Turkcell'in KampusCell Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'in KampusCell Oyunu
Günde 5 msjdan sonra ücretsiz ve ilk 10 dakikası bir kntr deniyor ucuz görünsede her gün en az 5 ÜCRETLİ SMS atıp en az 5 kntr harcamalısınız hergün sms kampanyasından yararlanmak isterseniz ayda 150 ÜCRETLİ kntr harcamanız gerekiyor.10 dakika konuştun sonra ilave her bi dakikaiçin 1 kntr her seferinde telefonu açıp kapatmak zorunda bırakılıyoruz....
Turkcellin hiç bi zaman müşteriyi düşünen bir kampanya yapıldığını görmedim:@ ama
Numara Taşınabilirlik olayı TURKCELLİ inşallah bitirir diye temenni ediyorum.
Türk halkı bizler bazen gerçekten kazıklanmayı hakediyoruz :sopa:

MESAJ VE BELLİ BİR DAKİKA KONUŞMA İÇİN AVEA
UZUN SÜRELİ KONUŞMALAR VE HER YÖNE KONUŞMALAR İÇİN VODAFONE-HER YÖN CEP SAAT- AVEA MOBİL ÖĞRENCİ-TÜM KAMU(öğretmen ve polis personell tarifeleri)
KAPSAMA ALANI VE ABONE SAYISI FAZLALIĞI YÜZÜNDEN TÜRKİYENİN KAZIKLANMASINA DEVAM EDİLMESİ İÇİNDE TURKCELL OPERATÖRLERİNİ SİZLERE TAVSİYE ETMEKTEYİM:)

• Beğen
Tepkiler: x__sercan

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
2 hattım var ve biri turkcell ama hiç konuşamıyorum desem yeri var...

arslansem

arslansem

Üye
Nerede kampanya orada sınırlandırma ve küçük bi kazıklanma :ehe

mostwanteds

mostwanteds

Üye
KampusCell i kullanmasını bilene cok ıyı bence.. 10 dakıkası 1 kontur KampusCellilerle. 10 dakıkaya gelınce telefonum uyarıyor beni kapatıp tekrar arıorum ne var bunda:) o kadarcık olucak.. hem ayda 1 sınırlama yokki. 100 veya 250 kontur yukle gibi

safakk

safakk

Üye
Günde 5 msjdan sonra ücretsiz ve ilk 10 dakikası bir kntr deniyor ucuz görünsede her gün en az 5 ÜCRETLİ SMS atıp en az 5 kntr harcamalısınız hergün sms kampanyasından yararlanmak isterseniz ayda 150 ÜCRETLİ kntr harcamanız gerekiyor.10 dakika konuştun sonra ilave her bi dakikaiçin 1 kntr her seferinde telefonu açıp kapatmak zorunda bırakılıyoruz....
Turkcellin hiç bi zaman müşteriyi düşünen bir kampanya yapıldığını görmedim:@ ama
Türk halkı bizler bazen gerçekten kazıklanmayı hakediyoruz :sopa:

MESAJ VE BELLİ BİR DAKİKA KONUŞMA İÇİN AVEA
UZUN SÜRELİ KONUŞMALAR VE HER YÖNE KONUŞMALAR İÇİN VODAFONE-HER YÖN CEP SAAT- AVEA MOBİL ÖĞRENCİ-TÜM KAMU(öğretmen ve polis personell tarifeleri)
KAPSAMA ALANI VE ABONE SAYISI FAZLALIĞI YÜZÜNDEN TÜRKİYENİN KAZIKLANMASINA DEVAM EDİLMESİ İÇİNDE TURKCELL OPERATÖRLERİNİ SİZLERE TAVSİYE ETMEKTEYİM:)

valla bir günde 100lerce sms atan birisi için bence biçilmiş kaftan ama tabi niye hergün 5 kntr veresin orda da haklısın aveanın mobil öğrencisini al dicem de onda da kontör sınırlaması var yani ayda illa 150 kontör yüklicen de mobil öğrenci aktif olcek ohooooooo ölme eşşeim ölme:@ ama tabi 39 kontöre heryöne 500 ve avea içi 5000 olması da bunu bi yerde telafi ediyo:)

KampusCell i kullanmasını bilene cok ıyı bence.. 10 dakıkası 1 kontur KampusCellilerle. 10 dakıkaya gelınce telefonum uyarıyor beni kapatıp tekrar arıorum ne var bunda:) o kadarcık olucak.. hem ayda 1 sınırlama yokki. 100 veya 250 kontur yukle gibi
ah keşke avea da da olmasa:islik:vur

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Sana zorla mesaj gönder demiyorki hergün mesaj atmana gerek yok bence çok güzel bir kampanya

mAd_girL

mAd_girL

Üye
yani 10 dk olunca kapatıp yeniden arayabilirsin. bende bunu yapıyorum.

gabasan

Üye
Maxicep.com - Turkcell'in KampusCell Oyunu Turkcellin hiç bi zaman müşteriyi düşünen bir kampanya yapıldığını görmedim:@ ama
Türk halkı bizler bazen gerçekten kazıklanmayı hakediyoruz

merhabalar

AYLIK yazıp 2222 ye sms atıyorsun 35 kontor karsılıgında 10.000 (onbin) sms turkcell den turkcele atabılıyorsun bence bu muhtesem bir kampanya. burada onemlı olan şu neyı nasıl kullandıgındıgını bılmek kardesım.:)

bayfirat

Üye
Ya var ya yazık harvıden :) konuya bak :)

Öncelerden 100 Knt e 50 Mesaj atabılıyordun :)
Sımdı Gunluk 5 knt e 1000 sms hakkın var he oda doyurmadımı senı
39 knt e 10.000 mesaj yap e artık oda doyurmuyorsa bırsey dıyemıyecegım sana arkadasım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt