Anket ...Çok onemli bir eksik..

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_27_27

Üye
    Konu Sahibi
...Çok onemli bir eksik..
Sayın lumia kullanıcısı arkadaşlar, şu an wp 8'in çok vahim bir eksiğine değinmek istiyorum lütfen yardımcı olun; telefendan vk,hd.. vs. hiç bir video açılmıyor. Bu durumla alâkalı olarak ne kendi içinde bulunan yerleşik dosyalar ne de herhangi bir ek program bulunmamaktadır.
faydalı olabilecek bir bilgi paylaşımı yaparsak memnun olurum,
saygılarımla...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Vk açılıyor hangi tarayıcıyı kullanıyorsun

dakamon

dakamon

Üye
Moliplayer sanırım çoğu şeyi açıyordu ama siteler için bir şey diyemem. İE11 ve 8.1 de yeni formatlar eklenecektir.

m542tf

m542tf

Üye

vk larda sorun yok bende. Verdiğim sitelerden izleniyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sayın lumia kullanıcısı arkadaşlar, şu an wp 8'in çok vahim bir eksiğine değinmek istiyorum lütfen yardımcı olun; telefendan vk,hd.. vs. hiç bir video açılmıyor. Bu durumla alâkalı olarak ne kendi içinde bulunan yerleşik dosyalar ne de herhangi bir ek program bulunmamaktadır.
faydalı olabilecek bir bilgi paylaşımı yaparsak memnun olurum,
saygılarımla...
Video Player olarak derseniz moliplayer yeterli geliyor. Açmadığı format yok gibi.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
keş tek eksik o olsaydı :D

csH

csH

Üye
:sirit:

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben de bir şey oldu sandım :sirit:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
molia player üzerinden her türlü biçimi açabilirsiniz ben şuanakadar açmadığını görmedim internet viidyo için diyorsanız her türlü iste açılmıyor evet malesef

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
VLC Player de iyidir.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Daha demin arkadaş da dedi , vk kullanıcısıyım ve vk videoları açılıyor.
Mesela izlesene.com izleyemezsin çünkü Flash Player istiyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Daha demin arkadaş da dedi , vk kullanıcısıyım ve vk videoları açılıyor.
Mesela izlesene.com izleyemezsin çünkü Flash Player istiyor.
ilk olarak şimdi izlesene.com da bir vidyo denedim açılıyor yani sorunsuz ikinci olarak internette açılmayan vidyo varsa ie yi mobil veya molipalyerdan girmeyi deneyin o şekildede açabilirsiniz belki

sekajmer

sekajmer

Üye
internet tarayıcınızın ayarlarının " Mobil" olmasına dikkat edin. Ben tüm sitelerden izleyebiliyorum

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
ilk olarak şimdi izlesene.com da bir vidyo denedim açılıyor yani sorunsuz ikinci olarak internette açılmayan vidyo varsa ie yi mobil veya molipalyerdan girmeyi deneyin o şekildede açabilirsiniz belki

gerekli düzenleme yapılmış önceden açılmıyordu , sağolasın

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Takipçi Satın Al

Üst Alt