini ve Akıllı Kamu Pakete fiyatınızda KDV, ÖİV bedeler dâhil olmasına rağmen telsiz kullanım ücreti hattınızdan ayrıca tahsis edilmektedir. Kampanya 31.07.2017 tarihine kadar geçerli olup bu tarihten sonra fiyatta değişiklik yapma hakkını Turkcell kendinde saklı tutmuştur. Yıllık abonelik ücreti 55 TL, aylık abonelik ücreti 80 TL olarak belirlenmiştir. Paket aşımı sorunu ile karşılaşmayacağınız Akıllı Kamu maksi paketinde her yöne 1000 dakika, grup içi 1000 dakika her yöne 1000 sms ve 4 GB internet bulunmaktadır.

Kamu Kurum 8 GB Paketi
Kamu kurum paketinden Cumhurbaşkanlığı koruma ekibi üyeleri, adalet bakanlığı üyeleri Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile 3 yakınları yararlanabilmektedir. Kampanya süresi 31.07.2017 tarihinde sona erecektir. Kampanya da aylık ve yıllık abonelikler için farklı fiyat tarifeleri ön görülmüş olup yıllık abonelik için ücret aylık 75 TL, aylık abonelik için ücret aylık 109 TL olarak belirlenmiştir. Pakette yurt içi her yöne 1000 dakika, grup içi 1000 dakika, 8 GB internet ve her yöne 500 sms bulunmaktadır. Kampanya taahhüt süresi dolmadan paket aboneliklerini iptal etmek isteyen üyeler Katma değer ve özel iletişim vergisi de dâhil olmak üzere 34 TL tutarında ücret ödemek zorundadırlar. Aylık aboneliklerde süre dolumu ile abonelik sona erer ekstra bir ücret talep edilmez.

Turkcell Kamu Çalışanı Özel Paketi
Kamu özel paketinden İç İşleri Bakanlığı bünyesinde çalışan kamu görevlileri ve devlet memurları yararlanabilmektedir. Bu kampanya ya İç işleri Bakanlığına bağlı olmalarından dolayı Jandarma mensupları ve Emniyet mensupları da yararlanabilir. Kampanya dâhilinde her yöne 1000 dakika, grup içi 5000 dakika konuşma, her yöne 1000 sms ve 6 GB cepten internet bulunmaktadır. Kampanyada yıllık ve aylık abonelikler için farklı fiyat tarifeleri belirlenmiştir. Yıllık abonelikler 49 TL üzerinden aylık abonelikler 65 TL üzerinden ücretlendirilmektedir. Kampanya son üyelik tarihi 31. 07. 2017’dir.

Akıllı Kamu Mini Paketi
Akıllı kamu mini paketi kamuda hizmet veren öğretmenlere özel bir pakettir. Bu pakette her yöne 1000 sms, her yöne 500 dakika, grup içi 500 dakika ve 2 GB internet bulunmaktadır. Akıllı kamu mini paketi satın alan müşterilere Turkcell hediye olarak akıllı fatura özelliği sunmaktadır. Akıllı fatura özelliği ile müşteriler paket aşımı yaşamamaktadır. Aylık ve yıllık aboneliklerde farklı ücret tarifesi uygulanan kampanyada da yıllık abonelik aylık 35 TL, yıllık paket ise 60 TL üzerinden ücretlendirilmektedir. Kampanyadan son abonelik tarihi 31. 07. 2017 olarak ilan edilmiştir.

Akıllı Kamu 3 GB Paketi
Akıllı Kamu 3 GB paketinden istisna uygulanmaksınız bütün kamu çalışanları yararlanabilmektedir. Pakette her yöne 600 dakika, 3 GB internet ve her yöne 500 sms bulunmaktadır. Kampanya son başvuru tarihi 31. 07. 2017 olup ücretlendirme aylık ve yıllık aboneliklerde farklı uygulanmaktadır. Yıllık abonelik ücreti 39 TL olup aylık abonelik ücreti 49 TL’dir.

Tüm bu kampanyalardan yararlanabilmek için herhangi bir Turkcell Yetkili Merkezine yada TİM’lere giderek Turkcell memur kampanyaları için memur kimliğinizi göstermeniz gerekmektedir. Aksi halde bu paketlerden faydalanamazsınız. Öğretmen, Polis, Asker ve Doktorluk vb. gibi meslek dalları bu paketlerden faydalanır.
 


Üst Alt