irremote.psiloc.com daki kodlar denemiştir

Sponsorlu Bağlantılar

marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
irremote.psiloc.com daki kodlar denemiştir
irremote.psiloc.com dan indirdiiniz kodları notepad ile açıp telfonunuzu usb ile bilgisayara bağladıktan sonra memory card taki data klasörüne codes die bir klasör açıp oraya koyacaksınız daa sonra dosya yöneticisinden codes klasörüne koyduğunuz kodları kullanabilirsiniz denenmiştir:oke:

danger03

danger03

Üye
teşekkürler

marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
size o kodları da vereyim eklersiniz

--------------- Ekleme ---------------

Türk markalarının kodlarını bulanlar eklerse sevinirim

BuRacK

BuRacK

Üye
Paylaşımın için saol... Güzel Paylaşım...

corsair

Üye
paylaşım için teşekkürler

reis26

Üye
yaw notepad ile nasıl acıp memorye atıcaz bende okumuyo

technonur

technonur

Üye
olmuyo yaw denemediğim yol kalmadı

Teyfik

Üye
data klasöründeki dosyaları program görmüyor çözüm bulamadım bi de neden notepad ile açıyoruz? Farklı bir uzantı ile mi? kaydedeceğiz ve dosya yöneticisi ile nasıl psiloc ırremote ye nasıl müdehale edeceğiz? bu konuda bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşk. ederim.

marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
data klasöründeki dosyaları program görmüyor çözüm bulamadım bi de neden notepad ile açıyoruz? Farklı bir uzantı ile mi? kaydedeceğiz ve dosya yöneticisi ile nasıl psiloc ırremote ye nasıl müdehale edeceğiz? bu konuda bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşk. ederim.

KODLARI İRREMOTE PROGRAMINDAN AÇMICAKSIN TELEFONDA DOSYA YÖNETİCİSİNDEN CODES KLASÖRÜNDEKİ KODLARI AÇICAKSIN :oke::oke::oke:

senay

Üye
notepad ile açmamızın gereğini anlayamadım? açıp içini görmek için mi?

marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
notepad ile açmamızın gereğini anlayamadım? açıp içini görmek için mi?

hani kodları bilgisayara yüklendiğinde açmak için birlikte aç die bişi çıkıyoya orda notepad ile açıp kapatıcaksın uzantısının notepad oolması gerekio

engineer73

Üye
kardeş daha detaylı anlatsan seviniriz

marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
çok basit yaa verdiğim kodları indirdikten sonra herhangi bi tanesini notepad ile açıp kapatın ondan sonra dediiim işlemleri sırayla yapın

anar185

Üye
irremote.psiloc.com dan indirdiiniz kodları notepad ile açıp telfonunuzu usb ile bilgisayara bağladıktan sonra memory card taki data klasörüne codes die bir klasör açıp oraya koyacaksınız daa sonra dosya yöneticisinden codes klasörüne koyduğunuz kodları kullanabilirsiniz denenmiştir:oke:

chok teshekkur ederim yardimci oldugun ichin

keremerson

keremerson

Üye
size o kodları da vereyim eklersiniz

Çok saolun yaa :oke:

marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
teşekkürler.

Üst Alt