size o kodları da vereyim eklersinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
Türk markalarının kodlarını bulanlar eklerse sevinirim

çok teşekkürler bilgi için acaba nextstar uydu receicer leri konrol edebilmek için hangi markayı seçmeliyiz yada hangisini yüklemeliyiz
malesef baktım ama yoktu listede acaba başka marka ilmi konrol edecez tam olarka bilmiyorum kullanan varsa yardımıcı olsun lütfen'' irremote.psiloc.com '' da '' sat '' ın içinde olabilir
'' irremote.psiloc.com '' da '' sat '' ın içinde olabilir
Arkadaşım herşey güzel hoş o verdiğin dosyaları açıyor dosya yöneticisinden programla ama ben şmdi VESTEL ve SANSUİ FREE TV ( UYDU RECEVER'I (SAT)) olarak eklemek istiorm onlarda dosya türü desteklemiyor notpad olarak da yaptım ama olmadı o konuya bi yardım edebilirmsn?
Açılmıyor .Dosya türü desteklenmiyor. diye mesaj geliyor.bilinmeyen dosya dio o zmn açılmıyo anlıycağın
ya walla onu bende çözemedm bende sadece size verdiğim kodları telefona attım sonradan attıklarmda dosya türü desteklenmior die yazı çıktı.
Ayrıca vestel i nereden buldun ?

Hocam irremote nin kendi sitesinde var vestel yaw peqi o dosyayı sen mi hazırladın yada hazırlayan kişiyi bulup söylesek onları da atsa olurmu yada o programın içine nası atıldığını öğrensek??? Çünkü senin verdğin linkden indirdğim program içindeki dosyalar çalıştı...Sonradan eklediklerimde bi problem war??? Çözemedim...![]()
irremote.psiloc.com dan indirdiiniz kodları notepad ile açıp telfonunuzu usb ile bilgisayara bağladıktan sonra memory card taki data klasörüne codes die bir klasör açıp oraya koyacaksınız daa sonra dosya yöneticisinden codes klasörüne koyduğunuz kodları kullanabilirsiniz denenmiştir![]()

benim anlamadığım, bilgisayarda dosyayı notepad ile açmanın cep telefona faydası ne olacak. komik şeyler buraya yazıp milletin vaktini çalmayın. tamamen alıntı bir yazı. işe yaramıyor. boşuna denemeyin